[

SSL Certificates

]

Τι είναι τα SSL certificates;

γιατί χρειάζονται και πώς θα τα αποκτήσεις

Το πρωτόκολλο SSL χρησιμοποιείται για την ασφαλή σύνδεση μεταξύ ενός browser και μίας ιστοσελίδας και εξασφαλίζει την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων. Τα δεδομένα που μεταφέρονται μέσω μιας ασφαλούς σύνδεσης SSL κωδικοποιούνται σε 256bit ή 128bit. Η κωδικοποίηση αποτρέπει την υποκλοπή των δεδομένων από κακόβουλους χρήστες.

Δεν είναι απαραίτητο όλες οι ιστοσελίδες να έχουν πιστοποιητικό SSL. Ωστόσο, αν έχεις ένα e-shop, μία ιστοσελίδα που αφορά γενικότερα online συναλλαγές ή ζητάς από τους χρήστες να εισάγουν προσωπικά δεδομένα χρηστών (π.χ. κωδικούς πρόσβασης, τραπεζικούς λογαριασμούς, ονόματα κλπ), τότε η χρήση ενός πρωτοκόλλου SSL είναι απαραίτητη.

Προτείνεται σε ανεξαρτήτου μεγέθους επιχειρήσεις, οι οποίες απαιτούν ένα μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας, με σκοπό να κερδίσουν τη μέγιστη δυνατή εμπιστοσύνη από τους πελάτες τους και να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητα τους.

Πώς αναγνωρίζεται μία σελίδα με SSL

Για να δεις αν μία ιστοσελίδα χρησιμοποιεί πρωτόκολλο SSL, αρκεί απλά να κοιτάξεις την μπάρα του browser για τις παρακάτω ενδείξεις:

Το λουκέτο στην μπάρα του browser δείχνει ότι η σύνδεση με την ιστοσελίδα είναι ασφαλής.

Στη λέξη https, το s (από τη λεξη secure), υποδηλώνει πως η σελίδα χρησιμοποιεί πρωτόκολλο ασφαλείας.

Σε ασφαλείς ιστοσελίδες, η μπάρα του browser περιέχει το όνομα του ιστοτόπου σε πράσινο χρώμα.

hshost ssl sectificates

Μετά την αγορά...

Πώς θα το ενεργοποιήσεις

Η απόκτηση ενός πιστοποιητικού SSL είναι μια πολύ σοβαρή διαδικασία καθώς εγγυάται την αξιοπιστία ενός ιστοτόπου αλλά και την ασφάλεια του χρήστη από τυχόν απάτες και υποκλοπές. Για αυτό το λόγο, πριν γίνει η έκδοση και ενεργοποίησή του, η εταιρεία έκδοσης διεξάγει μία σειρά ελέγχων της επιχείρησης ή του ατόμου που αιτήθηκε το πιστοποιητικό.

Αφού ολοκληρωθεί η αγορά του πιστοποιητικού θα πρέπει να κάνεις κάποιες διεργασίες προκειμένου η εταιρεία έκδοσης να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των στοιχείων σου και στη συνέχεια να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις το SSL.

Αποστολή Δικαιολογητικών

Αρχικά, θα πρέπει να στείλεις στην εταιρεία που εκδίδει το πιστοποιητικό κάποια έγγραφα που πιστοποιούν ότι τα στοιχεία που έχεις δηλώσει είναι πραγματικά. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να στείλετε εξαρτώνται από το είδος του πιστοποιητικού και από την εταιρεία έκδοσης.

Δημιουργία και εγκατάσταση CSR

Μετά την επιτυχή έκδοση του πιστοποιητικού θα πρέπει να το εγκαταστήσεις στην ιστοσελίδα σου. Η διαδικασία διαφέρει λίγο ανάλογα με τον πίνακα ελέγχου που χρησιμοποιείς, αλλά είναι αρκετά εύκολη. Αν χρειαστείς βοήθεια, στη σελίδα Συχνών Ερωτήσεων θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα κάνεις την εγκατάσταση.

Χρήσιμα links

Δικαιολογητικά για την έκδοση SSL Επιπλέον πληροφορίες

Επέλεξε το κατάλληλο πιστοποιητικό

Χρησιμοποίησε το φίλτρο αναζήτησης

Χρησιμοποίηση το παρακάτω φίλτρο αναζήτησης για να βρεις εύκολα το πιστοποιητικό SSL που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Αρχικά επέλεξε τον τύπο πιστοποιητικού που σε ενδιαφέρει - Domain Validation, Organization Validation ή Extended Validation. Στη συνέχεια μπορείς προαιρετικά να επιλέξεις εταιρεία παροχής και τέλος, να επιλέξεις αν θέλεις ένα πιστοποιητικό που να καλύπτει ένα ή πολλά domains.

Επιπλέον, κάθε φορά που επιλέγεις κατηγορία SSL, πάνω από το φίλτρο θα δεις ένα κείμενο με πληροφορίες για την επιλεγμένη κατηγορία.

Domain Validation (DV)

Βασική πιστοποίηση σε λίγα λεπτά

Παρέχει πιστοποίηση σε βασικό επίπεδο, ενώ για την έκδοσή του αρκεί η επιβεβαίωση ότι το domain name υπάρχει και ότι ανήκει σε αυτόν που αιτήθηκε το πιστοποιητικό.

Η χρήση του συνίσταται για επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεσα ένα SSL πιστοποιητικό, χωρίς υποβολή εταιρικών εγγράφων και ενδείκνυται για σελίδες που απαιτούν ανταλλαγή πληροφοριών σε κρυπτογραφημένη μορφή, όπως ιστοσελίδες που περιέχουν, εγγραφή - σύνδεση, προσωπικά δεδομένα, πιστωτικές κάρτες και όποια άλλη πληροφορία χρίζει προστασίας.

Organization Validation (OV)

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας

Παρέχει πιστοποίηση ότι οι πληροφορίες που διακινούνται στον ιστότοπο είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλής. Παράλληλα πιστοποιεί και κάνει εμφανή στον χρήστη, το όνομα, τους αριθμούς τηλεφώνων και την φυσική διεύθυνση του οργανισμού, της εταιρείας ή του φυσικού προσώπου που κατέχει τον ιστότοπο.

Προτείνεται για επιχειρήσεις, οι οποίες απαιτούν ένα μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας, με σκοπό να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους, για το ότι η εταιρεία υπάρχει, ποιο είναι το νόμιμο όνομα της, αλλά και την διεύθυνση της.

Extended Validation (EV)

Η πιο πλήρης και εκτεταμένη πιστοποίηση

Το SSL Extended validation παρέχει πιστοποίηση με την αυστηρότερη διαδικασία ελέγχων, ότι οι πληροφορίες που διακινούνται στον ιστότοπο είναι κρυπτογραφημένες και ασφαλής. Παράλληλα επιβεβαιώνει την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του ιστότοπου.

Προτείνεται για ιστοσελίδες με online και e-commerce υπηρεσίες, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να γνωστοποιήσουν άμεσα στον πελάτη τους ότι βρίσκεται σε ασφαλή σελίδα με τα προσωπικά του στοιχεία και τις συναλλαγές του να προστατεύονται.

Βρες εύκολα το κατάλληλο SSL Certificate χρησιμοποιώντας το παρακάτω φίλτρο.

1Επέλεξε την κατηγορία SSL που επιθυμείς - DV, OV, EV


 • (DV)


 • (OV)


 • (EV)

2Επέλεξε εταιρεία
3Επέλεξε ένα ή πολλαπλά domain
Επέλεξε μία κατηγορία για να δεις τα πιστοποιητικά

Άμεση και γρήγορη ασφάλεια για τομείς (με www ή χωρίς-www) από ένα αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα

Αυτό το δημοφιλές πιστοποιητικό σας επιτρέπει να εξασφαλίσετε ένα πλήρες αναγνωρισμένο τομέα (με www ή χωρίς-www) με κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit. Η GeoTrust® είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στον κλάδο, και οι πελάτες σας θα αισθανθούν άμεσα ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι η ιστοσελίδα τους προστατεύεται από ένα τέτοιο premium brand. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το QuickSSL Premium, συνήθως εκδίδεται μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά, καθώς απαιτείτε μόνο απλή επαλήθευση τομέα για τη διαδικασία επικύρωσης. Η GeoTrust® QuickSSL Premium είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές και μεσαίες διαδικτυακές επιχειρήσεις που θέλουν μια πιο premium μάρκα σε μια προσιτή τιμή.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $500,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Οι πελάτες σας θα πάρουν τη διαβεβαίωση που χρειάζονται για να κάνουν αγορές στο site σας με την την ένδειξη https και το εικονίδιο λουκέτου.

Αυτές είναι όλες οι οπτικές ενδείξεις που καθιερώνουν την ιστοσελίδα και την εταιρεία σας, ως ένα αξιόπιστο μέρος για να κάνουν online συναλλαγές.

Η πιστοποίηση συνήθως διαρκεί μόλις 10 λεπτά, αρκεί η GeoTrust να ελέγξει ότι είστε ο κάτοχος του τομέα που επιθυμείτε να εξασφαλίσετε.

Το GeoTrust® QuickSSL Premium προσφέρει μια εξαιρετική κρυπτογράφηση 256-bit και έχει υπογραφεί 2048-bit, το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης που προσφέρουν τα περισσότερα πιστοποιητικά premium SSL.

Δυστυχώς, το GeoTrust QuickSSL Premium πιστοποιητικό δεν προσφέρει υποστήριξη SAN.

 • Ασφαλίζει τομείς με WWW ή χωρίς-WWW (FQDN)
 • Αυτοματοποιημένη επικύρωση ονόματος τομέα
 • Απεριόριστες Άδειες διακομιστή χωρίς επιπλέον κόστος και Ασφαλείς με WWW ή χωρίς-WWW τομείς
 • Πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παροχής
 • Ισόβια Επανέκδοση ΔΩΡΕΑΝ!
 • Ενεργοποιεί πάνω από 256-bit κρυπτογράφηση SSL
 • Συμβατό με το 99% των σημερινών browsers
 • Συμβατό με το 99% των κινητών συσκευών και smart phones
 • Δυναμικά δημιουργημένη ένδειξη με σφραγίδα ώρας/ημερομηνίας που προσδιορίζει το site σας ως αυθεντικό και ασφαλές
 • Εγγύηση $500,000
 • Ασφαλίστε τομείς τόσο με WWW ή χωρίς WWW (FQDN)
 • Εκδίδεται σε λιγότερο από 10 λεπτά
 • Επικύρωση τομέα
 • Στο Πιστοποιητικό αναγράφεται μόνο το όνομα του τομέα
 • Δυνατότητα κρυπτογράφησης πάνω από 256-bit
 • Συμβατότητα 99% των Browser
 • Σήμα SSL
 • Απεριόριστες - εγκαταστάσεις σε αριθμό εξυπηρετητών
 • ΔΩΡΕΑΝ επανεκδόσεις, που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας, κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της υπηρεσίας

Το GeoTrust® Site Seal ενσωματώνει το όνομα της εταιρείας σας, την ημερομηνία, και τον χρόνο. Αυτό το σήμα στην ιστοσελίδα σας πηγαίνει πέρα από τις απλές τυπικές πληροφορίες που προσφέρονται σε σήματα από πιστοποιητικά SSL με παρόμοιες τιμές. Έτσι, οι πελάτες σας θα ξέρουν ότι έχετε επενδύσει στην ασφάλεια τους.

Με αυτό το προϊόν, έχετε εγγύηση $10.000. Αυτό σημαίνει ότι αν η ιστοσελίδα που έχει επικυρωθεί, στην πραγματικότητα δεν είναι εξασφαλισμένη ή εκδόθηκε με ψευδή τοποθεσία από την αρχή έκδοσης πιστοποιητικών (CA), κλπ, η CA θα αποζημιώσει τον τελικό χρήστη του δικτυακού τόπου ή θύμα μέχρι και $10.000 για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιές που προκύψουν. Οι εγγυήσεις προσανατολίζονται προς την προστασία των πελατών σας με σκοπό να εδραιώσει την αξιοπιστία του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας, δίνοντας στους χρήστες την εμπιστοσύνη που χρειάζονται για να κάνουν αγορές στο δικτυακό σας τόπο.

Γρήγορη εξασφάλιση ενός κύριου τομέα και έως 4 επιπλέον υποτομέων με το γνωστό όνομα GeoTrust

Το GeoTrust Quick SSL Premium Multi-domain είναι ένας οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε ένα κύριο τομέα (www.domain.com) και μέχρι 4 επιπλέον υποτομείς σε επίπεδο (mail.domain.com, login.domain.com, retail.domain.com, κλπ).

Η GeoTrust είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες online ασφάλειας στον κόσμο, και μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της σε μια απίστευτη τιμή.

Επιπλέον, το πιστοποιητικό αυτό είναι τόσο πιστό όσο το όνομά του, καθώς μπορεί να εκδοθεί σε λίγα μόνο λεπτά, αφού απαιτεί μόνο βασική επικύρωση τομέα.

Το πιστοποιητικό αυτό είναι κατάλληλο για μικρές, μεσαίες, καθώς και νεοσύστατες επιχειρήσεις που θέλουν να ανταγωνιστούν μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $500,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Οι πελάτες σου θα πάρουν τη διαβεβαίωση που χρειάζονται για να κάνουν αγορές στο δικτυακό σου τόπο με το σήμα της GeoTrust και το εικονίδιο με το λουκέτο δίπλα στη διεύθυνση σου URL.

Αυτές οι οπτικές ενδείξεις καθορίζουν ότι η ιστοσελίδα της εταιρείας σου είναι ένα αξιόπιστο μέρος και ασφαλές για να κάνουν συναλλαγές στο διαδίκτυο.

Η ενεργοποίηση του πιστοποιητικό συνήθως διαρκεί μόλις 10 λεπτά, αφού απαιτεί μόνο τη βασική επικύρωση τομέα. Μόλις η GeoTrust ελέγχει ότι είσαι ο κάτοχος του τομέα που επιθυμείς να εξασφαλίσεις, θα εκδώσει το πιστοποιητικό.

Το GeoTrust® QuickSSL Premium Multi-Domain προσφέρει πλήρη κρυπτογράφηση 256-bit και έχει υπογραφεί μέχρι και 2048-bit.

Με αυτό το οικονομικό πιστοποιητικό, μπορείς να καλύψεις ένα κύριο τομέα και 4 επιπλέον υποτομείς ενιαίου επιπέδου.

 • Ασφάλισε έως 4 επιπλέον SANs
 • Πλήρως αυτοματοποιημένη επικύρωση πιστοποιητικού
 • Ποσοστό αναγνώρισης του προγράμματος περιήγησης 99,9%
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις
 • Η πριμοδότηση QuickSSL με SAN φέρει εγγύηση $500.000
 • Ασφαλίστε Πολλαπλά Domains σε μια ενιαία διεύθυνση IP **

**Ισχύει για διακομιστή που υποστηρίζει SNI (Name Server Indication)

 • Επικυρωμένο πιστοποιητικό τομέα
 • Εξασφάλισε όνομα τομέα με WWW ή και χωρίς-WWW σε ένα ενιαίο πιστοποιητικό.
 • Απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ επανεκδόσεις
 • Συμβατό με το 99% των σημερινών browsers
 • Σήμα SSL
 • Απεριόριστες - εγκαταστάσεις σε αριθμό εξυπηρετητών
 • ΔΩΡΕΑΝ επανεκδόσεις, που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας, κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της υπηρεσίας

Αυτό το σήμα ενσωματώνει πληροφορίες χρονοσήμανσης, το όνομα του οργανισμού και την ημερομηνία δημιουργίας. Η σφραγίδα της GeoTrust πηγαίνει πάνω και πέρα από τις απλές και τυπικές πληροφορίες της εταιρείας σου, σε σχέση με πιστοποιητικά SSL με παρόμοιες τιμές.

Μια ιστοσελίδα με σήμα GeoTrust θα γνωστοποιεί στους πελάτες σου ότι έχεις επενδύσει στην ασφάλεια τους και έχεις ελεγχθεί διεξοδικά από τρίτους.

Το πιστοποιητικό GeoTrust QuickSSL Multi-Domain έρχεται με εγγύηση $500.000.

Η εγγύηση εδώ σημαίνει ότι αν το site σου παραβιαστεί και οφείλεται σε ελάττωμα του SSL, μια εξαιρετικά απίθανη περίπτωση, οι πελάτες σου θα αποζημιωθούν μέχρι και $500.000 από την GeoTrust εάν κάποιος από αυτούς αντιμετωπίσει κάποια απώλεια εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Προστάτεψε το site σου από τους χάκερ, με καθημερινό έλεγχο, από έναν ηγέτη ασφάλειας στο Διαδίκτυο

Με αυτή την επιλογή χαμηλού κόστους ασφαλείας από την GeoTrust, η ιστοσελίδα σου θα έχει τα εργαλεία που χρειάζεται για να σταθεί ισχυρή από τους πιο σκληρούς χάκερ.

Η GeoTrust Web Site Anti-Malware Scan είναι μια εύκολη στην εφαρμογή υπηρεσία cloud που μπορεί να εντοπίσει και να προσδιορίσει γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια malware. Αυτή η καθημερινή σάρωση θα σου παρέχει άμεση ειδοποίηση που προσδιορίζει με σαφήνεια τυχόν κακόβουλο κώδικα ενσωματωμένο μέσα στο site σου.

Οι ειδοποιήσεις αυτές σου επιτρέπουν να εξαλείψεις το κακόβουλο λογισμικό γρήγορα το οποίο θα σε κρατήσει μακριά από τις επίφοβες μαύρες λίστες των μηχανών αναζήτησης, εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη κυκλοφορία χρηστών στην περιοχή σου.

Στις μέρες μας, δεν θέλεις ο ιστότοπός σου να προστατεύεται από έναν πρωτοπόρο του χώρου; Άφησε το GeoTrust Anti-Malware scan να κάνει δουλειά του, προστατεύοντας το site σου!

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: N/A
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Το GeoTrust Anti-Malware scan δεν απαιτεί κάποιο πιστοποιητικό SSL, έτσι ώστε να μπορεί να εκδοθεί για την ιστοσελίδα σου αμέσως μετά την αγορά. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας λόγος αφήσεις άλλο το site σου μη ασφαλές. Αυτό το προϊόν μπορεί να αρχίσει να εργάζεται για το site σου αμέσως.

Η λύση αυτή θα εκτελεί σάρωση στην ιστοσελίδα σου (έως και 50 σελίδες).

Ωστόσο, το GeoTrust Web Site Anti-Malware scan πηγαίνει πέρα από μια παραδοσιακή ιστοσελίδα σαρωτή. Αυτό το προϊόν θα εκτελέσει μια στατική και τη δυναμική ανάλυση, καθώς θα σου στείλει συγκεκριμένες προειδοποιήσεις για κάθε κακόβουλο λογισμικό που εντοπίζει. Θα πάρεις επίσης τα οφέλη του σήματος GeoTrust Anti-Malware του δικτυακού τόπου.

 • Διαβεβαιώνουμε τους πελάτες σου ότι η ιστοσελίδα σου έχει σαρωθεί
 • Αποφυγή πιθανής εγγραφής στη μαύρη λίστα των browsers και των μηχανών αναζήτησης
 • Καθημερινές anti-malware σαρώσεις, για έως 50 σελίδες
 • Μη επεμβατική καθημερινή σάρωση
 • Άμεση αποστολή email όταν βρεθεί malware
 • Συλλογή στοιχείων επίθεσης
 • Δεν απαιτείται Έρευνα ασφαλείας επιτρέπετε η άμεση ενεργοποίηση
 • Παρέχει απλές οδηγίες καθαρισμού, αν το site σας έχει μολυνθεί

Το GeoTrust Web Site Anti-Malware Scan δεν περιλαμβάνει σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα. Αυτό το σήμα έρχεται με το ευρέως αναγνωρισμένο και αξιόπιστο GeoTrust λογότυπο, μαζί με μια χρονική σήμανση ενημερώνει τους επισκέπτες σου για την τελευταία φορά σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό.

36,40 /έτος

Γρήγορη επιλογή ασφαλείας SSL από μια αξιόπιστη μάρκα

Η Thawte™ είναι ένα από τα πιο σεβαστά ονόματα στη βιομηχανία του SSL. Αυτό το πιστοποιητικό χαμηλού κόστους προσφέρει το βιομηχανικό πρότυπο κρυπτογράφησης 128/256-bit και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιστοποιητικά Domain(DV) SSL στον πλανήτη.

Το τι το κάνει τόσο δημοφιλές, είναι ο συνδυασμός εμπιστοσύνης, ασφάλειας και ταχύτητας. Το πιστοποιητικό, για έναν τομέα, μπορεί να εκδοθεί σε λιγότερο από μία εργάσιμη ημέρα. Το όνομα της Thawte SSL123 τα λέει όλα, είναι ένα πιστοποιητικό ασφάλειας ποιότητας, για την μικρή ιστοσελίδα της επιχείρησής σου, είναι τόσο εύκολο όπως 1 ... 2 ... 3!

Τύπος : DV
Έκδοση: 1 ημέρα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $500,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Περιορισμένη

Το να πάρεις, να εκδόσεις και να εγκαταστήσεις αυτό το πιστοποιητικό στο site σου είναι μια απλή διαδικασία και μπορεί συνήθως να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από μία εργάσιμη ημέρα.

Αυτό συμβαίνει γιατί το πιστοποιητικό Thawte SSL123 είναι ένα πιστοποιητικό τομέα που προσφέρει ένα βασικό επίπεδο ασφάλειας για τους πελάτες σου και την ιστοσελίδα σου.

Ωστόσο, η μάρκα Thawte είναι μια από τα πιο σεβαστές και αναγνωρισμένες εταιρείες στο διαδίκτυο, καθιστώντας το πιστοποιητικό αυτό μία από τις πιο δημοφιλής επιλογές DV.

Η Thawte SSL123 υποστηρίζει 128/256-bit κρυπτογράφηση SSL, η οποία είναι μια ιδανική λύση για μικρές εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πιστοποιητικό αυτό είναι επίσης ένας τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσεις ασφάλεια για κάτι απλό όπως μια φόρμα σύνδεσης πελάτη.

Δυστυχώς, το πιστοποιητικό Thawte SSL123 δεν υποστηρίζει πολλαπλούς τομείς ή υποτομείς.

 • Πιστοποιητικό Επίπεδο Εισόδου
 • Άμεση SSL έκδοση πιστοποιητικού 24/7/365
 • Διαθέσιμη εξοικονόμηση χρημάτων για πολυετή (1-4 χρόνια) αγορά
 • Αυτοματοποιημένη online έκδοση, χωρίς γραφειοκρατία
 • Η υψηλότερη στο χώρο αναγνώριση Browser!
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα σου
 • Το Thawte SSL123 είναι φιλικό στα κινητά
 • Εγγύηση $500,000

Με αυτό το πιστοποιητικό DV, η ιστοσελίδα σου θα εμφανίσει μια στατική σφραγίδα που δείχνει ότι η περιοχή σου είναι προστατευμένη με το σχετικό σήμα. Γράφοντας "Secured by Thawte" σε όλους τους χρήστες.

Η σχετική διαδικασία ενεργοποίησης είναι γρήγορη και εύκολη στην εγκατάσταση και βοηθάει στην αυξήσει εμπιστοσύνης ενός πελάτης για την ιστοσελίδα σου.

Ωστόσο, το σήμα SSL δεν είναι "clickable" και ως εκ τούτου δεν εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες επαλήθευσης που σχετίζονται με το site σου. Επίσης, δεν εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα που σχετίζονται με την ασφάλεια του δικτυακού σου τόπου.

Ασφάλισε το site σου γρήγορα με αυτή την απλή και εύκολη λύση

Το RapidSSL® είναι βασικό είδος στο χώρο του SSL. Αυτή η επιλογή πιστοποιητικό χαμηλού κόστους είναι το πρότυπο 128/256-bit και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιστοποιητικά SSL (DV) στον κόσμο. Είναι γνωστό για την απίστευτα γρήγορη διαδικασία έκδοσης και την σούπερ προσιτή τιμή.

Το 99% του συνόλου των browsers αναγνωρίζουν αυτό το πιστοποιητικό και είναι ιδανική λύση για ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν πρόσφατα

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Είναι γρήγορο, αποδοτικό και εύκολο να εγκαταστήσεις ένα πιστοποιητικό SSL DV, και αυτή η λύση προσφέρει ένα βασικό επίπεδο βεβαιότητας για τους χρήστες του site, εμφανίζοντας https και ενεργοποιώντας το μικρό εικονίδιο λουκέτου στο χώρο URL των web browsers.

Μπορείς να το έχεις σχεδόν αμέσως*** χρησιμοποιώντας αστραπιαία μια αυτοματοποιημένη διαδικασία Ελέγχου και Επικύρωσης (DCV).
*** Έκδοση του πιστοποιητικού βασίζεται στη διαδικασία επικύρωσης

Το RapidSSL® είναι ένα πλήρως και σταθερό 128/256-bit πιστοποιητικό SSL. Αυτό το καθιστά ιδανική λύση για ένα μικρό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Δυστυχώς, το πιστοποιητικό RapidSSL® ΔΕΝ υποστηρίζει SAN ή Multi-Domain.

 • Ισχυρή κρυπτογράφηση 128/256 bit, βιομηχανικό πρότυπο SSL
 • Το χαμηλότερο κόστους πιστοποιητικό SSL
 • 99% ποσοστό αναγνώρισης από τα προγράμματα περιήγησης
 • Αυτοματοποιημένη σύνδεση επικύρωσης - χωρίς γραφειοκρατία
 • Άμεση SSL έκδοση πιστοποιητικού 24/7/365
 • Διαθέσιμη εξοικονόμηση χρημάτων για πολυετή (1-4 χρόνια) αγορά
 • ΔΩΡΕΑΝ "Secured by RapidSSL" σήμα
 • Εγγύηση $10,000

** Εγκαθίσταται σε server που υποστηρίζει SNI (Server Name Indication)

 • Ενιαίο όνομα τομέα (FQDN)
 • Άμεση Έκδοση ***
 • Επικύρωση τομέα
 • Το όνομα του Χώρου αναγράφεται μόνο στο Πιστοποιητικό
 • Πρότυπο κρυπτογράφησης Έως 256-bit
 • 99% ποσοστό αναγνώρισης από τα προγράμματα περιήγησης
 • Σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα σου
 • Απεριόριστες Άδειες διακομιστή - Εγκατάσταση σε όσους servers επιθυμείς
 • ΔΩΡΕΑΝ επανεκδόσεις, που μπορείς να κάνεις και μόνοι σου, κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της υπηρεσίας

***Η έκδοση του πιστοποιητικού βασίζεται στη διαδικασία επικύρωσης

Με αυτό το πιστοποιητικό DV, μπορείς να το πάρεις για να εμφανιστεί το σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα σου, για να αναδειχθεί η περιοχή σου προστατευμένη, με το σήμα SSL. Θα αναγράφει "Secured by RapidSSL®". Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, ωστόσο το σήμα δεν είναι "clickable" για να δείξει πρόσθετες πληροφορίες επαλήθευσης που σχετίζονται με το site σου. Επίσης, δεν εμφανίζει καμία δυναμικά ή σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα που σχετίζονται με την ασφάλεια του δικτυακού σου τόπου.

Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να πάρετε εγγύηση $10.000.

Η εγγύηση εδώ σημαίνει ότι αν το site σου παραβιαστεί και οφείλεται σε ελάττωμα του SSL, μια εξαιρετικά απίθανη περίπτωση, οι πελάτες σου θα αποζημιωθούν μέχρι και $10.000 από την RapidSSL® εάν κάποιος από αυτούς αντιμετωπίσει κάποια απώλεια εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Η εγγύηση εδώ σημαίνει ότι αν το site σου παραβιαστεί και οφείλεται σε ελάττωμα του SSL, μια εξαιρετικά απίθανη περίπτωση, οι πελάτες σου θα αποζημιωθούν μέχρι και $10.000 από την RapidSSL® εάν κάποιος από αυτούς αντιμετωπίσει κάποια απώλεια εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Ασφάλισε το site σου γρήγορα με μια απλή και εύκολη λύση

Το RapidSSL® είναι ένα βασικό είδος SSL. Αυτή η επιλογή πιστοποιητικό χαμηλού κόστους χρησιμοποιεί το πρότυπο 128/256-bit και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιστοποιητικά SSL (DV) στον κόσμο. Είναι γνωστό για την απίστευτα γρήγορη διαδικασία έκδοσης και την σούπερ προσιτή τιμή. Το 99% του συνόλου των browsers αναγνωρίζουν αυτό το πιστοποιητικό και είναι η ιδανική λύση για νέες ιστοσελίδες.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Είναι γρήγορο, αποδοτικό και εύκολο να εγκαταστήσετε ένα πιστοποιητικό SSL DV, και αυτή η λύση προσφέρει ένα βασικό επίπεδο βεβαιότητας για τους χρήστες του site, εμφανίζοντας https και ενεργοποιώντας το μικρό εικονίδιο λουκέτου στο χώρο URL των web browsers. Μπορείς να το πάρεις σχεδόν αμέσως*** χρησιμοποιώντας μια αστραπιαία και αυτοματοποιημένη διαδικασία Ελέγχου Επικύρωσης (DCV). Θα έχεις επίσης και το σχετικό σήμα εμπιστοσύνης που μπορείς να κατεβάσεις και να προβάλλεις στην ιστοσελίδα σου.

***Η έκδοση του πιστοποιητικού βασίζεται στη διαδικασία επικύρωσης

Το RapidSSL® είναι ένα πλήρως σταθερό 128/256-bit πιστοποιητικό SSL. Αυτό το καθιστά ιδανική λύση για ένα πολύ ελαφρύ κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή ένας τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσεις την ασφάλεια των πελατών σου.

Δυστυχώς, το πιστοποιητικό RapidSSL® ΔΕΝ υποστηρίζει SAN ή Multi-Domain.

 • Ισχυρή κρυπτογράφηση 128/256 bit, βιομηχανικού πρότυπου SSL
 • Το χαμηλότερο κόστους πιστοποιητικό SSL
 • 99% ποσοστό αναγνώρισης από τα προγράμματα περιήγησης
 • Αυτοματοποιημένη σύνδεση επικύρωσης - χωρίς γραφειοκρατία
 • Άμεση SSL έκδοση πιστοποιητικού 24/7/365
 • Διαθέσιμη εξοικονόμηση χρημάτων για πολυετή (1-4 χρόνια) αγορά
 • ΔΩΡΕΑΝ "Secured by RapidSSL" σήμα
 • Εγγύηση $10,000

**Εγκαθίσταται σε server που υποστηρίζει SNI (Server Name Indication)

 • Ενιαίο όνομα τομέα (FQDN)
 • Άμεση Έκδοση ***
 • Επικύρωση τομέα
 • Το όνομα του Χώρου αναγράφεται μόνο στο Πιστοποιητικό
 • Πρότυπο κρυπτογράφησης πάνω από 256-bit
 • 99% ποσοστό αναγνώρισης από τα προγράμματα περιήγησης
 • Σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα σου
 • Απεριόριστες Άδειες διακομιστή - Εγκατάσταση σε όσους servers επιθυμείς
 • ΔΩΡΕΑΝ επανεκδόσεις, που μπορείς να κάνεις και μόνοι σου, κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της υπηρεσίας

*** Η έκδοση του πιστοποιητικού βασίζεται στη διαδικασία επικύρωσης

Με αυτό το πιστοποιητικό DV, μπορείς να πάρεις για να εμφανιστεί, το σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα σου, για να αναδειχθεί η περιοχή σου προστατευμένη, με το σήμα SSL. Θα αναγράφει "Secured by RapidSSL®". Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, ωστόσο το σήμα δεν είναι "clickable" για να δείξει πρόσθετες πληροφορίες επαλήθευσης που σχετίζονται με το site σου. Επίσης, δεν εμφανίζει καμία δυναμικά ή σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα που σχετίζονται με την ασφάλεια του δικτυακού σου τόπου.

Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να πάρετε εγγύηση $10.000.

Η εγγύηση εδώ σημαίνει ότι αν το site σου παραβιαστεί και οφείλεται σε ελάττωμα του SSL, μια εξαιρετικά απίθανη περίπτωση, οι πελάτες σου θα αποζημιωθούν μέχρι και $10.000 από την RapidSSL® εάν κάποιος από αυτούς αντιμετωπίσει κάποια απώλεια εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Γρήγορη και οικονομική ασφάλεια για ένα βασικό τομέα και απεριόριστους υποτομείς

Η RapidSSL® είναι ο κορυφαίος πάροχος για γρήγορα και εύκολα πιστοποιητικά SSL. Αυτό το πιστοποιητικό χαμηλού κόστους προσφέρει κρυπτογράφηση 128/256-bit και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή (DV) wildcard πιστοποιητικά SSL στον κόσμο. Είναι γνωστό για την αστραπιαία έκδοση και ασυναγώνιστη τιμή.

Επίσης, το 99 +% του συνόλου των browsers αναγνωρίζουν αυτό το πιστοποιητικό. Το πιστοποιητικό RapidSSL wildcard είναι η ιδανική λύση για νέες ιστοσελίδες που χρειάζονται να προστατεύσουν τον κύριο τομέα τους (τόσο με www και χωρίς-www) μαζί με τους υποτομείς του(δηλαδή exampledomain.com, mail.exampledomain.com, admin.exampledomain.com, retail.exampledomain.com, κ.λ.π.)

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $5,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Είναι γρήγορο, αποδοτικό και εύκολο να εγκαταστήσετε ένα πιστοποιητικό wildcard, και αυτή η λύση προσφέρει ένα βασικό επίπεδο βεβαιότητας για τους χρήστες του site, εμφανίζοντας το https και ενεργοποιώντας το μικρό εικονίδιο λουκέτου στο χώρο URL των web browsers. Μπορείς να το πάρεις σχεδόν αμέσως*** χρησιμοποιώντας μια αστραπιαία και αυτοματοποιημένη διαδικασία Ελέγχου Επικύρωσης (DCV). Θα έχεις επίσης και το σχετικό σήμα εμπιστοσύνης που μπορείς να κατεβάσεις και να προβάλλεις στην ιστοσελίδα σου.

***Η έκδοση του πιστοποιητικού βασίζεται στη διαδικασία επικύρωσης

Το RapidSSL® wildcard είναι ένα πλήρως σταθερό 128/256-bit πιστοποιητικό SSL. Αυτό το καθιστά ιδανική λύση για ένα πολύ ελαφρύ κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή ένας τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσεις την ασφάλεια των πελατών σου.

Το RapidSSL wildcard ασφαλίζει ένα κύριο τομέα και απεριόριστο αριθμό υποτομέων Για παράδειγμα, το πιστοποιητικό αυτό εξασφαλίζει, ας πούμε, το www.exampledomain.com και όλους τους υποτομείς που είναι .exampledomain.com (mail.exampledomain.com, admin.exampledomain.com, server.exampledomain.com, κ.λ.π.)

 • Ισχυρή κρυπτογράφηση 128/256 bit, βιομηχανικού πρότυπου SSL
 • Το χαμηλότερο κόστους πιστοποιητικό SSL, με απεριόριστες άδειες για διακομιστές χωρίς επιπλέον κόστος
 • 99% ποσοστό αναγνώρισης από τα προγράμματα περιήγησης
 • Αυτοματοποιημένη σύνδεση επικύρωσης - χωρίς γραφειοκρατία
 • Άμεση SSL έκδοση πιστοποιητικού 24/7/365
 • Διαθέσιμη εξοικονόμηση χρημάτων για πολυετή (1-4 χρόνια) αγορά
 • ΔΩΡΕΑΝ "Secured by RapidSSL" σήμα
 • Εγγύηση $5,000
 • Απεριόριστοι υποτομείς κάτω τομέα με το ίδιο όνομα
 • Άμεση Έκδοση ***
 • Επικύρωση τομέα
 • Το όνομα του Χώρου αναγράφεται μόνο στο Πιστοποιητικό
 • Πρότυπο κρυπτογράφησης πάνω από 256-bit
 • 99% ποσοστό αναγνώρισης από τα προγράμματα περιήγησης
 • Σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα σου
 • Απεριόριστες Άδειες διακομιστή - Εγκατάσταση σε όσους servers επιθυμείς
 • ΔΩΡΕΑΝ επανεκδόσεις, που μπορείς να κάνεις και μόνοι σου, κατά τη διάρκεια της περιόδου ισχύος της υπηρεσίας

***Η έκδοση του πιστοποιητικού βασίζεται στη διαδικασία επικύρωσης

Με αυτό το πιστοποιητικό wildcard, μπορείς να πάρεις για να εμφανιστεί, το σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα σου, για να αναδειχθεί η περιοχή σου προστατευμένη, με το σήμα SSL. Θα αναγράφει "Secured by RapidSSL®". Με γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, ωστόσο το σήμα δεν είναι "clickable" για να δείξει πρόσθετες πληροφορίες επαλήθευσης που σχετίζονται με το site σου. Επίσης, δεν εμφανίζει καμία δυναμικά ή σε πραγματικό χρόνο τα δεδομένα που σχετίζονται με την ασφάλεια του δικτυακού σου τόπου.

Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να πάρετε εγγύηση $5.000. Η εγγύηση εδώ σημαίνει ότι αν το site σου παραβιαστεί και οφείλεται σε ελάττωμα του SSL, μια εξαιρετικά απίθανη περίπτωση, οι πελάτες σου θα αποζημιωθούν μέχρι και $5.000 από την RapidSSL® εάν κάποιος από αυτούς αντιμετωπίσει κάποια απώλεια εξαιτίας αυτού του γεγονότος.

Γρήγορη και βασική κρυπτογράφηση από ένα δημοφιλές εμπορικό σήμα

Αν ψάχνεις για απλή κρυπτογράφηση για την ιστοσελίδα σου, το πιστοποιητικό Comodo Essential SSL είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές στην αγορά.

Το πιστοποιητικό μπορεί να εκδοθεί μέσα σε λίγα λεπτά με την ισχυρότερη διαθέσιμη κρυπτογράφηση. Πλέον, όλοι οι τομείς που προστατεύονται από το παρόν πιστοποιητικό θα εμφανίζουν "https" στη διεύθυνση URL, μαζί με ένα εικονίδιο λουκέτου και το σήμα ασφαλείας.

Ωστόσο, το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του πιστοποιητικού είναι η ταχύτητα της έκδοσης, καθιστώντας το την τέλεια λύση για εσωτερικούς δοκιμαστικούς τομείς και μικρές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τύπος : DV
Έκδοση: Αμέσως
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Ως πιστοποιητικό (DV), το Essential SSL Comodo μπορεί να εκδοθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο που η Comodo έχει να κάνει είναι να επαληθεύσει ότι είσαι κάτοχος του τομέα που θέλεις να καλύψεις. Αυτό μπορεί να γίνει με την απάντηση ενός απλού e-mail ή τοποθετώντας ένα αρχείο στον κώδικά της ιστοσελίδας σου.

Το πιστοποιητικό SSL Comodo Essential προσφέρει βασική κρυπτογράφηση 128-bit και μπορεί επίσης να εκδοθεί με την υψηλότερη κρυπτογράφηση 256-bit. Το πιστοποιητικό αυτό έρχεται και με 2048-bit root κρυπτογράφηση.

Το πιστοποιητικό αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για ένα domain.

 • Τομέας επικύρωσης, 2048 bit Industry Standard SSL
 • Άμεση έκδοση "Χωρίς ταλαιπωρία"
 • Απεριόριστες άδειες για servers
 • Αυτοματοποιημένη επικύρωση - χωρίς γραφειοκρατία
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα ασφαλείας
 • Πολιτική απεριόριστων επανεκδόσεων
 • Αξιόπιστο από όλους τους δημοφιλείς browsers με ποσοστό 99,3%
 • $10,000 Εγγύηση προς τρίτους
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα για την ιστοσελίδα, δωρεάν σάρωση PCI, δωρεάν ημερήσια σάρωση ιστοσελίδας

** = Οι αναβαθμίσεις είναι για το πρώτο έτος του πιστοποιητικού σου και περιορίζονται σε μία αναβάθμιση ανά τομέα.

Το πιστοποιητικό έρχεται με το βασική σήμα Ασφαλείας της Comodo. Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα απλό (DV) πιστοποιητικό, το σήμα της Comodo Essential είναι στατικό και δεν θα εμφανίζει όλες τις πληροφορίες της εταιρείας σου. Όμως, οι πελάτες σου θα είναι σε θέση να δουν ότι η περιοχή σου έχει ελεγχθεί από έναν τρίτο εμπειρογνώμονα ασφάλειας.

Ασφάλισε ένα domain και απεριόριστο αριθμό subdomains με ένα μόνο πιστοποιητικό SSL

Μία από τις πιο αποδοτικές λύσεις SSL, το πιστοποιητικό Essential SSL Wildcard Comodo μπορεί να εξασφαλίσει ένα κύριο τομέα και απεριόριστους υποτομείς. Το γεγονός αυτό καθιστά τη διαχείριση των πιστοποιητικών SSL σου όσο το δυνατόν απλούστερη.

Ακόμη πιο βολικό, δεδομένου ότι είναι ένα (DV) πιστοποιητικό, μπορεί να χορηγηθεί σε έναν τομέα σε λίγα μόνο λεπτά. Το πιστοποιητικό Comodo Essential SSL Wildcard είναι μια τέλεια λύση Wildcard entry-level για πολύ μικρά sites ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και νέων domain που χρήζουν εμπιστοσύνης, με το γνωστό «https» στην γραμμή URL, αλλά και το λογότυπο Secure Comodo.

Τύπος : DV
Έκδοση: Αμέσως
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Το πιστοποιητικό Comodo Essential SSL Wildcard μπορεί να εκδοθεί σχεδόν αμέσως. Το πιστοποιητικό αυτό περιλαμβάνει επίσης μια στατική "Comodo Secure" εικόνα για την ιστοσελίδα, για να αποδείξεις στους πελάτες ότι η ιστοσελίδα σου είναι αξιόπιστη.

Το Comodo Essential SSL Wildcard είναι ένα βασικό, 128-bit και 256-bit πιστοποιητικό. Έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίσει ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου χαμηλού όγκου και υποτομείς τους.

Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πιστοποιητικό wildcard, θα προστατεύσει ένα κύριο τομέα και απεριόριστο αριθμό υποτομέων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Comodo Essential SSL Wildcard για την προστασία www.domain.com και mail.domain.com, payment.domain.com, xyz.domain.com, κ.λ.π.

 • Ασφαλίζεις πολλούς υποτομείς με ένα πιστοποιητικό
 • Επικυρωμένο πιστοποιητικό τομέα
 • Πιστοποιητικό SSL, βιομηχανικού τύπου στα 2048 bit
 • Αξιόπιστο από όλους τους δημοφιλείς browsers
 • Συμβατότητα με τα προγράμματα περιήγησης 99,3%
 • κρυπτογράφηση 128/256 bit
 • Πολιτική απεριόριστων επανεκδόσεων
 • Εγγύηση $10,000
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα ασφαλείας για την ιστοσελίδα σου, ΔΩΡΕΑΝ σάρωση PCI, ΔΩΡΕΑΝ ημερήσια σάρωση της ιστοσελίδα σου

** = οι αναβαθμίσεις EV είναι για το πρώτο έτος του πιστοποιητικού σου και περιορίζονται σε μία αναβάθμιση ανά τομέα.

Το Comodo Essential SSL Wildcard θα εμφανίσει το δημοφιλές σήμα της Comodo στην ιστοσελίδας σου αλλά και στους υποτομείς σου, καθιστώντας το άμεσα ορατό στους online πελάτες σου. Αυτό το δημοφιλές εικονίδιο κερδίζει όλο και περισσότερο την αναγνώριση στο διαδίκτυο, και οι πελάτες συνδέουν το λογότυπο της "Comodo Secure" με εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Ωστόσο, δεδομένου ότι είναι ένα βασικό πιστοποιητικό DV, αυτό το σήμα του δικτυακού τόπου είναι στατικό και δεν εμφανίζει τυχόν πρόσθετες πληροφορίες της εταιρείας.

Βασικό πιστοποιητικό DV για γρήγορη και εύκολη ασφαλείας

Αν θέλεις μια γρήγορη λύση ασφάλειας για την ιστοσελίδα σου, το πιστοποιητικό Comodo Positive SSL είναι η απάντηση που χρειάζεσαι. Αυτό το (DV) πιστοποιητικό προσφέρει βιομηχανικό τύπου κρυπτογράφηση σε απίστευτη τιμή. Πλέον, το πιστοποιητικό αυτό έρχεται με την υποστήριξη της μάρκας Comodo, ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα στον τομέα της ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

Ως βασικό πιστοποιητικό SSL, το Comodo SSL Positive είναι μια εξαιρετική λύση για ονόματα τομέα στον οποίο θέλεις να έχεις γρήγορη και απλή ασφάλεια χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Πρόκειται για ένα τυπικό πιστοποιητικό (DV), το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να εκδοθεί σε λίγα μόνο λεπτά. Μόλις επαληθευτεί η κυριότητα του τομέα το πιστοποιητικό εκδίδεται και στο site σου θα εμφανιστεί το "https" και την κλειδαριά στη διεύθυνση URL.

Το πιστοποιητικό Comodo Positive SSL προσφέρει βασική κρυπτογράφηση 128bit και 256bit. Προσφέροντας μόνο βασικό επίπεδο ασφάλειας, το πιστοποιητικό αυτό είναι το καλύτερο για εσωτερικούς και τη δοκιμαστικούς τομείς.

Το πιστοποιητικό αυτό δεν υποστηρίζει πολλαπλούς τομείς ή υποτομείς. Ωστόσο, υπάρχουν επιλογές που είναι διαθέσιμες για τους πελάτες που αναζητούν την αξία Positive για να υποστηρίξουν τις πλατφόρμες τους.

 • Επικύρωση τομέα στα 2048bit βιομηχανικού τύπου Πιστοποιητικό SSL
 • Άμεση "χωρίς ταλαιπωρία" έκδοση πιστοποιητικού SSL 24/7
 • Απεριόριστες άδειες για server
 • Αυτοματοποιημένη επικύρωση - χωρίς γραφειοκρατία
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα
 • Πολιτική απεριόριστων επανεκδόσεων
 • Αξιόπιστο από όλους τους δημοφιλείς browsers μέχρι 99,3%
 • Εγγύηση $10,000

Το πιστοποιητικό αυτό έρχεται με το σχετικό στατικό σήμα ασφαλείας που επιτρέπει στους πελάτες σου να γνωρίζουν ότι το site σου προστατεύεται από το Comodo Positive SSL.

Γρήγορη και οικονομική προστασία για απεριόριστους υποτομείς

Αναζητάς έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να πάρεις το αξιόλογο "https" που εμφανίζεται σε έναν κύριο τομέα αλλά και όλων των υποτομέων σας; Τότε το Comodo SSL Positive Wildcard είναι το πιστοποιητικό για σου. Η ταχύτητα και η αξιοπιστία είναι δύο επίθετα που έρχονται στο μυαλό όταν περιγράφετε αυτό το πιστοποιητικό.

Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό το πιστοποιητικό Wildcard είναι ένα βασικό πιστοποιητικό (DV) και μπορεί να εκδοθεί σε λίγα λεπτά. Επίσης, με 99,3% αναγνώριση από τα προγράμματα περιήγησης αλλά και μεγάλη συμβατότητα στα κινητά, το Comodo SSL Positive Wildcard χρησιμοποιείται από μικρές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Το κύριο όφελος του πιστοποιητικού (DV) Wildcard είναι ότι η Comodo Positive SSL Wildcard μπορεί να εκδοθεί σχεδόν αμέσως, δεδομένου ότι η κυριότητα του τομέα είναι το μόνο που χρειάζεται να επαληθευτεί. Το πιστοποιητικό αυτό έρχεται επίσης με το σήμα "Comodo Secure", το οποίο θα βοηθήσει να αποδείξει ότι η ιστοσελίδα σου είναι αξιόπιστη και ασφαλής για να συνεργαστούν μαζί σου.

Το Comodo Positive SSL Wildcard είναι ένα πιστοποιητικό με 128-bit και 256-bit κρυπτογράφηση. Σχεδιάστηκε για να εξασφαλίσει ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου χαμηλού όγκου μαζί με τους υποτομείς τους.

Το wildcard Comodo Positive SSL θα προστατεύσει ένα κύριο τομέα μαζί με έναν απεριόριστο αριθμό των υποτομέων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να προστατεύσεις τα παρακάτω (www.domain.com και mail.domain.com, payment.domain.com, xyz.domain.com, κ.λπ.)

 • Ασφαλίζει πολλαπλούς υποτομείς με ένα πιστοποιητικό
 • Πιστοποιητικό επικύρωσης τομέα
 • 2048 bit βιομηχανικό τύπου πιστοποιητικό SSL
 • Αξιόπιστο από όλους τους δημοφιλείς browsers
 • 99,3% συμβατότητα με τα προγράμματα περιήγησης
 • Κρυπτογράφηση 128/256 bit
 • Πολιτική Απεριόριστων επανεκδόσεων

Αυτό το πιστοποιητικό wildcard θα εμφανίσει το ευρέως αναγνωρισμένο σήμα της Comodo στον τομέα και τους υποτομείς σου, έτσι ώστε να είναι άμεσα ορατό στους online επισκέπτες σου. Αυτό το δημοφιλές σύμβολο κερδίζει όλο και περισσότερο την αναγνώριση στο διαδίκτυο κάθε μέρα, και οι πελάτες συνεχίζουν να καταλαβαίνουν ότι το "Comodo Secure" λογότυπο και η εμπιστοσύνη πάνε χέρι-χέρι.

61,60 /έτος

Ένα premium πιστοποιητικό επικύρωσης τομέα (DV) για top-of-the-line κρυπτογράφηση

Για ένα κορυφαίο πιστοποιητικό Επικύρωσης Τομέα (DV), μην ψάχνεις αλλού πέρα από το Comodo SSL Certificate. Το πιστοποιητικό προσφέρει top-of-the-line κρυπτογράφηση που υποστηρίζεται από τις καλύτερες βιομηχανίες με εγγύηση $250.000. Το καλύτερο από όλα, εκδίδεται σε μόλις λίγα λεπτά.

Στην κορυφή της κρυπτογράφησης, αυτό το πιστοποιητικό θα δείξει στους πελάτες σου ότι το site σου έχει ελεγχθεί από έναν κορυφαίο ειδικό της ασφάλειας στο διαδίκτυο, έτσι θα ξέρει ότι είναι ασφαλές να δουλεύει κάποιος μαζί σου. Αυτό το πιστοποιητικό είναι ιδανικό για μια νέα αλλά αυξανόμενη ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου που εκτιμά τις πολύτιμες πληροφορίες των πελατών της.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό επικύρωσης τομέα (DV), το οποίο σημαίνει ότι η διαδικασία επικύρωσης μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα μόνο λεπτά. Το μόνο που η Comodo κάνει, είναι να διασφαλίσει ότι είσαι ο κάτοχος του τομέα που σε ενδιαφέρει. Από τη στιγμή που γίνει η επαλήθευση, θα εκδοθεί το πιστοποιητικό.

Το πιστοποιητικό αυτό έρχεται με ισχυρή υπογραφή 2048-bit μαζί και κρυπτογράφηση 256-bit. Όταν πρόκειται για πιστοποιητικό επικύρωσης τομέα (DV), δεν θα βρεις πιο ασφαλή επιλογή.

Το Comodo SSL Certificate δεν υποστηρίζει πολλαπλούς τομείς ή υποτομείς. Αυτό το πιστοποιητικό υποστηρίζει έναν μόνο τομέα.

 • Εκδίδεται μέσα σε λίγα λεπτά - αυτοματοποιημένη επικύρωση σημαίνει: χωρίς γραφειοκρατία, χωρίς φαξ, χωρίς καθυστέρηση
 • Υψηλότατα επίπεδα ασφάλειας SSL - με υπογραφή στα 2048 bit και μέχρι 256 bit κρυπτογράφηση
 • Με 99,3% υποστήριξη από τα προγράμματα περιήγησης, μεγιστοποιείς την βάση των δυνητικών πελατών σου
 • Το εξαιρετικά ορατό σήμα ασφαλείας για την ιστοσελίδα σου, χτίζει την εμπιστοσύνη των πελατών
 • Άδεια για απεριόριστους φυσικούς servers
 • Ασφαλίζει domain.com ΚΑΙ www.domain.com
 • Εγγύηση $250.000
 • Δωρεάν αναβάθμιση σε EV SSL για το πρώτο έτος του πιστοποιητικού

Το πιστοποιητικό περιλαμβάνει το αξιόπιστο σήμα ασφαλείας Comodo, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σήματα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, επειδή πρόκειται για πιστοποιητικό (DV), το αξιόπιστο σήμα ασφαλείας της Comodo είναι στατικό και δεν εμφανίζει όλες τις πληροφορίες της εταιρείας.

Ενίσχυσε την κρυπτογράφηση και την εμπιστοσύνη του domain σου και όλων των subdomains, με ένα πιστοποιητικό SSL

Ψάχνεις για να εξασφαλίσεις ένα κύριο τομέα (domain), μαζί με όλους τους υποτομείς (subdomains); Αν ναι, τότε το πιστοποιητικό Comodo Wildcard SSL είναι η άριστη επιλογή.

Με ένα μόνο πιστοποιητικό, μπορείς να καλύψεις το κύριο domain σου (www.domain.com) και όσους υποτομείς χρειάζεσαι (mail.domain.com, billing.domain.com, etc.domain.com).

Επίσης, επειδή είναι πιστοποιητικό (DV), το Comodo SSL Wildcard μπορεί να εκδοθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Μια από τις ευκολότερες και πιο οικονομικές επιλογές Wildcard, το πιστοποιητικό αυτό είναι ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και sites ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Δεδομένου ότι είναι ένα Wildcard πιστοποιητικό (DV), μπορεί να εκδοθεί σε λίγα λεπτά, αφού πρώτα επικυρωθεί η κυριότητα του τομέα. Αυτό είναι όλο, μπορείς να προστατεύσεις τον τομέα σου και όλους τους υποτομείς, και έχεις την επιλογή να το εγκαταστήσεις σε απεριόριστους servers μέσα σε λίγα λεπτά. Το πιστοποιητικό αυτό θα ενεργοποιήσει επίσης το "https" στη γραμμή διευθύνσεων, μαζί με ένα εικονίδιο λουκέτου, εξασφαλίζοντας στους πελάτες σου ότι είσαι αυτός που λες ότι είσαι.

Αυτό το πιστοποιητικό έρχεται με την ισχυρότερη υπογραφή, 2048-bit και με 256-bit κρυπτογράφηση. Με το πιστοποιητικό Comodo Wildcard SSL, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το domain σου και όλα τα subdomains θα προστατεύονται με ένα premium στρώμα ασφάλειας.

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά πιστοποιητικά στη βιομηχανία, το πιστοποιητικό SSL Comodo Wildcard θα προστατεύσει ένα κύριο τομέα μαζί με έναν απεριόριστο αριθμό των subdomains. Έτσι, μπορείς να προστατεύσεις το www.domain.com, μαζί και τα mail.domain.com, sales.domain.com, subdomain.domain.com, κ.λ.π.

 • Εξοικονόμησε χρόνο και χρήμα - εξασφάλισε απεριόριστα sub-domains με ένα πιστοποιητικό
 • Υψηλότερη επίπεδα SSL ασφάλεια - 2048bit ψηφιακή υπογραφή και μέχρι 256 bit κρυπτογράφηση
 • Απλό και βολικό - διαχειρίζεσαι μόνο ένα πιστοποιητικό, αντί πολλών
 • Το εξαιρετικά ορατό σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα σου, χτίζει σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σου
 • Με 99,3% συμβατότητα στα προγράμματα περιήγησης μεγιστοποιείς την βάση των δυνητικών σου πελατών
 • Άδεια για απεριόριστο αριθμό sub-domains και απεριόριστο αριθμό των φυσικών servers
 • Εγγύηση $250,000
 • 1 έτος ελεύθερης υπηρεσίας σάρωσης PCI, 1 έτος δωρεάν καθημερινή σάρωση ιστοσελίδας

Αυτό το πιστοποιητικό Wildcard θα σου εμφανίσει το αξιόπιστο σήμα ασφαλείας Comodo στην ιστοσελίδα σου. Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα σήματα ασφαλείας στον κόσμο, το λογότυπο "Secure Comodo" θα εμφανιστεί στους πελάτες σου ότι η ιστοσελίδα σου έχει ελεγχθεί και είναι ασφαλές να δουλεύεις μαζί σου.

Καλύπτει γρήγορα πολλούς τομείς με ένα απλό πιστοποιητικό SSL και έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τον Microsoft Exchange Servers

Το πιστοποιητικό τομέα Comodo (DV) UCC είναι ένας από τους γρηγορότερους τρόπους για να εξασφαλίσεις πολλαπλούς τομείς με ένα πιστοποιητικό SSL. Ως πιστοποιητικό Unified Communications (UCC), το προϊόν αυτό έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το Microsoft Exchange 2010, καθώς και το Office Communications Server 2007.

Επιπλέον, επειδή πρόκειται για πιστοποιητικό (DV), μπορεί και χορηγείται σε έναν τομέα σε μόλις λίγα λεπτά. Απλούστατα, δεν υπάρχει πιο γρήγορη επιλογή όταν θέλεις να εξασφαλίσεις διακομιστές του Microsoft Exchange ή του Office Communications.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $50,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Η διαδικασία επικύρωσης του πιστοποιητικού είναι πολύ γρήγορη, συνήθως θέλει λίγα λεπτά, αφού είναι πιστοποιητικό (DV). Το μόνο που η Comodo έχει να κάνει είναι να επαληθεύσει ότι είσαι ο κάτοχος του τομέα που θέλεις να καλύψεις.

Επιπλέον, το Comodo DV UCC έρχεται με απεριόριστες άδειες χρήσης διακομιστή και δωρεάν πολιτική επανέκδοσης κατά τη διάρκεια της ζωής του πιστοποιητικού.

Αυτό το πιστοποιητικό προσφέρει τυπική επίπεδου βιομηχανική κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit και υπεγράφη 2048-bit.

Έχουμε ομαδοποιήσει αυτό το πιστοποιητικό με δύο επιπλέον τομείς, κάνοντας ένα σύνολο 3 τομέων. Ωστόσο, μπορείς να προσθέσεις έως και 99 επιπλέον περιοχές στο πιστοποιητικό Comodo UCC, καθιστώντας το ένα από τα πιο αποτελεσματικά πιστοποιητικά multi-domain στην αγορά.

 • Επικύρωση Τομέα με UCC SSL
 • Υψηλή αντοχή, κρυπτογράφηση μέχρι 256-bit
 • Το εμπιστεύονται πάνω από 99,3% όλων των μεγάλων Browsers
 • Έλεγχος για εναλλακτικά ονόματα (Subject Alternative Name - SAN)
 • Υποστηρίζει Office Communications Server (OCS) 2007
 • Απεριόριστες άδειες για server
 • Πολιτική απεριόριστων επανεκδόσεων

Το Comodo UCC έρχεται με το σήμα ασφαλείας Comodo. Δεδομένου ότι είναι πιστοποιητικό για έναν τομέα (DV), το σήμα ασφαλείας δεν είναι clickable, που σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστούν τυχόν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία σου. Ωστόσο, θα εμφανιστεί το έμπιστο λογότυπο της Comodo, το οποίο θα εξασφαλίσει αμέσως στους επισκέπτες σου ότι η περιοχή σου έχει ελεγχθεί από μια αξιόπιστη εταιρεία ασφαλείας.

Μια γρήγορη και προσιτή λύση για την εξασφάλιση πολλών τομέων με ένα μόνο πιστοποιητικό

Αν χρειάζεσαι ένα γρήγορο τρόπο για να εξασφαλίσεις πολλούς τομείς σε ένα ενιαίο πιστοποιητικό SSL, τότε το SSL Comodo Positive Multi-domain είναι για εσένα. Αυτό το πιστοποιητικό μπορεί να εξασφαλίσει έως και 100 συνολικούς τομείς και συνήθως εκδίδεται σε λίγα λεπτά, μόλις η κυριότητα του τομέα επαληθευτεί Ως επιλογή entry-level (DV), το Comodo Positive Multi-domain SSL είναι μια εξαιρετική επιλογή για ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλες μικρές επιχειρήσεις που αναζητούν μια μικρή ώθηση σε σχέση με την κρυπτογράφηση και τις πωλήσεις.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Αυτό το πιστοποιητικό Multi-domain είναι η βασική επιλογή επικύρωσης Τομέα (DV), το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να εκδοθεί σε ταχύτητες φωτός - συνήθως σε λίγα λεπτά. Το μόνο που έχει η Comodo να κάνει είναι να επαληθεύσει ότι είσαι ο κάτοχος του τομέα που θέλεις να καλύψεις. Μόλις το πιστοποιητικό εκδοθεί, θα είσαι σε θέση να εγκαταστήσεις το σήμα ασφαλείας στην ιστοσελίδα σου και να έχεις το "https", αλλά και το εικονίδιο λουκέτου στην διεύθυνση URL.

Το Comodo Positive Multi-domain εκδίδεται με κρυπτογράφηση είτε με 128-bit, είτε με 256-bit, και υπογραφή στα 2048-bit.

Αυτό το πιστοποιητικό υποστηρίζει έως και 100 τομείς. Έχει ομαδοποιηθεί με 2 επιπλέον τομείς - κάνοντας το σύνολο των τριών (3) τομέων ανά αγορά, στο ίδιο πιστοποιητικό. Στη συνέχεια μπορείς να προσθέσεις όσους χρειάζεσαι, μέχρι 100 συνολικά.

 • Ασφάλεια για πολλούς τομείς (domains)
 • Επικύρωση σε Multi Domain SSL
 • Κρυπτογράφηση αντοχής στα 256 Bit
 • 99,9% συμβατότητα στα κινητά
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις
 • Εξοικονόμησε χρήματα σε σχέση, με το κόστος, των επιμέρους πιστοποιητικών SSL ή wildcards

Αυτό το πιστοποιητικό (DV) θα εμφανιστεί το ασφαλές λογότυπο Comodo στην ιστοσελίδας σου, καθιστώντας το άμεσα ορατό στους online επισκέπτες.

Το ασφαλές λογότυπο Comodo κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη από τους χρήστες του Διαδικτύου και γίνεται γρήγορα ένα από τα πιο διαδεδομένα σύμβολα στις ιστοσελίδες των μεγάλων εταιρειών σε όλο τον κόσμο. Αλλά δεδομένου ότι είναι ένα βασικό DV πιστοποιητικό για πολλούς τομείς, το λογότυπο ασφαλείας του δικτυακού τόπου είναι στατικό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστούν τυχόν πρόσθετες πληροφορίες της εταιρείας σου.

Βελτίωσε τη διαδικασία της εξασφάλισης απεριόριστων υποτομέων κάτω από πολλαπλούς τομείς με το πιστοποιητικό Comodo Positive πολλαπλών τομέα Wildcard SSL

Γλύτωσε το χρόνο της διαχείρισης πολυάριθμων πιστοποιητικών SSL στην προσπάθεια να εξασφαλίσεις πολλούς τομείς και υποτομείς της ιστοσελίδας σου με το πιστοποιητικό Positive Multiple Domain Wildcard SSL. Ενώ το Wildcard σου επιτρέπει να εξασφαλίσεις έναν απεριόριστο αριθμό sub-domains, το στοιχείο SAN στο πιστοποιητικό σου επιτρέπει να προστατεύσεις πολλαπλά ονόματα με ένα μόνο πιστοποιητικό.

Απολύτως οικονομικό και αξιόπιστο, αυτό το μοναδικό πιστοποιητικό είναι η ιδανική λύση για να εξασφαλίσεις, ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, σελίδες πληρωμής, διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, intranets / extranets, web εφαρμογές κλπ του Τομέα (DV) και προσφέρει συμβατότητα 99,9% στα προγράμματα περιήγησης αλλά και στις κινητές συσκευές.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Το Positive Multiple Domain Wildcard SSL παρέχει ένα μέτριο επίπεδο διασφάλισης στους πελάτες του, εμφανίζει το "https" και το σύμβολο κλειστού λουκέτου. Εκδίδεται σχεδόν αμέσως μετά την επικύρωση ιδιοκτησίας και σου παρέχει το σήμα ασφαλείας της Comodo που επιτρέπει άμεσα τους πελάτες σου να γνωρίζουν τη γνησιότητα της ιστοσελίδας σου.

Αυτό το πιστοποιητικό SAN-enabled wildcard είναι ένα ισχυρό 2048-bit βιομηχανικό πρότυπο SSL. Αποτελεί την ιδανική λύση για να εξασφαλίσει ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, servers ταχυδρομείων, intranets / extranets, σελίδες πληρωμής, κ.λπ.

Αυτά το πιστοποιητικό SAN υποστηρίζει SSL για πολλούς τομείς και προσφέρει συνδυασμένα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα και των δύο SAN πιστοποιητικών για πολλαπλούς τομείς. Είναι σε θέση να προστατεύει πολλούς υποτομείς κάτω από πολλούς τομείς. Αυτό σημαίνει ότι, ένα ενιαίο πιστοποιητικό μπορεί να εξασφαλίσει www.domain.com, sub.domain.com, mail.root.net, example.root.net, κλπ ..., με οικονομικά αποδοτικό τρόπο.

 • Πιστοποιητικό SAN
 • Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με την εξασφάλιση απεριόριστων sub-domains με ένα ενιαίο πιστοποιητικό
 • Πολιτική απεριόριστων επανεκδόσεων
 • Επικύρωση τομέα
 • Άδεια για απεριόριστους υπο-τομείς για απεριόριστο αριθμό φυσικών servers
 • Αξιόπιστο από το 99,9% των προγραμμάτων περιήγησης και κινητών συσκευών
 • Με ψηφιακή υπογραφή 2048-bit και τη δύναμη κρυπτογράφησης μέχρι 256-bit - έχεις το υψηλότερο επίπεδο της ασφάλειας SSL
 • Στο πακέτο περιλαμβάνονται 3 ονόματα τομέα

Το διάσημο σήμα ασφαλείας Positive SSL μπορεί να εμφανίζεται κατά τη χρήση αυτού του πιστοποιητικού. Είναι μια στατική εικόνα που μπορεί να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα σου για να αισθάνονται οι πελάτες ασφαλείς και σίγουροι, ενώ χρησιμοποιούν online υπηρεσίες σου.

Ένας γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να καλύψεις ένα κύριο τομέα και όλους τους υποτομείς σου

Το πιστοποιητικό Certum Commercial SSL Wildcard είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσεις τον κύριο τομέα σου και όλα τους συνοδευτικούς υποτομείς.

Έτσι απλά, με ένα μόνο πιστοποιητικό SSL, μπορείς να εξασφαλίσεις το www.domain.com μαζί με το xyz.domain.com, hello.domain.com, κ.λπ. Και επειδή είναι πιστοποιητικό (DV), μπορεί συνήθως να εκδοθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Έτσι, μπορείς να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδα σου με το "https", το εικονίδιο με το λουκέτο και το "Secured by Certum" σήμα ασφαλείας. Αυτό το πιστοποιητικό wildcard είναι ιδανικό για νέες ιστοσελίδες και οικονομικά sites ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Αυτό το πιστοποιητικό wildcard (DV), το οποίο σημαίνει ότι η πιστοποιούσα αρχή, Certum, έχει μόνο να διασφαλίσει ότι είσαι κάτοχος του domain που θέλεις να κρυπτογραφήσεις. Αυτή η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγα λεπτά - έτσι μπορείς να πάρεις την κρυπτογράφηση που χρειάζεσαι γρήγορα.

Το Certum Commercial SSL wildcard μπορεί να εκδοθεί είτε με 128-bit είτε με 256-bit κρυπτογράφηση. Αυτό το πιστοποιητικό υπογράφεται επίσης με βιομηχανικό πρότυπο 2048-bit. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι πληροφορίες των πελατών σου θα είναι ασφαλές με αυτό το προϊόν ασφάλεια.

Ως wildcard επιλογή, το πιστοποιητικό αυτό είναι σε θέση να εξασφαλίσει ένα κύριο τομέα (www.domain.com) και όλους τους συνοδευτικούς υποτομείς (mail.domain.com, register.domain.com, certum.domain.com, κλπ). Η ικανότητα να εξασφαλίσει έναν τομέα και ένα απεριόριστο αριθμό υποτομέων το κάνει ένα από τα πιο αποτελεσματικά πιστοποιητικά στην αγορά.

 • Επικύρωση: DV
 • $10.000 Εγγύηση
 • Εξασφαλίζει όλα τα subdomains κάτω από ένα (1) τομέα (*.exampledomain.com)
 • 99.00% αναγνώριση από τα προγράμματα περιήγησης
 • Δυνατή κρυπτογράφηση 128-256 bit
 • 2048 / 4096-bit root
 • Γρήγορη επαλήθευση

Δεδομένου ότι το πιστοποιητικό είναι (DV), έρχεται με ένα στατικό σήμα "Secured by Certum". Το σήμα δεν είναι clickable και δεν εμφανίζει επικυρωμένες πληροφορίες για την επιχείρησή σου. Ωστόσο, θα είσαι σε θέση να δείξεις στους πελάτες σου ότι η ιστοσελίδα σου έχει ελεγχθεί από μια τρίτη αξιόπιστη επιχείρηση ασφαλείας, την Certum.

15,33 /έτος

Γρήγορη και τις βασική επαλήθευση και κρυπτογράφηση τομέα σε προσιτή τιμή

Η πιο έμπειρη και φημισμένη Αρχή Πιστοποίησης της Πολωνίας, προσφέρει πιστοποιητικά SSL 256-bit με γρήγορη έκδοση και χαμηλό κόστος. Με λιγότερο από $15 το χρόνο και σε λιγότερο από 15 λεπτά, μπορείς να εξασφαλίσεις βάσεις δεδομένων, διαδικτυακές πύλες, blogs, διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και ακόμα περισσότερα. Επειδή πρόκειται για πιστοποιητικό (DV) SSL, μπορείς να το πάρεις γρήγορα και φθηνά. Είναι ένα ισχυρό πιστοποιητικό σε προσιτή τιμή.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Σε μόλις 15 λεπτά, μετά την επαλήθευση της κυριότητας του τομέα, μπορείς να βάλεις, τη σφραγίδα (σήμα ασφαλείας) στην ιστοσελίδα σου. Η εύκολη εγκατάσταση και η γρήγορη έκδοση καθιστά το πιστοποιητικό ιδιαίτερα ελκυστικό για μικρές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η υψηλή επιπέδου κρυπτογράφηση 256-bit και 2048/4096 bit root προσφέρει το επιθυμητό επίπεδο προστασίας για κάθε διαχειριστή ασφάλειας δικτυακού τόπου του οποίου η κύρια εστίαση είναι η Ασφάλεια και η Κρυπτογράφηση.

Αν και αυτό, το χαμηλού κόστους και ταχείας έκδοσης πιστοποιητικό, επιτρέπει την προστασία του domain name με και χωρίς το "www" (π.χ. www.yourstore.com ή yourstore.com), δεν είναι διαθέσιμο με το SAN ή Multi-Domain Υποστήριξη.

 • Επικύρωση: DV
 • Εγγύηση $10,000
 • 99.00% αναγνώριση από τα προγράμματα περιήγησης
 • Δυνατή κρυπτογράφηση 128-256 bit
 • 2048 / 4096-bit root
 • Γρήγορη επαλήθευση

Αυτό το πιστοποιητικό περιλαμβάνει δωρεάν σήμα ασφαλείας Certum. Αυτή η διεθνώς αναγνωρισμένη σφραγίδα - σήμα ασφαλείας (από τη μοναδική αρχή πιστοποίησης στην Πολωνία) έχει συνδεθεί με ιστοσελίδες τραπεζών, μεγάλες εταιρείες, ιδρύματα δημόσιας διοίκησης, μεγάλες και μεσαίου μεγέθους καταστήματα, καθώς και μικρές εξειδικευμένες εταιρείες.

9,09 /έτος

Απλή κρυπτογράφηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αρχείων για να εξασφαλίσεις την αξιοπιστία σου

Ένα βασικό ID Πιστοποιητικό από την Certum είναι μια γρήγορη επιλογή και χρησιμοποιείται για την υπογραφή και την κρυπτογράφηση ηλεκτρονικής επικοινωνίας στο διαδίκτυο, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα αρχεία. Χρησιμοποιεί ένα βασικό πιστοποιητικό δημοσίου κλειδιού για να βεβαιωθείς ότι όλες οι πληροφορίες που μεταδίδονται και λαμβάνονται είναι αυθεντικές, που σημαίνει ότι κανείς δεν υποκλέπτει, δεν διαβάζει ή πλαστογραφεί τα έγγραφα σου, κατά την μετάδοση.

Τύπος : DV
Έκδοση: Λίγα Λεπτά
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $100
Σφραγίδα: N/A
Άδεια: N/A
 • Εξασφαλίζεται η ασφαλής και προστατευμένη ηλεκτρονική σου επικοινωνία
 • Δείχνει ότι φροντίζεις για την ασφάλεια των ανθρώπων που δουλεύουν μαζί σου
 • Εύκολη κρυπτογράφηση του email σου (για παράδειγμα στο Outlook)
 • Απλή και γρήγορη διαδικασία επικύρωσης
 • Αυτόματη έκδοση μετά την πιστοποίηση
 • Εμφανίζει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου με το πιστοποιητικό
 • Λειτουργεί σε / με οποιαδήποτε συσκευή (π.χ. κινητά τηλέφωνα, ταμπλέτες)
2Επέλεξε εταιρεία
3Επέλεξε ένα ή πολλαπλά domain
Επέλεξε μία κατηγορία για να δεις τα πιστοποιητικά
936,60 /έτος

Ένα κορυφαίο πιστοποιητικό SSL από την καλύτερη εταιρεία στον κόσμο

Η Symantec™ είναι ένα κυρίαρχο όνομα στον κόσμο των SSL και το Secure Site Pro το επιβεβαιώνει.

Αυτό το περιεκτικό και έμπιστο πιστοποιητικό SSL προσφέρει κάτι περισσότερο από μία τυπική κρυπτογράφηση. Το όνομα της Symantec, μαζί με το σήμα της Norton, είναι δύο εικόνες που εμπνέουν εμπιστοσύνη στο διαδίκτυο, συνεπώς οι πελάτες σου θα είναι σίγουροι πως η επιχείρησή σου είναι αξιόπιστη και οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς.

Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό περιλαμβάνει καθημερινό έλεγχο malware, καθώς και αξιολόγηση των ευάλωτων σημείων της σελίδας σου.

Αυτό το πλούσιο σε χαρακτηριστικά πιστοποιητικό, είναι η τέλεια λύση για μεγαλύτερες εταιρείες, καθώς και οποιαδήποτε επιχείρηση αποσκοπεί στο να συμπεριληφθεί στις ηγέτιδες εταιρείες του τομέα της.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1-10 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,500,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Περιορισμένη

Για να εκδοθεί το Symantec Secure Site Pro πρέπει η εταιρεία να ολοκληρώσει μία αξιολόγηση. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως λιγότερο από 5 εργάσιμες ημέρες.

Οι πελάτες σου θα νοιώθουν ασφάλεια γνωρίζοντας ότι η επιχείρησή σου έχει περάσει μία διεξοδική αξιολόγηση από μία αξιόπιστη εταιρεία ασφαλείας όπως η Symantec.

Το Secure Site Pro παρέχει επίπεδα κρυπτογράφησης από 40-bit έως 256-bit. Τα διάφορα επίπεδα κρυπτογράφησης επιτρέπουν στους διαχειριστές να επιλέξουν το επίπεδο προστασίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Ωστόσο, το Symantec Secure Site Pro παρέχει περισσότερα από απλή προστασία και κρυπτογράφηση. Αυτό συμβαίνει γιατί περιέχει ΔΩΡΕΑΝ εργαλείο αξιολόγησης ευάλωτων σημείων και δελτίο αναφοράς, καθώς και ΔΩΡΕΑΝ καθημερινό έλεγχο malware από τη Norton.

Αυτές οι περιεκτικές λύσεις ασφάλειας είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η Symantec είναι ηγέτιδα στο χώρο των πιστοποιητικών SSL. Το Secure Site Pro είναι πιστοποιητικό Organization Validated (OV) που περιλαμβάνει εγγύηση $1,500,000 και αξιολόγηση ευάλωτων σημείων.

Το Secure Site Pro της Symantec μπορεί να ασφαλίσει έως 25 domains. Το εργαλείο Subject Alternate Name (SAN) & Multi-Domain που περιέχει, επιτρέπει την προστασία διαφόρων ιστοσελίδων με μόνο ένα πιστοποιητικό SSL, κάνοντας τη διαχείριση παιχνίδι. Το καλύτερο από όλα είναι ότι κάθε domain που προστατεύεται από αυτό το πιστοποιητικό θα έχει τα ίδια σήματα ασφάλειας, όπως το σήμα της Norton και τις πληροφορίες της εταιρείας.

 • Το Secure Site Pro είναι πιστοποιητικό SSL πλήρους επιβεβαίωσης της επιχείρησης
 • Διασφάλιση έως 25 Domains (Multi SAN Certificate)
 • Υψηλή 256-bit κρυπτογράφηση
 • Πλήρης πιστοποίηση επιχείρησης
 • $1,500,000 εγγύηση (η υψηλότερη στα μη-EV πιστοποιητικά)
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα Norton™
 • Έλεγχος εγκατάστασης
 • 99.9% Αναγνώριση Browser
 • Υποστήριξη Κινητών Συσκευών
 • Περιέχει ασφάλεια επανέκδοσης
 • Εξυπηρετητές SAN επιτρέπουν διαφορετικά domains
 • ΔΩΡΕΑΝ Αξιολόγηση Ευάλωτων σημείων και δελτίο αναφοράς
 • ΔΩΡΕΑΝ καθημερινός έλεγχος malware από τη Norton™
 • Υποστηρίζει 3 αλγορίθμους κρυπτογράφησης, RSA, DSA, and ECC
 • Διασφάλιση πολλαπλών domains με μία διεύθυνση IP**

** Εφαρμόζεται σε server που υποστηρίζει SNI (Server Name Indication)

 • Διασφαλίζει 1 FQDN, έως 25 με πρόσθετα SANs
 • Έκδοση σε 1-10 εργάσιμες ημέρες
 • Επικύρωση Domain και Επιχείρησης
 • Εμφάνιση του Domain name και της επιχείρησης στο πιστοποιητικό
 • Κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • 99.9% Αναγνώριση Browser
 • Περιλαμβάνεται σήμα ασφαλείας
 • Για έναν Server - μπορείς να αγοράσεις άδειες για επιπλέον servers
 • Χρησιμοποιεί αλυσιδωτά πιστοποιητικά
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις κατά τη διάρκεια ισχύς

Το σήμα της Norton™ λαμβάνει καθημερινά 800 εκατομμύρια προβολές από 165 χώρες, έτσι μπορείς να είσαι ξέγνοιαστος γνωρίζοντας ότι η ιστοσελίδα σου θα εμφανίζει αυτό το γνωστό και αξιόπιστο σήμα. Αυτό το σήμα χρησιμοποιείται από μεγάλους οργανισμούς σε όλο τον κόσμο γιατί καταλαβαίνουν την αξία και την εμπιστοσύνη που παρέχει το σήμα της Norton.

Αυτό το πιστοποιητικό παρέχει εγγύηση $1,500,000, η υψηλότερη στα μη-EV πιστοποιητικά.

Το Secure Site Pro της Symantec παρέχει εγγύηση επανέκδοσης και δωρεάν έλεγχο εγκατάστασης, κάνοντας την αγορά και εγκατάστασή του όσο το δυνατόν πιο απλή.

Επιπλέον, η Symantec περιέχει το πλάνο προστασίας NetSure™. Αυτό το πλάνο προστατεύει τους χρήστες του SSL από συγκεκριμένες απώλειες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα παραβίασης των εγγυήσεων που παρέχει η Symantec™.

371,00 /έτος

Η πιο έμπιστη και περιεκτική λύση πιστοποιητικού SSL

H Symantec™ είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία πιστοποιητικών SSL στον κόσμο, καθώς τα πιστοποιητικά της παρουσιάζουν το παγκόσμια αναγνωρισμένο σήμα της Norton™ σε κάθε σελίδα που προστατεύουν.

Το Secure Site της Symantec είναι το πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά Organization Validated (OV) πιστοποιητικό, προσφέροντας τον υψηλότερο δυνατό βαθμό κρυπτογράφησης, καθημερινό έλεγχο malware και έλεγχο τρωτών σημείων, καθώς και την υψηλότερη εγγύηση ($1,500,000). Με αυτά τα χαρακτηριστικά και το σήμα της Norton, το Secure Site είναι σίγουρο πως θα παρέχει την κορυφαία προστασία και την υψηλότερη αξιοπιστία σε οποιαδήποτε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,500,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Περιορισμένη

Η 99.9% αναγνώριση Browser εξαλείφει οποιοδήποτε δισταγμό μπορεί να έχει ο καταναλωτής, ενώ το σήμα της Norton™ θα αυξήσει αμέσως την εμπιστοσύνη του πελάτη χάρη στην ευρεία προβολή του στο διαδίκτυο. Το σήμα της Norton™ λαμβάνει καθημερινά 800 εκατομμύρια προβολές από 165 χώρες.

Επειδή είναι πιστοποιητικό Organization Validated (OV), απαιτείται μία διαδικασία αξιολόγησης της εταιρείας πριν εκδοθεί το πιστοποιητικό. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως 1 εβδομάδα.

Το Secure Site παρέχει επίπεδα κρυπτογράφησης από 40-bit έως 256-bit. Τα διάφορα επίπεδα κρυπτογράφησης επιτρέπουν στους διαχειριστές να επιλέξουν το επίπεδο προστασίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Αυτό το πιστοποιητικό μπορεί να ασφαλίσει έως 25 domains. Το εργαλείο Subject Alternate Name (SAN) & Multi-Domain που περιέχει, επιτρέπει την προστασία διαφόρων ιστοσελίδων. Μπορεί να διασφαλίσει πολλαπλά domains σε μία μοναδική IP.

 • Το Secure Site είναι πιστοποιητικό SSL πλήρους επιβεβαίωσης της επιχείρησης
 • Πλήρης πιστοποίηση επιχείρησης
 • Κρυπτογράφηση από 40-bit έως 256-bit
 • Διασφάλιση έως 25 Domains
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα Norton™
 • Έλεγχος εγκατάστασης
 • Symantec Secure Site εγγύηση $1,500,000
 • Περιέχει ασφάλεια επανέκδοσης
 • 99.9% Αναγνώριση Browser
 • Υποστήριξη Κινητών Συσκευών
 • ΔΩΡΕΑΝ καθημερινός έλεγχος malware από τη Norton™
 • Απεριόριστες & ΔΩΡΕΑΝ Self-Service επανεκδόσεις
 • Περιοχή πελατών για να διαχειρίζεσαι τις παραγγελίες σου
 • Επιτρέπονται ιδιωτικές διευθύνσεις Private IP (RFC 1597)
 • Εξυπηρετητές SAN επιτρέπουν διαφορετικά domains
 • Υποστηρίζει 2 αλγορίθμους κρυπτογράφησης, RSA and DSA
 • Διασφάλιση πολλαπλών domains με μία διεύθυνση IP**

** Εφαρμόζεται σε server που υποστηρίζει SNI (Server Name Indication)

 • Διασφαλίζει 1 FQDN
 • Έκδοση σε 1 εβδομάδα
 • Επικύρωση Επιχείρησης
 • Εμφάνιση του Domain name και της επιχείρησης στο πιστοποιητικό
 • Κρυπτογράφηση έως 40-bit το χαμηλότερο, 256-bit το υψηλότερο
 • 99.9% Αναγνώριση Browser
 • Περιλαμβάνεται σήμα ασφαλείας
 • Για έναν Server - μπορείς να αγοράσεις άδειες για επιπλέον servers
 • Χρησιμοποιεί αλυσιδωτά πιστοποιητικά (όταν όλα τα πιστοποιητικά έχουν ενδιάμεσο)
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις κατά τη διάρκεια ισχύς

Το σήμα της Norton™ λαμβάνει καθημερινά 800 εκατομμύρια προβολές από 165 χώρες, έτσι μπορείς να να είσαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι πελάτες σου θα βλέπουν αυτό το ευρέως γνωστό και αξιόπιστο σήμα μόλις επισκεφθούν την σελίδα σου.

Αυτό το πιστοποιητικό παρέχει εγγύηση $1,500,000, η υψηλότερη στα μη-EV πιστοποιητικά.

Το Secure Site Pro της Symantec παρέχει εγγύηση επανέκδοσης και δωρεάν έλεγχο εγκατάστασης, κάνοντας την αγορά και εγκατάσταση όσο το δυνατόν πιο απλή.

Επιπλέον, η Symantec περιέχει το πλάνο προστασίας NetSure™. Αυτό το πλάνο προστατεύει τους χρήστες του SSL από συγκεκριμένες απώλειες που προκύπτουν ως αποτέλεσμα παραβίασης των εγγυήσεων που παρέχει η Symantec™.

Ενίσχυσε την αξιοπιστία σου με αυτό το δημοφιλές πιστοποιητικό

Το True BusinessID της GeoTrust είναι ένα από τα πιο περιζήτητα πιστοποιητικά SSL. Το πιστοποιητικό αυτό προσφέρει κορυφαία κρυπτογράφηση, πολλά σήματα αξιοπιστίας, καθώς και ένα ευρέως αναγνωρισμένο σήμα, όλα σε χαμηλή τιμή. Με αυτό το πιστοποιητικό δεν χρειάζεται να πληρώσεις μεγάλο χρηματικό ποσό για να αποκτήσεις ένα κορυφαίο προϊόν.

Το True BusinessID απαιτεί την ολοκλήρωση μίας αξιολόγησης της επιχείρησης πριν εκδοθεί το πιστοποιητικό. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι είσαι μία νόμιμη εταιρεία και σου επιτρέπει να το δείξεις και στην ιστοσελίδα σου.

Οποιαδήποτε μικρο-μεσαία επιχείρηση ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από απλή κρυπτογράφηση, θα πρέπει να σκεφτεί αυτό το πιστοποιητικό.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1-2 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Αυτό είναι ένα Organization Validated (OV) πιστοποιητικό, που σημαίνει ότι η εταιρεία πρέπει να περάσει μία αξιολόγηση πριν εκδοθεί.

Ωστόσο, ως πιστοποιητικό OV, το True BusinessID ενεργοποιεί μία σειρά από δείκτες αξιοπιστίας. Εκτός από το https στο url και το εικονίδιο του λουκέτου, αυτό το πιστοποιητικό προσφέρει ένα δυναμικό σήμα που θα εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την επιχείρηση. Έτσι, οι πελάτες θα καταλαβαίνουν αμέσως ότι οι συναλλαγές με την επιχείρηση είναι ασφαλείς.

Το True BusinessID της GeoTrust® προσφέρει εξαιρετική κρυπτογράφηση 256-bit και είναι επικυρωμένο με 2048-bit. Είναι το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης που προσφέρουν και τα υπόλοιπα premium πιστοποιητικά.

Το GeoTrust True BusinessID είναι ένα βασικό Organization Validated (OV) πιστοποιητικό, συνεπώς δεν υποστηρίζει πολλαπλά domains ή subdomain.

 • Απεριόριστες άδειες Server χωρίς επιπλέον χρέωση & προστασία www & μη-www domains
 • Πλήρης πιστοποίηση επιχείρησης
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις για πάντα
 • Περιλαμβάνει σήμα Επιβεβαίωσης Πραγματικής Ταυτότητας - ενσωματώνει όνομα επιχείρησης/ημερομηνία/ώρα
 • Συμβατό με 99%+ browsers
 • Παρουσία σε 99%+ κινητές συσκευές και smartphones
 • $1,250,000 Εγγύηση
 • Ένα μοναδικό Domain Name (FQDN)
 • Έκδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
 • Εκτενής επικύρωση Domain και Επιχείρησης
 • Εμφάνιση του Domain Name στο πιστοποιητικό
 • Κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • 99% Συμβατότητα Browser
 • Περιέχει σήμα ασφαλείας
 • Εγκατάσταση σε απεριόριστο αριθμό servers
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις κατά τη διάρκεια ισχύς

Το σήμα αξιοπιστίας της GeoTrust προσφέρει περισσότερα από ότι ένα απλό σήμα. Περιέχει το όνομα της εταιρείας, ημερομηνία και ώρα. Έτσι, οι πελάτες που έρχονται στη σελίδα σου θα μπορούν να κάνουν κλικ στο σήμα και να δουν ότι τα στοιχεία της εταιρείας είναι πραγματικά και πως η επιχείρηση έχει αξιολογηθεί από μια αξιόπιστη εταιρεία ασφαλείας.

Το πιστοποιητικό περιλαμβάνει εγγύηση $1,250,000. Έτσι, αν κάποιος από τους πελάτες σου βιώσει απώλειες λόγω παραβίασης του πιστοποιητικού, θα αποζημιωθείς από την GeoTrust με έως $1,250,000.

Ασφάλισε έως 100 domains με ένα GeoTrust True BusinessID Multi-Domain

Αν πρέπει να ασφαλίσεις πολλά domains στην ιστοσελίδα της εταιρείας σου, το πιστοποιητικό GeoTrust True BusinessID Multi-Domain είναι η τέλεια επιλογή. Η GeoTrust είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον τομέα των SSL.

Αυτό το multi-domain πιστοποιητικό θα ενεργοποιήσει κρυπτογράφηση 256-bit για έως 100 domains. Καλύπτει αρχικά 5 domains και οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν επιπλέον domains σε πακέτα των 5.

Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό προσφέρει πλήρη επικύρωση της επιχείρησης έτσι ώστε οι πελάτες να γνωρίζουν ότι έκανες παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξεις ότι τα στοιχεία σου είναι πραγματικά. Το πιστοποιητικό GeoTrust True BusinessID multi-domain είναι ιδανικό για μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις που δίνουν μεγάλη σημασία στην εμπιστοσύνη των πελατών.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1-2 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Είναι Organization Validated (OV) πιστοποιητικό. Τυπικά, χρειάζεται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να εκδοθεί, καθώς η εταιρεία πρέπει πρώτα να περάσει από μία ήπια διαδικασία αξιολόγησης που διεξάγει η GeoTrust. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και εκδοθεί το πιστοποιητικό, οι online πελάτες σου θα νοιώθουν ασφαλείς να πραγματοποιήσουν διάφορες συναλλαγές στη σελίδα, καθώς θα δουν αμέσως το https στο URL, το σηματάκι του λουκέτου στη γραμμή διευθύνσεων και το σήμα της Geotrust, το οποίο εμφανίζει δυναμικά τις πληροφορίες της εταιρείας σου.

Το GeoTrust® True BusinessID προσφέρει εξαιρετική κρυπτογράφηση 256-bit και είναι επικυρωμένο με 2048-bit. Είναι το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης που προσφέρουν και τα υπόλοιπα premium πιστοποιητικά.

Αυτό το πιστοποιητικό υποστηρίζει πολλαπλά domains, επιτρέποντας να διασφαλίσεις έως 100 domains σε μία μοναδική IP. Το GeoTrust True BusinessID multi-domain έρχεται αρχικά με επιπλέον 4 domains, δηλαδή 5 συνολικά domains. Μπορείς να προσθέσεις επιπλέον domains σε πακέτα των 5, έως τα 100. Κάθε domain θα έχει το ίδιο επίπεδο κρυπτογράφησης και τα ίδια σήματα ασφάλειας.

 • Ασφάλισε έως 100 domains με ένα μόνο πιστοποιητικό SSL
 • Υψηλή κρυπτογράφηση 256-bit
 • Πλήρης πιστοποίηση επιχείρησης
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις για πάντα
 • Περιλαμβάνει σήμα Επιβεβαίωσης Πραγματικής Ταυτότητας - ενσωματώνει όνομα επιχείρησης/ημερομηνία/ώρα
 • Συμβατό με 99%+ browsers
 • Παρουσία σε 99%+ κινητές συσκευές και smartphones
 • Απεριόριστες άδειες Server χωρίς επιπλέον χρέωση & προστασία www & μη-www domains
 • $1,250,000 Εγγύηση
 • Έως 100 domain names
 • Έκδοση σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
 • Επικύρωση Domain και Επιχείρησης
 • Εμφάνιση του Domain Name μόνο στο πιστοποιητικό
 • Κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • 99% Συμβατότητα Browser
 • Περιέχει σήμα ασφαλείας
 • Εγκατάσταση σε απεριόριστο αριθμό servers
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις κατά τη διάρκεια ισχύς

Το αναγνωρισμένο σήμα της GeoTrust® ενσωματώνει το όνομα της επιχείρησης, ημερομηνία και ώρα. Αυτό το σήμα προσφέρει περισσότερα από ότι τα υπόλοιπα σήματα παρόμοιου κόστους. Το GeoTrust True BusinessID multi-domain θα διαβεβαιώσει τους online πελάτες σου ότι η επιχείρησή σου είναι νόμιμη και ασφαλής.

Το πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $1,250,000. Έτσι οι πελάτες σου δεν χρειάζεται να ανησυχούν για λανθασμένη επικύρωση ψεύτικης εταιρείας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε απώλειας ή βλάβης, ο τελικός χρήστης θα αποζημιωθεί με έως $1,250,000.

Ένα κορυφαίο πιστοποιητικό OV που δείχνει ότι η εταιρεία είναι σοβαρή και αξιόπιστη.

Τα πιστοποιητικά Thawte SSL Web Server φέρνουν νέο επίπεδο εμπιστοσύνης στη σελίδα σου. Επειδή είναι πιστοποιητικά Organization Validated (OV), οι πελάτες σου θα βλέπουν ότι η επιχείρησή σου είναι πιστοποιημένη από μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της διαδικτυακής ασφάλειας. Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των SSL, η Thawte χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 240 χώρες σε όλο το κόσμο, έτσι μπορείς να είσαι βέβαιος ότι αυτά τα πιστοποιητικά θα αναγνωρίζονται από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να κάνει τη σελίδα της πιο αξιόπιστη πρέπει να σκεφτεί αυτά τα πιστοποιητικά, αλλά προτείνονται ειδικά για μεσαία ηλεκτρονικά καταστήματα.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1-2 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Περιορισμένη

Η εταιρεία πρέπει πρώτα να περάσει από μία ήπια διαδικασία αξιολόγησης πριν εκδοθεί το πιστοποιητικό. Αυτό συμβαίνει γιατί το πιστοποιητικό Thawte SSL Web Server είναι Organization Validated. Η διαδικασία χρειάζεται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί. Το πλεονέκτημα ενός Organization Validated πιστοποιητικού είναι ότι δίνει αξιοπιστία στη σελίδα σου. Εκτός από το https και την κρυπτογράφηση, το πιστοποιητικό περιλαμβάνει δυναμικό σήμα το οποίο βοηθά να βεβαιωθούν οι επισκέπτες ότι τα στοιχεία της επιχείρησης είναι πραγματικά.

Τα πιστοποιητικά Thawte SSL Web Server είναι διαθέσιμα με την υψηλότερη κρυπτογράφηση 256-bit. Οι πελάτες σου θα γνωρίζουν ότι η σελίδα σου είναι ασφαλής μόλις δουν το σήμα της Thawte με τις πληροφορίες της εταιρείας.

Αυτό το πιστοποιητικό υποστηρίζει SAN, καθώς μπορείς να προστατεύσεις έως 25 domains με ένα πιστοποιητικό Thawte SSL Web Server.

 • Πλήρης πιστοποίηση επιχείρησης
 • Κρυπτογράφηση 256-bit με χαμηλότερο επίπεδο 128-bit - προστασία του 99.9% των χρηστών, ακόμα και με παλαιότερους browsers.
 • Συμβατό με 99%+ browsers
 • Online Πρωτόκολλο Κατάστασης Πιστοποιητικού
 • Πλήρης υποστήριξη κατάργησης του Πιστοποιητικού
 • Επαλήθευση επικύρωσης του Domain και της ταυτότητας
 • Δωρεάν σήμα της Thawte
 • Απεριόριστη επανέκδοση για όλη τη διάρκεια του πιστοποιητικού
 • Άμεση έκδοση του πιστοποιητικού SSL 24/7/365
 • Διαθέσιμη εξοικονόμηση πολλαπλών ετών - έκδοση για 1 έως 4 χρόνια
 • Πλήρες εύρος επιλογών υποστήριξης - 24x7
 • $1,250,000 Εγγύηση
 • Διασφαλίζει 1 FQDN
 • Έκδοση σε λιγότερο από 2 ημέρες
 • Επικύρωση Επιχείρησης και Domain
 • Εμφάνιση του Domain name και της επιχείρησης στο πιστοποιητικό
 • Κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • 99% Συμβατότητα Browser
 • Υποστήριξη σε όλες τις κινητές συσκευές
 • Περιέχει σήμα αξιοπιστίας
 • Για έναν Server - μπορείς να αγοράσεις άδειες για επιπλέον servers
 • Χρησιμοποιεί αλυσιδωτά πιστοποιητικά (όταν όλα τα πιστοποιητικά έχουν ενδιάμεσο)

Η σελίδα σου θα εμφανίζει ένα δυναμικό σήμα που της δίνει αξιοπιστία, καθώς το σήμα αξιοπιστίας της Thawte έχει ήδη εγκαθιδρύσει ένα μεγάλο ποσοστό αξιοπιστίας στο διαδίκτυο. Βλέποντας το οι πελάτες σου θα ξέρουν ότι η επιχείρησή σου έχει αξιολογηθεί από μία κορυφαία εταιρεία. Επιπλέον, θα μπορούν να κάνουν κλικ στο σήμα της Thawte και να δουν πληροφορίες για την εταιρεία σου, κάτι που την κάνει ακόμα πιο αξιόπιστη.

Το πιστοποιητικό Thawte SSL Web Server καλύπτεται από εγγύηση $1,250,000. Έτσι, αν η σελίδα δεν είναι σωστά επικυρωμένη ή ασφαλής, ο τελικός χρήστης ή το θύμα θα αποζημιωθεί για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά με έως $1,250,000. Η εγγύηση υπάρχει για να προστατεύσει τους πελάτες σου, αλλά και για να δώσει μεγαλύτερη αξιοπιστία στην επιχείρησή σου, ώστε οι πελάτες να νοιώθουν ασφαλής όταν πραγματοποιούν συναλλαγές στη σελίδα σου.

Ασφάλισε ένα domain και απεριόριστα subdomains με μία κορυφαία εταιρεία

Το πιστοποιητικό Thawte Wildcard SSL είναι ένα από κορυφαία wildcart πιστοποιητικά της σημερινής αγοράς. Είναι ένα εξαιρετικό πιστοποιητικό για επιχειρήσεις που θέλουν κάτι περισσότερο από απλή κρυπτογράφηση για το domain τους και όλα τα συνοδευόμενα subdomains.

Αυτό το πιστοποιητικό έχει το αξιόπιστο όνομα της Thawte, ένα δυναμικό σήμα αξιοπιστίας και 99% αναγνώριση browser και κινητών συσκευών, κάνοντάς το ένα από τα πιο περιεκτικά wildcart πιστοποιητικά.

Είναι η τέλεια λύση για μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, ή οποιαδήποτε εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στην αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1-2 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Περιορισμένη

Αυτό είναι το κορυφαίο wildcart πιστοποιητικό της Thawte, τυπικά χρειάζεται 2-3 εργάσιμες ημέρες για να εκδοθεί. Είναι πιστοποιητικό Organization Validated (OV), που σημαίνει ότι η επιχείρηση σου θα πρέπει να ολοκληρώσει μία μικρή αξιολόγηση πριν εκδοθεί το πιστοποιητικό. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά οφέλη με την επιλογή ενός OV wildcart πιστοποιητικού, με το κύριο να είναι η υψηλή αξιοπιστία που δίνει στην επιχείρησή σου. Το σήμα της Thawte θα είναι δυναμικό και όταν ο χρήστης κάνει κλικ πάνω του θα εμφανίζονται οι πληροφορίες της εταιρείας σου.

Το Thawte SSL wildcard μπορεί να εκδοθεί με την ισχυρότερη κρυπτογράφηση των 256-bit. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι έχεις τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία.

Μπορείς να καλύψεις ένα domain και απεριόριστο αριθμό subdomains με αυτό το πιστοποιητικό Thawte Wildcard SSL. Για παράδειγμα, μπορείς να αντιστοιχίσεις το πιστοποιητικό με το www.domain.com και μετά με τα mail.domain.com, billing.domain.com, subdomain.domain.com, κλπ.

 • Το Thawte Wildcard SSL είναι πιστοποιητικό SSL πλήρους επιβεβαίωσης της επιχείρησης
 • Ασφάλισε πολλαπλές ιστοσελίδες σε ένα φυσικό μηχάνημα
 • Πλήρης επικύρωση επιχείρησης
 • Κρυπτογράφηση 256-bit
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις για παντα
 • Συμβατό με το 99%+ των browsers
 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση
 • $1,250,000 Εγγύηση
 • Απεριόριστα Sub Domains
 • Έκδοση σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες
 • Επικύρωση Επιχείρησης και Domain
 • Εμφάνιση του Domain name και της επιχείρησης στο πιστοποιητικό
 • Κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • 99% Συμβατότητα Browser
 • Υποστήριξη σε όλες τις κινητές συσκευές
 • Περιέχει σήμα αξιοπιστίας
 • Για έναν Server - μπορείς να αγοράσεις άδειες για επιπλέον servers
 • Απεριόριστη επανέκδοση για όλη τη διάρκεια του πιστοποιητικού

Οι ιστοσελίδες που προστατεύονται από το πιστοποιητικό Thawte Wildcard SSL θα έχουν το αξιόπιστο σήμα της Thawte να εμφανίζεται στις σελίδες που επιθυμείς. Αυτό το σήμα αξιοπιστίας γίνεται πολύ γρήγορα ένα από τα πιο αξιόπιστα σε όλο τον κόσμο, καθώς οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτό και να δουν τις πληροφορίες της επιχείρησής σου και του πιστοποιητικού. Αυτό βοηθά τους πελάτες να διαβεβαιωθούν πως η εταιρεία σου έχει αξιολογηθεί από έναν ειδικό στην ασφάλεια τους διαδικτύου και μπορούν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με ασφάλεια.

Αυτό το πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $1,250,000. Αυτό σημαίνει ότι αν η σελίδα δεν είναι σωστά επικυρωμένη ή ασφαλής, ο τελικός χρήστης ή το θύμα θα αποζημιωθεί για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά με έως $1,250,000. Η εγγύηση υπάρχει για να προστατεύσει τους πελάτες σου, αλλά και για να δώσει μεγαλύτερη αξιοπιστία στην επιχείρησή σου, ώστε οι πελάτες να νοιώθουν ασφαλής όταν πραγματοποιούν συναλλαγές στη σελίδα σου.

Ασφάλισε τον κώδικά σου με ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην διαδικτυακή ασφάλεια

Τα πιστοποιητικά Thawte Code Signing σου δίνουν τη δυνατότητα να προστατεύσεις τον κώδικά σου με μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες διαδικτυακής ασφάλειας. Η Thawte προστατεύει ταυτότητες και συναλλαγές με περισσότερα από ένα εκατομμύριο SSL και πιστοποιητικά Code Signing σε 240+ χώρες. Με το παγκόσμιο εύρος της εγγυάται ότι οι πελάτες σου θα βεβαιωθούν ότι η εφαρμογή σου είναι αξιόπιστη και ασφαλής για λήψη, μόλις δουν την υπογραφή της Thawte.

Αυτά τα πιστοποιητικά λειτουργούν ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και εφαρμογές και διαβεβαιώνουν ότι το περιεχόμενο ή ο κώδικάς σου δεν μπορούν να τροποποιηθούν κακόβουλα χωρίς να αναγνωριστούν εγκαίρως.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $50,000
Σφραγίδα: N/A
Άδεια: N/A

Τα πιστοποιητικά Code Signing της Thawte συμβάλλουν στην εγκυρότητα και ταυτοποίηση της εφαρμογής σου. Αυτά τα πιστοποιητικά επαληθεύουν την ταυτότητα του εκδότη της εφαρμογής μέσω μίας διαδικασίας πλήρους επιβεβαίωσης και διαφυλάσσουν το περιεχόμενο από οποιαδήποτε παραποίηση μη εξουσιοδοτημένου χρήστη. Η απόκτηση ενός τέτοιου πιστοποιητικού χρειάζεται συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Με το πιστοποιητικό Code Signing της Thawte, μπορείς να διαφυλάξεις το περιεχόμενό σου από τροποποιήσεις μη εγκεκριμένων πηγών. Αυτά τα πιστοποιητικά ασφαλείας διασφαλίζουν ότι οι χρήστες σου είναι ενήμεροι για την γνησιότητά σου, καθώς η επικύρωση του κώδικά σου έχει εγκαθιδρυθεί και προστατεύεται.

 • Το Thawte Code Siging είναι πιστοποιητικό SSL πλήρους επιβεβαίωσης της επιχείρησης
 • Χρησιμοποιεί ένα μοναδικό πιστοποιητικό για τις περισσότερες πλατφόρμες και εφαρμογές - αυτό συμβαίνει μόνο στην Thawte
 • Σου επιτρέπει να συνδέσεις ενεργό περιεχόμενο όπως ActiveX, Macros, MIDlet (J2ME) και Java™ Applets για ασφαλή ηλεκτρονική διανομή στο διαδίκτυο. Αυτή η γνήσια ηλεκτρονική υπογραφή πιστοποιεί αποτελεσματικά την πηγή του λογισμικού σου πριν τη λήψη του
 • Διαβεβαιώνει ότι το περιεχόμενο ή ο κώδικάς σου δεν μπορεί να τροποποιηθεί κακόβουλα χωρίς να εντοπιστεί
 • Απεριόριστες υπογραφές με έναν έγκυρο κωδικό πιστοποιητικού
 • Ισχύς για 1-2 χρόνια και εύκολη ανανέωση
 • Εμπνέει εμπιστοσύνη στον χρήστη και προστατεύει την εταιρεία σου
 • Μειώνει τα ενοχλητικά μηνύματα ασφαλείας και μειώνει τα ερωτήματα υποστήριξης
 • Είναι συμβατό με περισσότερες πλατφόρμες από ότι τα υπόλοιπα code signing πιστοποιητικά
 • Αυξάξει την αποδοχή λήψης λογισμικού και τις online αγορές
 • Κορυφαία διαδικασία πιστοποίησης της Thawte
 • Μειώνει το κόστος συντήρησης ενός κώδικα με δωρεάν σήμα
 • Προστατεύει τους χρήστες από τη λήψη επιβλαβούς λογισμικού
 • $50,000 Εγγύηση
 • Υποστήριξη εφαρμογών Silverlight® 4

Τα πιστοποιητικά Code Signing δεν έχουν σήμα ασφαλείας γιατί δεν είναι σχεδιασμένα να διαφημίζονται δημόσια σε ιστοσελίδες. Ωστόσο, αυτά τα πιστοποιητικά παρέχουν μία μοναδική ηλεκτρονική σφραγίδα ενσωματωμένη στον κώδικα της ιστοσελίδας σου, το οποίο βοηθά να διαβεβαιωθούν οι πελάτες σου ότι ο κώδικας προέρχεται από εσένα και δεν έχει τροποποιηθεί η αλλοιωθεί από όταν δημιουργήθηκε και υπογράφηκε από το πιστοποιητικό.

Το Code Signing της Thawte καλύπτεται από εγγύηση $50,000. Αυτή η εξαιρετική εγγύηση υπάρχει για να προφυλάσσει από μη εξουσιοδοτημένη χρήση, δυσφήμιση, δημοσιοποίηση, λανθασμένη επικύρωση και απώλεια χρήσης. Έτσι, μπορείς να μείνεις ήσυχος γνωρίζοντας ότι η επένδυσή σου είναι καλυμμένη.

Ασφάλισε τον κώδικά σου με ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην διαδικτυακή ασφάλεια

Τα πιστοποιητικά Thawte Individual Code Signing σου δίνουν τη δυνατότητα να προστατεύσεις τον κώδικά σου με μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες διαδικτυακής ασφάλειας. Η Thawte προστατεύει ταυτότητες και συναλλαγές με περισσότερα από ένα εκατομμύριο SSL και πιστοποιητικά Code Signing σε 240+ χώρες. Με το παγκόσμιο εύρος της εγγυάται ότι οι πελάτες σου θα βεβαιωθούν ότι η εφαρμογή σου είναι αξιόπιστη και ασφαλής για λήψη, μόλις δουν την υπογραφή της Thawte.

Αυτά τα πιστοποιητικά λειτουργούν ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες και εφαρμογές και διαβεβαιώνουν ότι το περιεχόμενο ή ο κώδικάς σου δεν μπορούν να τροποποιηθούν κακόβουλα χωρίς να αναγνωριστούν εγκαίρως.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $50,000
Σφραγίδα: N/A
Άδεια: N/A

Τα πιστοποιητικά Individual Code Signing της Thawte συμβάλλουν στην εγκυρότητα και ταυτοποίηση της εφαρμογής σου. Αυτά τα πιστοποιητικά επαληθεύουν την ταυτότητα του εκδότη της εφαρμογής μέσω μίας διαδικασίας πλήρους επιβεβαίωσης και διαφυλάσσουν το περιεχόμενο από οποιαδήποτε παραποίηση μη εξουσιοδοτημένου χρήστη. Η απόκτηση ενός τέτοιου πιστοποιητικού χρειάζεται συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Με το πιστοποιητικό Code Signing της Thawte, μπορείς να διαφυλάξεις το περιεχόμενό σου από τροποποιήσεις μη εγκεκριμένων πηγών. Αυτά τα πιστοποιητικά ασφαλείας διασφαλίζουν ότι οι χρήστες σου είναι ενήμεροι για την γνησιότητά σου, καθώς η επικύρωση του κώδικά σου έχει εγκαθιδρυθεί και προστατεύεται.

 • Το Thawte Individual Code Siging είναι πιστοποιητικό SSL πλήρους επιβεβαίωσης της επιχείρησης
 • Με την Thawte, μπορείς να χρησιμοποιείς ένα μοναδικό πιστοποιητικό για τις περισσότερες πλατφόρμες και εφαρμογές
 • Σου επιτρέπει να συνδέσεις ενεργό περιεχόμενο όπως ActiveX, Macros, MIDlet (J2ME) και Java™ Applets για ασφαλή ηλεκτρονική διανομή στο διαδίκτυο. Αυτή η γνήσια ηλεκτρονική υπογραφή πιστοποιεί αποτελεσματικά την πηγή του λογισμικού σου πριν τη λήψη του
 • Παρέχει επιπλέον ασφάλεια ότι ο κώδικας ή το περιεχόμενό σου δεν μπορούν τα τροποποιηθούν κακόβουλα
 • Πιστοποιεί τη γνησιότητα του δημιουργού του κώδικα
 • Ισχύς για 1-2 χρόνια και εύκολη ανανέωση
 • Απεριόριστες υπογραφές με έναν έγκυρο κωδικό πιστοποιητικού
 • Ενισχύει την εμπιστοσύνη του χρήστη και προστατεύει την εταιρεία σου
 • Αγόρασε, ανανέωσε και διαχειρίσου τα Code Signing και SSL πιστοποιητικά σου μέσα από τον πίνακα ελέγχου
 • Εξοικονόμησε χρόνο και χρήματα αγοράζοντας το Code Signing πιστοποιητικό για περισσότερα από ένα χρόνια
 • Μειώνει τα ενοχλητικά μηνύματα ασφαλείας και μειώνει τα ερωτήματα υποστήριξης
 • Είναι συμβατό με περισσότερες πλατφόρμες από ότι τα υπόλοιπα code signing πιστοποιητικά
 • Αυξάνει την αποδοχή λήψης λογισμικού και τις online αγορές
 • Κορυφαία διαδικασία πιστοποίησης της Thawte
 • Μειώνει το κόστος συντήρησης ενός κώδικα με δωρεάν σήμα
 • Προστατεύει τους χρήστες από τη λήψη επιβλαβούς λογισμικού
 • $50,000 Εγγύηση
 • Υποστήριξη εφαρμογών Silverlight® 4

Τα πιστοποιητικά Individual Code Signing της Thawte δεν έχουν σήμα ασφαλείας γιατί δεν είναι σχεδιασμένα να διαφημίζονται δημόσια σε ιστοσελίδες. Ωστόσο, αυτά τα πιστοποιητικά παρέχουν μία μοναδική ηλεκτρονική σφραγίδα ενσωματωμένη στον κώδικα της ιστοσελίδας σου, το οποίο βοηθά να διαβεβαιωθούν οι πελάτες σου ότι ο κώδικας προέρχεται από εσένα και δεν έχει τροποποιηθεί η αλλοιωθεί από όταν δημιουργήθηκε και υπογράφηκε από το πιστοποιητικό.

Το Code Signing της Thawte καλύπτεται από εγγύηση $50,000. Αυτή η εξαιρετική εγγύηση υπάρχει για να προφυλάσσει από μη εξουσιοδοτημένη χρήση, δυσφήμιση, δημοσιοποίηση, λανθασμένη επικύρωση και απώλεια χρήσης. Έτσι, μπορείς να μείνεις ήσυχος γνωρίζοντας ότι η επένδυσή σου είναι καλυμμένη.

Ασφαλής κρυπτογράφηση και επικύρωση της επιχείρησης από ένα αξιόπιστο όνομα

Το InstantSSL της Comodo είναι ένα από τα πιο προσιτά Organization Validated (OV) πιστοποιητικά στην αγορά. Αυτό το πιστοποιητικό όχι μόνο θα κρυπτογραφήσει τις πληροφορίες που στέλνονται από τον browser στον server, αλλά θα αυξήσει την εμπιστοσύνη των πελατών προς τη σελίδα σου.

Ένας τρόπος είναι με το δυναμικό σήμα της Comodo - το οποίο θα προβάλλει τις πιστοποιημένες πληροφορίες της επιχείρησής σου όταν κάποιος χρήστης περάσει το ποντίκι του πάνω από αυτό.

Ένα από τα πιο βασικά OV πιστοποιητικά, αυτή η λύση ασφαλείας είναι ιδανική για μικρές ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που ενδιαφέρονται να τονώσουν την αξιοπιστία τους γρήγορα και οικονομικά.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $10,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Επειδή αυτό είναι πιστοποιητικό επιχείρησης (Organization Validated), η επιχείρησή σου θα πρέπει να περάσει μία μικρή διαδικασία αξιολόγησης πριν εκδοθεί το πιστοποιητικό. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία δεν διαρκεί πολύ, συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί. Η διαδικασία επικύρωσης εξασφαλίζει την ενεργοποίηση πολλών δεικτών ασφαλείας, όπως το https, το εικονίδιο του λουκέτου και το δυναμικό σήμα της Comodo.

Το πιστοποιητικό Comodo InstantSSL παρέχει την βασική κρυπτογράφηση των 128-bit, αλλά μπορεί να εκδοθεί και με την υψηλότερη κρυπτογράφηση των 256-bit. Αυτό το πιστοποιητικό μπορεί επίσης να εκδοθεί και με 2018-bit root. Επιπλέον, παρέχει ένα χρόνο δωρεάν έλεγχο PCI και έναν χρόνο δωρεάν καθημερινού ελέγχου της ιστοσελίδας για τρωτά σημεία.

Το Comodo InstantSSL δεν υποστηρίζει πολλαπλά domains.

 • Πιστοποιητικό πλήρους επιβεβαίωσης της επιχείρησης
 • Το πιο αξιόπιστο SSL πιστοποιητικό με 2048-bit
 • Το εμπιστεύονται όλοι οι κύριοι Browsers
 • Παρουσία στο 99.3% των Browser
 • Πολιτική Απεριόριστων Επανεκδόσεων
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα αξιοπιστίας
 • $10,000 Εγγύηση
 • 128/256 bit Κρυπτογράφηση
 • Απεριόριστες άδειες server
 • Δωρεάν αναβάθμιση σε EV SSL**
 • 1 χρόνος δωρεάν έλεγχος PCI και 1 χρόνος δωρεάν καθημερινός έλεγχος της ιστοσελίδας για τρωτά σημεία

** Οι αναβαθμίσεις σε EV ισχύουν για τον πρώτο χρόνο του πιστοποιητικού σου και περιορίζονται σε 1 αναβάθμιση ανά domain

Αυτό το πιστοποιητικό περιλαμβάνει το βασικό σήμα της Comodo, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες σου να δουν ότι η επιχείρησή σου έχει επικυρωθεί πλήρως από μία αξιόπιστη και κορυφαία εταιρεία. Επιπλέον, επειδή το πιστοποιητικό είναι Organization Validated, το σήμα είναι δυναμικό και υποστηρίζει την τεχνολογία "point-to-verify", η οποία παρουσιάζει τα στοιχεία επιβεβαίωσης της επιχείρησής σου κάθε φορά που ο χρήστης περνάει το ποντίκι πάνω από το σηματάκι.

Το πιστοποιητικό Comodo InstantSSL καλύπτεται από την βασική εγγύηση $10,000. Αυτή η εγγύηση σημαίνει ότι σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σου παραβιαστεί και κάποιος πελάτης βιώσει οποιαδήποτε απώλεια εξαιτίας αυτού, η Comodo θα σε αποζημιώσει με έως $10,000.

Ενεργοποίησε κορυφαία κρυπτογράφηση και το σήμα της Comodo ενίσχυσε την εμπιστοσύνη των πελατών σου

Αν ψάχνεις έναν ασφαλή και εύκολο τρόπο να αυξήσεις την εμπιστοσύνη που έχουν οι πελάτες στη σελίδα σου, δε χρειάζεται να ψάξεις άλλο.

Το Instant SSL Pro της Comodo θα ενεργοποιήσει πολλούς δείκτες αξιοπιστίας στη σελίδα σου, ενώ παράλληλα παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση 256-bit. Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $100,000, έτσι ώστε να είσαι βέβαιος ότι η επένδυσή του είναι ασφαλής.

Συνιστούμε αυτό το κορυφαίο πιστοποιητικό για μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα και τις ενέργειες στην ιστοσελίδα του.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $100,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Οι πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν το Comodo Instant SSL Pro πρέπει να ολοκληρώσουν μία διαδικασία επικύρωσης πριν εκδοθεί το πιστοποιητικό. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη γιατί αυτό το πιστοποιητικό είναι Organization Validated (OV). Η διαδικασία διαρκεί συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, μόλις ολοκληρωθεί η επικύρωση, η σελίδα σου θα απολαμβάνει τα ωφέλη της πιστοποίησης, όπως το εικονίδιο του λουκέτου στη γραμμή URL, το https μπροστά από τη διεύθυνση και το δυναμικό σήμα της Comodo.

Η ιστοσελίδα σου θα είναι προστατευμένη με 2048-bit root και πλήρη 256-bit κρυπτογράφηση, αμέσως μόλις εκδοθεί το πιστοποιητικό. Επιπλέον, το Comodo Instant SSL Pro περιλαμβάνει ένα χρόνο δωρεάν έλεγχο PCI και έναν χρόνο δωρεάν καθημερινού ελέγχου της ιστοσελίδας για τρωτά σημεία, χαρακτηριστικά που το κάνουν την πιο περιεκτική λύση ασφαλείας που παρέχει η Comodo.

Το πιστοποιητικό Comodo Instant SSL Pro είναι διαθέσιμο για ένα μόνο domain.

 • Πιστοποιητικό πλήρους επιβεβαίωσης της επιχείρησης
 • SSL πιστοποιητικό σε 2048 bit
 • Το εμπιστεύονται όλοι οι κύριοι Browsers
 • Παρουσία στο 99.3% των Browser
 • $100,000 Εγγύηση
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα αξιοπιστίας αξίας $119.00
 • Πολιτική Απεριόριστων Επανεκδόσεων
 • 128/256 bit Κρυπτογράφηση
 • Μειωμένο ρίσκο να διαβρωθεί η αξιοπιστία λόγω λήξης του πιστοποιητικού της σελίδας σου
 • Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον επόμενο χρόνο
 • 1 χρόνος δωρεάν έλεγχος PCI και 1 χρόνος δωρεάν καθημερινός έλεγχος της ιστοσελίδας για τρωτά σημεία
 • 128/256 bit Εγγύηση
 • Συμβατό με το 99.3% των Browsers
 • Δωρεάν απεριόριστες άδειες server
 • Περιλαμβάνει σήμα αξιοπιστίας

Αυτό το πιστοποιητικό περιλαμβάνει δυναμικό σήμα αξιοπιστίας, το οποίο θα εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία της επιχείρησής σου κάθε φορά που κάποιος χρήστης κάνει κλικ πάνω του. Έτσι, όχι μόνο η σελίδα σου θα παρουσιάζει το σήμα της Comodo, αλλά και οι πελάτες σου θα μπορούν να πιστοποιήσουν ότι τα στοιχεία της εταιρείας σου είναι πραγματικά.

Το πιστοποιητικό Comodo Instant SSL Pro καλύπτεται από εγγύηση $100,000. Η εγγύηση του πιστοποιητικού σημαίνει ότι σε περίπτωση που κάποιος χρήστης υποστεί βλάβη ή απώλεια εξαιτίας κάποιου λάθους στο SSL, η Comodo θα σε αποζημιώσει με έως $100,000.

Ενίσχυσε την αξιοπιστία της σελίδας σου με αυτό το κορυφαίο Organization Validated (OV) πιστοποιητικό

Το Comodo InstantSSL Premium είναι ένα Organization Validated (OV) πιστοποιητικό που προσφέρει τεράστια αξία στις εταιρικές ιστοσελίδες. Αυτό το πιστοποιητικό χαρακτηρίζεται από έναν απίστευτο συνδυασμό κρυπτογράφησης και εμπιστοσύνης. Έτσι, η επιχείρησή σου είναι αξιόπιστη και ασφαλής για επιχειρηματικές συναλλαγές και οι πελάτες σου θα το γνωρίζουν.

Το Comodo InstantSSL Premium θα ενεργοποιήσει το https και το εικονίδιο του λουκέτου στη γραμμή διεύθυνσης. Επιπλέον, θα παρουσιάζει το σήμα της Comodo στη σελίδα σου, το οποίο μπορούν να πατήσουν οι χρήστες και να δουν σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την επιχείρηση σου. Το καλύτερο από όλα, είναι ότι το πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $250,000.

Οποιουδήποτε είδους ιστοσελίδα και να έχεις, αυτό το πιστοποιητικό είναι σίγουρο ότι θα παρέχει την τέλεια ενίσχυση της επιχείρησής σου.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Η εταιρεία θα πρέπει να ολοκληρώσει μία διαδικασία επικύρωσης πριν εκδοθεί το πιστοποιητικό. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη γιατί αυτό το πιστοποιητικό είναι Organization Validated (OV). Η διαδικασία διαρκεί συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. Η επικύρωση αυτή, περιέχει απεριόριστες αδειοδοτήσεις servers μετά την έκδοση.

Ως το κορυφαίο πιστοποιητικό OV, το Comodo InstantSSL Premium μπορεί να υπογραφεί με 2048-bit root ενώ προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit. Επιπλέον, περιλαμβάνει 1 χρόνο δωρεάν έλεγχο PCI και 1 χρόνο δωρεάν καθημερινό έλεγχο της ιστοσελίδας για τρωτά σημεία.

Αυτό το πιστοποιητικό είναι σχεδιασμένο μόνο για ένα domain.

 • Πιστοποιητικό πλήρους επιβεβαίωσης της επιχείρησης
 • SSL πιστοποιητικό σε 2048 bit
 • Απεριόριστες αδειοδοτήσεις server
 • Καλύπτει το 99.3% των Browsers
 • Πολιτική Απεριόριστων Επανεκδόσεων
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα αξιοπιστίας
 • 128/256 bit κρυπτογράφηση
 • Δωρεάν αναβάθμιση σε EV SSL**
 • 1 χρόνος δωρεάν έλεγχος PCI και 1 χρόνος δωρεάν καθημερινός έλεγχος της ιστοσελίδας για τρωτά σημεία
 • $250,000 Εγγύηση

** Η αναβάθμιση σε EV είναι για τον πρώτο χρόνο του πιστοποιητικού και περιορίζονται σε 1 αναβάθμιση ανά domain

 • Ένα μοναδικό Domain Name (FQDN) domain.com και www.domain.com
 • Έκδοση σε 1 εβδομάδα
 • Επικύρωση του domain name και των στοιχείων της επιχείρησης
 • Εμφάνιση του Domain name και της επιχείρησης στο πιστοποιητικό
 • Κρυπτογράφηση 256 bit
 • 99% Συμβατότητα Browser
 • Δωρεάν απεριόριστες άδειες server
 • Δυναμικό σήμα αξιοπιστίας που παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία της επιχείρησης
 • $250,000 Εγγύηση
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις

Αυτό το πιστοποιητικό θα παρουσιάζει το σήμα της Comodo, το οποίο θα εμφανίζει τα στοιχεία της επιχείρησής σου στους χρήστες που κάνουν κλικ πάνω του, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών προς την επιχείρησή σου.

Αυτό το Organization Validated πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $250,000. Επομένως, σε περίπτωση που κάποιος από τους πελάτες σου βιώσει οποιαδήποτε απώλεια εξαιτίας παραβίασης του SSL, θα αποζημιωθείς από την Comodo με ποσό έως $250,000.

Προστάτεψε τον κώδικά σου χρησιμοποιώντας μία ηλεκτρονική σφραγίδα από μία αξιόπιστη εταιρεία

Αν ψάχνεις για έναν γρήγορο και προσιτό τρόπο να διαφυλάξεις τον κώδικά σου και να αυξήσεις την εμπιστοσύνη των πελατών, μην ψάχνεις άλλο. Το πιστοποιητικό Comodo Code Signing θα σε βοηθήσει να διαβεβαιωθείς ότι οποιοσδήποτε κώδικας ή περιεχόμενο θέλεις να διαμοιράσεις στο διαδίκτυο, είναι ασφαλές από τροποποιήσεις και μιμήσεις από κακόβουλες πηγές. Το Comodo Code Signing θα ενημερώσει αμέσως τους πελάτες σου ότι μπορούν να εμπιστευτούν το λογισμικό που κατεβάζουν, από τη στιγμή που έχει επικυρωθεί από μία παγκόσμια αναγνωρισμένη εταιρεία όπως είναι η Comodo.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1-2 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: N/A
Σφραγίδα: N/A
Άδεια: Απεριόριστη

To Comodo Code Signing χρειάζεται περίπου 1-2 εργάσιμες ημέρες για να εκδοθεί.

Αυτο το πιστοποιητικό υπογράφει ηλεκτρονικά τον κώδικα με 32-bit ή 64-bit των .cab, .exe, .dll, .csx, και kernel mode λογισμικού. Επιπλέον, το Comodo Code Signing δημιουργεί ψηφιακές υπογραφές χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο δημόσιου κλειδιού όπως o κώδικας RSA.

 • Εμπιστοσύνη Πελάτη
  Προστατεύουν και διαβεβαιώνουν τους πελάτες σου ότι ο κώδικας που κατεβάζουν από τη σελίδα σου δεν έχει αλλοιωθεί ή τροποποιηθεί κακόβουλα
 • Γνησιότητα
  Μετά τη λήψη, οι τελικοί χρήστες θα είναι σίγουροι ότι ο κώδικας που έχουν προέρχεται από εσένα, βοηθώντας έτσι την επιχείρησή σου να διατηρήσει την αξιοπιστία της. Η ηλεκτρονική ID επιτρέπει στους χρήστες να ταυτοποιήσουν τον δημιουργό του υπογεγραμμένου κώδικα και να επικοινωνήσουν μαζί του για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχουν.
 • Ανεμπόδιστη Ενσωμάτωση
  Οι περισσότεροι browsers δε δέχονται εντολές ενεργειών από κώδικα που έχει ληφθεί από το internet εκτός και αν ο κώδικας αυτός είναι υπογεγραμμένος από κάποιο πιστοποιητικό αξιόπιστης εταιρείας, όπως η Comodo.
 • Εύκολο στη Χρήση
  Τα πιστοποιητικά Code signing είναι εύκολα στη χρήση σε συνδυασμό με κάποια εργαλεία που χρησιμοποιούν οι προγραμματιστές για να δημιουργήσουν προϊόντα, αντικείμενα, κλπ.
 • Ηλεκτρονική υπογραφή 32-bit ή 64-bit των αρχείων εκτέλεσης
  συμπεριλαμβάνονται αρχεία .exe, .ocx, .dll, .cab και λογισμικά πυρήνα
 • Δημιουργεί αξιόπιστη αγορά
  όποτε κάποιος χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή σου, μπορεί να είναι σίγουρος ότι έχει κατεβάσει την αυθεντική
 • Μεγάλο Εύρος Υποστήριξης
  Συμβατό με Microsoft Authenticode (συμπεριλαμβάνει υπογραφή πυρήνα), Adobe Air, εφαρμογές και πρόσθετα Apple, Java, MS Office Macro και VBA, Mozilla αρχεία αντικειμένων και Microsoft

Δυστυχώς, το Comodo Code Signing δεν καλύπτεται από εγγύηση.

Ο δρόμος προσαρμογής με το PCI γίνεται όσο το δυνατόν πιο απλός με αυτή τη μοναδική λύση

Με το Comodo HackerGuardian PCI Scan Control Center, η προσαρμογή των δεδομένων με τις προδιαγραφές ασφαλείας του κλάδου Πληρωμών μέσω Καρτών δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Αυτές οι προδιαγραφές είναι υποχρεωτικές προϋποθέσεις για οποιονδήποτε αποδέχεται, επεξεργάζεται ή αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών καρτών.

Η Comodo, μία από τις ηγέτιδες εταιρείες ασφάλειας διαδικτύου στον κόσμο, δημιούργησε το HackerGuardian PCI Scanning, μαζί με τα εργαλεία SAQ wizard, για να σε βοηθήσει να να κάνεις την προσαρμογή όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Αυτό το PCI εργαλείο ελέγχει τις IP και δημιουργεί καθημερινές αναφορές αναφέροντας οποιαδήποτε αδυναμία μπορεί να βρει. Επιπλέον, σου παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να διορθώσεις οποιοδήποτε θέμα αδυναμίας μπορεί να υπάρχει. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να σταλθούν στην τράπεζα για να επικυρωθεί η συμβατότητα με το PCI συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη λύση.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: N/A
Σφραγίδα: N/A
Άδεια: Απεριόριστη

Το Comodo HackerGuardian PCI Scan Control Center χρειάζεται την επικύρωση της επιχείρησης, που σημαίνει ότι η CA θα πραγματοποιήσει μία μικρή επικύρωση της επιχείρησής σου για να βεβαιωθεί ότι τα στοιχεία που έχεις δηλώσει είναι πραγματικά. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία χρειάζεται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί και μετά θα είσαι έτοιμος να προσαρμοστείς με το PCI.

 • Το Δωρεάν PCI Scan ισχύει για 90 ημέρες και επιτρέπει στους εμπόρους να πετύχουν τη συμβατότητα με το PCI χωρίς έξοδα
 • Υπηρεσία που ελέγχει την ασφάλεια και τη συμβατότητα με το PCI. Παρέχει αναφορές από ελέγχους συμβατότητας PCI και περιέχει δωρεάν Payment Credential CVC.
 • Απόκτησε έλεγχο συμβατότητας PCI και έλεγχο αδυναμιών.
 • Απόκτησε 'Έτοιμες-προς-Αποστολή' αναφορές για τη συμβατότητα του PCI για να τα στείλεις στην τράπεζά σου.
 • Το HackerGuardian's κάνει 30,000+ ελέγχους και δημιουργεί Λεπτομερείς αναφορές που αναγνωρίζουν τρύπες στην ασφάλεια και προτείνουν διορθώσεις
 • Ερωτηματολόγιο 'αυτοαξιολόγησης' του PCI είναι διαθέσιμο μέσω του online wizard
 • Το ασφαλές περιβάλλον σου επιτρέπει να προγραμματίσεις έως 10 ελέγχους PCI ανά περιοχή σε έως πέντε servers.
 • Πακέτα IP μπορούν να προστεθούν στην άδειά σου για να μπορείς να ελέγχεις περισσότερες IP.
 • Εύκολη λειτουργία του ελέγχου PCI
 • Διαχειρίσου εύκολα αυτά που χρειάζεσαι από τον έλεγχο
 • λεπτομερείς αναφορές αδυναμιών
 • Αναφορές συμβατότητας PCI
 • προσαρμοσμένα πλάνα αποκατάστασης
 • Απεριόριστοι έλεγχοι
 • Ελέγχει από 1 έως 10K IPs
 • Εργαλείο διαμόρφωσης του ελέγχου

Δυστυχώς αυτό το προϊόν δεν καλύπτεται από εγγύηση.

Σίγουρη συμβατότητα με CPI με μια από τις κορυφαίες εταιρείες

Το HackerProof της Comodo είναι ένα πολύτιμο σήμα εμπιστοσύνης που μπορεί να παρουσιάζεται σε μία ιστοσελίδα με σκοπό να χτιστεί η εμπιστοσύνη και η σιγουριά των χρηστών.

Ωστόσο, αυτό το προϊόν είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό σήμα αξιοπιστίας. Το HackerProof της Comodo με τον καθημερινό έλεγχο των αδυναμιών είναι ένα δυνατό εργαλείο ελέγχου που εξασφαλίζει ότι οι ιστοσελίδες συμβαδίζουν με τις προϋποθέσεις ασφαλείας της Comodo. Το διαδραστικό Trust Mark παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες ελέγχου στους επισκέπτες για να τους διαβεβαιώσει ότι η ιστοσελίδα ελέγχεται καθημερινά.

Αλλά τα χαρακτηριστικά του δεν σταματούν εκεί. ένας δυνατός συνδυασμός εργαλείων κρατά την ασφάλεια της ιστοσελίδας ενημερωμένη και μπορεί ακόμα και να επικυρώσει τη συμβατότητα με το PCI. Επιπλέον, καινοτόμα εργαλεία, όπως το SiteInspector θα εξασφαλίσουν ότι η ιστοσελίδα σου είναι πάντα ασφαλής και δεν μπορούν να την βλάψουν οι hackers.

Τύπος : OV
Έκδοση: N/A
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: N/A
Σφραγίδα: Στατική
Άδεια: Απεριόριστη

Το HackerProof Trust Mark με τον καθημερινό έλεγχο αδυναμιών χρειάζεται την επικύρωση της επιχείρησης, που σημαίνει ότι η CA θα πραγματοποιήσει μία μικρή επικύρωση της επιχείρησής σου για να βεβαιωθεί ότι τα στοιχεία που έχεις δηλώσει είναι πραγματικά. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία χρειάζεται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί και μετά θα είσαι έτοιμος να προσαρμοστείς με το PCI.

 • Καθημερινός έλεγχος αδυναμιών που αναγνωρίζει τρύπες στην ασφάλεια και βεβαιώνει τους επισκέπτες ότι η σελίδα συναντά κατάλληλα κριτήρια ασφαλείας.
 • Το όνομα της Comodo το οποίο είναι συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας για εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρήσεις.
 • Εργαλείο διαχείρισης που σου επιτρέπει να αναλύεις την αλληλεπίδραση των επισκεπτών με τη σελίδα σου
 • Παρέχει εύκολες οδηγίες καθαρισμού σε περίπτωση που παραβιαστεί η σελίδα σου.
 • Το SiteInspector ελέγχει και αναλύει την ασφάλεια της σελίδας σου από την οπτική γωνία του επισκέπτη

Αυτή η κορυφαία λύση ασφάλειας περιέχει το αξιόπιστο TrustMark της Comodo, το οποίο θα μπορείς να παρουσιάζεις σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα σου. Αυτό το αξιόπιστο σήμα θα διαβεβαιώσει τους επισκέπτες σου ότι η σελίδα σου είναι προστατευμένη από μία κορυφαία εταιρεία.

Δυστυχώς το Comodo HackerProof δεν καλύπτεται από εγγύηση.

Εύκολη διαχείριση και προστασία πολλών domains με ένα SSL

Με το Comodo Multi-Domain SSL μπορείς να καλύψεις έως 100 domains με μόνο ένα πιστοποιητικό.

Η Comodo έχει αναπτυχθεί ώστε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρείες πιστοποιητικών (Certification Authorities-CAs). Έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις ένα κορυφαίο Organization Validated πιστοποιητικό σε μία εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Αυτό το πιστοποιητικό πολλαπλών domains είναι η τέλεια επιλογή για μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να διαχειρίζονται τα domains τους όσο το δυνατόν πιο εύκολα.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: N/A
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Για να εκδοθεί το πιστοποιητικό, οι εταιρείες πρέπει να περάσουν μία αξιολόγηση. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2-5 εργάσιμες ημέρες, καθώς η Comodo πρέπει να πιστοποιήσει ότι η εταιρεία σου είναι νόμιμη.

Το Comodo Multi-Domain SSL μπορεί να κρυπτογραφηθεί με 128-bit και 256-bit. Έτσι μπορείς να είσαι σίγουρος ότι οι πληροφορίες που μεταφέρονται από τους πελάτες σου στον server είναι απόλυτα ασφαλής.

Όπως υποδεικνύει και το όνομά του, το Comodo Multi-Domain SSL υποστηρίζει πολλά domains με ένα μόνο πιστοποιητικό. Στην πραγματικότητα, το πιστοποιητικό μπορεί να καλύψει έως 100 domains. Αρχικά, το πιστοποιητικό περιλαμβάνει 5 domains και στη συνέχεια μπορείς να προσθέσεις όσα θέλεις, μέχρι τα 100.

 • Ασφάλισε έως 100 domains
 • Εξοικονόμησε χρήματα αγοράζοντας ένα μόνο SSL
 • Εξοικονόμησε χρόνο με τη διαχείριση ενός μόνο πιστοποιητικού
 • Το εμπιστεύονται όλοι οι κύριοι Browsers
 • 128/256 bit Κρυπτογράφηση
 • Απεριόριστοι Server
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις για όλη τη διάρκεια ζωής του πιστοποιητικού
 • Πλήρης επικύρωση επιχείρησης
 • 1 χρόνος δωρεάν έλεγχος PCI και 1 χρόνος δωρεάν καθημερινός έλεγχος της ιστοσελίδας για τρωτά σημεία
 • Ασφαλίζει όλα τα domains σου σε ένα shared hosting
 • Έκδοση σε 1 εβδομάδα
 • Πλήρης επικύρωση επιχείρησης
 • Κρυπτογράφηση 128/256-bit
 • Συμβατό με το 99.3% των browsers
 • Δωρεάν απεριόριστες άδειες server
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις

Αυτό το πιστοποιητικό multi-domain θα παρουσιάζει το ευρέως γνωστό σήμα της Comodo στα domains σου. Το σήμα της Comodo γίνεται όλο και πιο γνωστό μέρα με τη μέρα, που σημαίνει ότι οι χρήστες πλέον θα το συνδέουν με την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Δυστυχώς το Comodo Multi-Domain SSL δεν καλύπτεται από εγγύηση.

Ενίσχυσε την εμπιστοσύνη σε ένα domain και όλα τα subdomains σου με ένα μόνο πιστοποιητικό

Η προστασία ενός domains και όλων των subdomains που έχεις, είναι πολύ εύκολη με το πιστοποιητικό Comodo Premium SSL Wildcard. Αυτό το πιστοποιητικό θα προστατέψει το www.yourdomain.com και όλα τα σχετικά subdomains όπως mail.yourdomain.com, abc.yourdomain.com, κλπ. Επιπλέον, επειδή αυτό είναι ένα Organization Validated (OV) πιστοποιητικό, θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδα σου ενεργοποιώντας διάφορους δείκτες ασφαλείας όπως το https, το εικονίδιο του λουκέτου και το σήμα της Comodo, το οποίο θα εμφανίζει τα στοιχεία της επιχείρησής σου στους χρήστες που κάνουν κλικ πάνω του. Αυτό το wildcard πιστοποιητικό είναι εξαιρετική επιλογή για μεσαίες επιχειρήσεις και σελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που επιθυμούν να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Οι πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν το Comodo Premium SSL Wildcard πρέπει να ολοκληρώσουν μία διαδικασία επικύρωσης πριν εκδοθεί το πιστοποιητικό. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη γιατί αυτό το πιστοποιητικό είναι Organization Validated (OV). Η διαδικασία διαρκεί συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, μόλις ολοκληρωθεί η επικύρωση, η σελίδα σου θα απολαμβάνει τα οφέλη της πιστοποίησης, όπως το εικονίδιο του λουκέτου στη γραμμή URL, το https μπροστά από τη διεύθυνση και το δυναμικό σήμα της Comodo.

Μία από τις κορυφαίες επιλογές wildcard πιστοποιητικού, το Comodo Premium SSL Wildcard μπορεί να εκδοθεί με κρυπτογράφηση 128-bit ή 256-bit καθώς και με 2048-bit root. Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό εγκαθίσταται αυτόματα με το Server Gated Cryptography (SGC), εξασφαλίζοντας ότι ακόμα και οι παλαιότεροι browsers θα απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της απόλυτης ασφάλειας που προσφέρει αυτό το πιστοποιητικό.

Ένα πιστοποιητικό wildcard προστατεύει ένα κύριο domain και απεριόριστο αριθμό subdomains. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Comodo Premium SSL Wildcard για να προστατεύσεις το www.domain.com και τα payment.domain.com, mail.domain.com, example.domain.com, κλπ.

 • Ασφάλισε πολλά subdomains με ένα πιστοποιητικό
 • Πιστοποιητικό πλήρους επιβεβαίωσης της επιχείρησης
 • 2048-bit root keys
 • Το εμπιστεύονται όλοι οι κύριοι Browsers
 • 99.3% Συμβατότητα Browser
 • $250,000 Εγγύηση
 • Κρυπτογράφηση 128/256 bit
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα αξιοπιστίας αξίας $119.00
 • Πολιτική Απεριόριστων Επανεκδόσεων
 • 1 χρόνος δωρεάν έλεγχος PCI και 1 χρόνος δωρεάν καθημερινός έλεγχος της ιστοσελίδας για τρωτά σημεία
 • Πολλαπλά subdomains σε ένα Domain Name
 • Έκδοση σε περίπου 1 εβδομάδα
 • Επικύρωση του domain name και των στοιχείων της επιχείρησης
 • Εμφάνιση του Domain name και της επιχείρησης στο πιστοποιητικό
 • Κρυπτογράφηση 256 bit
 • 99% Συμβατότητα Browser
 • Δωρεάν απεριόριστες άδειες server
 • Περιλαμβάνει το σήμα αξιοπιστίας της Comodo
 • Εγγύηση $250,000
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις

Το Comodo Premium SSL Wildcard θα παρουσιάζει το σήμα της Comodo, το οποίο θα εμφανίζει τα στοιχεία της επιχείρησής σου στους χρήστες που κάνουν κλικ πάνω του, ενισχύοντας έτσι την εμπιστοσύνη των πελατών προς την επιχείρησή σου.

Αυτό το Organization Validated πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $250,000. Επομένως, σε περίπτωση που κάποιος από τους πελάτες σου βιώσει οποιαδήποτε απώλεια εξαιτίας παραβίασης του SSL, θα αποζημιωθείς από την Comodo με ποσό έως $250,000.

98,00 /έτος

Αξιοποίησε την αξιοπιστία αυτού του κορυφαίου Organization Validated πιστοποιητικού

Το Comodo Elite SSL πιστοποιητικό ανταποκρίνεται πλήρως στο όνομά του. Είναι ένα κορυφαίο Organization Validated (OV) πιστοποιητικό με εγγύηση $500,000, το οποίο εξασφαλίζει ότι η επένδυσή σου είναι προστατευμένη.

Αυτό το πιστοποιητικό περιέχει ΔΩΡΕΑΝ το HackerGuardian vulnerability scan για να καλύψει μία άλλη πλευρά της ασφάλειας της σελίδας σου. Επιπλέον, ενεργοποιεί το https, το εικονίδιο του λουκέτου και το δυναμικό σήμα της Comodo.

Όλα αυτά, δίνουν μεγάλη αξιοπιστία στην ιστοσελίδα σου και κάνουν το Comodo Elite SSL την τέλεια επιλογή για μεσαίες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου καθώς και άλλες εταιρείες που θέλουν αξιοπιστία σε προσιτή τιμή.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1-2 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $500,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Για να εκδοθεί το Comodo Elite SSL, η επιχείρηση πρέπει να ολοκληρώσει μία διαδικασία επικύρωσης, αφού αυτό το πιστοποιητικό είναι Organization Validated (OV), για να διαπιστωθεί ότι τα στοιχεία της εταιρείας είναι πραγματικά. Η διαδικασία διαρκεί συνήθως 3-5 εργάσιμες ημέρες. Το πιστοποιητικό αυτο, μπορεί να εκδοθεί για απεριόριστους servers.

Το πιστοποιητικό παρέχει τη βασική κρυπτογράφηση 128-bit με 2048-bit root. Επιπλέον, περιλαμβάνει ένα ΔΩΡΕΑΝ HackerGuardian vulnerability scan, χαρακτηριστικό που κάνει το Comodo Elite SSL την πιο περιεκτική λύση ασφάλειας.

Το πιστοποιητικό Comodo Elite SSL δεν υποστηρίζει πολλαπλά domains.

 • Πλήρης επικύρωση της επιχείρησης
 • Βασική κρυπτογράφηση 128 bit
 • Αναγνωρίζεται από το 99% όλων των κύριων browsers
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις
 • Δωρεάν σήμα ασφαλείας
 • ΔΩΡΕΑΝ HackerGuardian Vulnerability Scan
 • Δωρεάν απεριόριστες άδειες server
 • $500,000 Εγγύηση
 • Ασφαλισμένα Domains: Ένα Domain Name (FQDN) domain.com και www.domain.com
 • Έκδοση: 1-2 ημέρες
 • Κρυπτογράφηση: 128/256 bit
 • Συμβατότητα Browser: 99.3%
 • Άδεια: Δωρεάν απεριόριστες άδειες server
 • Εγγύηση: $500,000
 • Επανέκδοση: Απεριόριστη

Επειδή είναι ένα πιστοποιητικό Organization Validated (OV), παρέχει δυναμικό σήμα της Comodo. Δυναμικό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει κλικ στο σήμα και να δει τις πιστοποιημένες πληροφορίες της επιχείρησής σου. Αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος που το Comodo Elite SSL προσθέτει αξιοπιστία στην επιχείρησή σου.

Το Comodo Elite SSL καλύπτεται από εγγύηση ύψους $500,000, μία από τις υψηλότερες της αγοράς. Επομένως, σε περίπτωση που κάποιος από τους πελάτες σου βιώσει οποιαδήποτε απώλεια εξαιτίας παραβίασης του SSL, θα αποζημιωθείς από την Comodo με ποσό έως $500,000.

Εξοικονόμησε χρήματα και απλοποίησε την διαχείριση των πιστοποιητικών σου με το Comodo Unified Communication Multiple Domain Wildcard

Η ασφάλιση των Unified Communications γίνεται ευκολότερη με το Unified Communication Multiple Domain Wildcard της Comodo. Αυτό το πιστοποιητικό είναι η τέλεια μίξη όλων των πλεονεκτημάτων ενός Unified Communication πιστοποιητικού και ενός Wildcart.

Σχεδιασμένο για Microsoft Exchange και υποδομές Office Communications, αυτό το πλούσιο σε χαρακτηριστικά UC Wildcart πιστοποιητικό ασφαλίζει αποτελεσματικά πολλαπλά domains και απεριόριστα subdomains με ένα μόνο πιστοποιητικό! Είναι πιστοποιητικό Organization Validated (OV) με 99,3% συμβατότητα Browser και mobile.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: N/A
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Το Unified Communication Multiple Domain Wildcard της Comodo σου επιτρέπει να ασφαλίσεις τον Exchange server σου και να διατηρήσεις αποτελεσματικά την ιδιωτικότητα των δεδομένων σου. Απόλυτα συμβατό με προϊόντα του Microsof Exchange 2007, Office communication server 2007, Office Collaboration Server 2007, Exchange 2010, κλπ, αυτό το πιστοποιητικό σου δίνει τη δυνατότητα να ασφαλίσεις κάθε όνομα που χρησιμοποιεί ο server για να επικοινωνεί με πελάτες, όπως τα Autodiscover (email client), Outlook Web Access, ActiveSync, κλπ. Επειδή είναι Organization Validated (OV) πιστοποιητικό, πρέπει να ολοκληρωθεί μία διαδικασία πιστοποίησης, η οποία περιλαμβάνει έλεγχο των στοιχείων της επιχείρησης και της φυσικής διεύθυνσης της.

Αυτό το πιστοποιητικό σου επιτρέπει να διατηρήσεις υψηλό επίπεδο ασφαλείας χρησιμοποιώντας δυνατή κρυπτογράφηση με 2048-bit και επίπεδα κρυπτογράφησης 128-256 bit.

Οι δυνατότητες αυτού του UC πιστοποιητικού δεν περιορίζονται στην απλή ασφάλεια πολλαπλών domains. Επειδή είναι wildcart, ασφαλίζει αποτελεσματικά απεριόριστα subdomains με ένα μόνο πιστοποιητικό, ενώ τα πεδία ελέγχου SAN σου δίνουν τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τα domains που βρίσκονται στο πιστοποιητικό.

 • Επιλογή ενεργοποίησης SAN
 • Απλό και πρακτικό, διαχειρίζεσαι ένα πιστοποιητικό και καλύπτεις απεριόριστο αριθμό subdomains και πολλαπλά domains.
 • Το εμπιστεύονται το 99,3% των browsers και των κινητών συσκευών.
 • Ψηφιακές υπογραφές 2048-bit και ισχυρή κρυπτογράφηση έως 256-bit, η υψηλότερη στην ασφάλεια SSL
 • Έκδοση σε περίπου 1 εβδομάδα
 • Δωρεάν επανέκδοση
 • Organization Validation
 • Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται ήδη 3 Domain names
 • Ασφαλίζει πολλαπλά domains και απεριόριστα subdomains με ένα πιστοποιητικό
 • Τα πολλαπλά domains υποστηρίζουν MS Exchange 2010 και Office Communication Server 2007
 • Έκδοση σε μία εβδομάδα
 • Ψηφιακές υπογραφές 2048-bit και ισχυρή κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • Organization Validation (OV)
 • Δωρεάν επανέκδοση
 • Αναγνώριση στο 99.3% των browsers και των κινητών συσκευών

Το πιστοποιητικό περιέχει το σήμα ασφαλείας της Comodo, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σήματα στο διαδίκτυο. Επιπλέον, επειδή είναι πιστοποιητικό Organization Validated (OV), το σήμα είναι δυναμικό, που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει κλικ πάνω του και να δει σε πραγματικό χρόνο τις επικυρωμένες πληροφορίες για την εταιρεία σου.

Ασφάλισε απεριόριστα subdomains κάτω από πολλαπλά domains με αυτό το πιστοποιητικό με υποστήριξη SAN

Ένα από τα καλύτερα πιστοποιητικά στον τομέα των SSL, το Multiple Domain Wildcard SSL Certificates της Comodo, μπορεί να εξασφαλίσει έναν απεριόριστο αριθμό subdomains κάτω από πολλά domains.

Αυτό το Wildcart πιστοποιητικό με ενεργοποίηση SAN, είναι μια εξαιρετική επιλογή για εταιρείες που έχουν πολλά domains στον ίδιο server, καθώς σου επιτρέπει να ασφαλίσεις οποιοδήποτε domain ή κοινό όνομα χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστοποιητικό. Στο πακέτο περιλαμβάνονται 3 domains και εσύ μπορείς να προσθέσεις έως 100 επιπλέον domains.

Το Multi-Domain Wildcard SSL είναι μία επιλογή με πολύ καλή σχέση κόστους-απόδοσης και σε βοηθά να απλοποιήσεις τη διαχείριση της ασφάλεια της σελίδας σου συγχωνεύοντας πολλά subdomains με ένα μόνο πιστοποιητικό.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: N/A
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Καθώς είναι Organization Validated πιστοποιητικό, το Comodo Multiple Domain Wildcard SSL παρέχει τα βασικά στοιχεία αξιοπιστίας στους χρήστες μιας ιστοσελίδας προβάλλοντας διάφορα σήματα όπως το https και το εικονίδιο του λουκέτου. Είναι πολύ οικονομικό και εύκολο στην εγκατάσταση. Η διαδικασία επικύρωσης ολοκληρώνεται συνήθως μέσα σε λίγα λεπτά.

Το πιστοποιητικό Comodo Multi-Domain Wildcard SSL προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας, 2048-bit ψηφιακές υπογραφές και κρυπτογράφηση έως 256-bit.

Αυτά τα πιστοποιητικά υποστηρίζουν SAN και μπορούν να διασφαλίσουν απεριόριστα subdomains κάτω από πολλαπλά domains. Μπορείς να προσθέσεις έως 100 επιπλέον domains στο πιστοποιητικό σε πολύ οικονομική τιμή. Το βασικό πακέτο περιέχει ήδη 3 domains.

 • Επιλογή ενεργοποίησης SAN
 • Εξοικονόμησε χρόνο και χρήμα ασφαλίζοντας απεριόριστα subdomains με ένα πιστοποιητικό
 • Πολιτική απεριόριστων επανεκδόσεων
 • Πλήρης επικύρωση επιχείρησης
 • Άδεια για απεριόριστα subdomains σε απεριόριστο αριθμό φυσικών servers
 • Το εμπιστεύονται το 99,9% των browsers και των κινητών συσκευών
 • Ψηφιακές υπογραφές 2048-bit και ισχυρή κρυπτογράφηση έως 256-bit, η υψηλότερη στην ασφάλεια SSL
 • Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται ήδη 3 Domain names
 • 1 χρόνος δωρεάν υπηρεσία ελέγχου PCI, 1 χρόνος δωρεάν καθημερινός έλεγχος της σελίδας για αδύναμα σημεία
 • Ασφαλίζει όλα τα domains ενός shared hosting λογαριασμού με ένα πιστοποιητικό αρκεί ο server να υποστηρίζει SNI
 • Έκδοση σε λίγες ημέρες
 • Δωρεάν επανέκδοση
 • Αναγνώριση στο 99.9% των browsers και των κινητών συσκευών
 • Δωρεάν αδειοδότηση για απεριόριστους servers
 • Δυνατότητα προσθήκης έως 100 επιπλέον domains
 • Μπορεί να εγκατασταθεί σε διαφορετικές IP

Το πιστοποιητικό περιέχει το σήμα ασφαλείας της Comodo, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σήματα στο διαδίκτυο. Επιπλέον, επειδή είναι πιστοποιητικό Organization Validated (OV), το σήμα είναι δυναμικό, που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει κλικ πάνω του και να δει σε πραγματικό χρόνο τις επικυρωμένες πληροφορίες για την εταιρεία σου.

Έλεγχος συμβατότητας PCI από την Comodo PCI - Enterprise

Το εργαλείο Ελέγχου Συμβατότητας PCI της Comodo είναι μία εύκολη λύση με το HackerGuardian.

Είναι εύκολο στη διαχείριση και δίνει τη δυνατότητα να ελεγχθούν έως 20 IPs, εσωτερικές και εξωτερικές. Το PCI Scanning enterprise σε βοηθά να ασφαλίσεις τις πύλες σου με ένα μόνο scanner, που σημαίνει ότι αν έχεις ένα μεγάλο εμπορικό σύστημα, λογαριασμό φιλοξενίας ή πύλες πληρωμών και θέλεις να ελέγξεις τη συμβατότητα του PCI σε πολλούς servers, τότε το PCI Scanning Enterprise της Comodo είναι η τέλεια επιλογή για εσένα.

Τύπος : OV
Έκδοση: N/A
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: N/A
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη
 • Απόκτησε έλεγχο συμβατότητας PCI και έλεγχο αδυναμιών δικτύου και server
 • Απόκτησε 'Έτοιμες-προς-Αποστολή' αναφορές για τη συμβατότητα του PCI για να τα στείλεις στην τράπεζά σου
 • Προγραμμάτισε απεριόριστους ελέγχους σε έως 20 εσωτερικές και εξωτερικές IP
 • Ερωτηματολόγιο 'αυτοαξιολόγησης' του PCI είναι διαθέσιμο μέσω του online wizard
 • πλήρης πρόσβαση και έλεγχος σε ολόκληρη τη σουίτα 30,000+ ελέγχων
 • Προηγμένες δυνατότητες αναφορών
 • Συμβατότητα PCI σε 20 IP διευθύνσεις ανά τομέα
 • Προγραμμάτισε απεριόριστους ελέγχους ανά τομέα
 • Πακέτο επιπλέον IP που σου επιτρέπει να τρέχεις απεριόριστους ελέγχους σε πρόσθετες εσωτερικές και εξωτερικές IP
 • Το HackerGuardian's κάνει 30,000+ ελέγχους και δημιουργεί Λεπτομερείς αναφορές που αναγνωρίζουν τρύπες στην ασφάλεια και προτείνουν διορθώσεις
 • Περιέχει λογότυπο πιστωτικών καρτών που πιστοποιεί ότι τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών που λαμβάνεις είναι ασφαλή
 • Τώρα περιέχει και έλεγχο αδυναμιών στο cloud, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία patent-pending
 • Διαβεβαίωσε τους πελάτες σου ότι είσαι εξουσιοδοτημένος να δέχεσαι πιστωτικές κάρτες προβάλλοντας διάφορους δείκτες αξιοπιστίας

Κάλυψε ένα domain και όλα τα subdomains σου με αυτό το γρήγορο και οικονομικό πιστοποιητικό

Με το Trusted SSL Wildcard πιστοποιητικό της Certum μπορείς να έχεις μία κορυφαία και οικονομική λύση ασφάλειας. Γιατί με ένα μόνο πιστοποιητικό μπορείς να καλύψεις το κύριο domain σου και όλα τα subdomains που το συνοδεύουν. Επιπλέον, επειδή αυτό είναι Organization Validated (OV) πιστοποιητικό, περιέχει ένα δυναμικό σήμα που θα παρουσιάζει τα επικυρωμένα στοιχεία της εταιρείας σου, διαβεβαιώνοντας άμεσα τους πελάτες σου ότι τα στοιχεία σου είναι πραγματικά. Επίσης, θα ενεργοποιήσει το https δίπλα στο url της σελίδας σου και θα εμφανίσει το εικονίδιο του λουκέτου. Το πιστοποιητικό Certum Trusted SSL Wildcard είναι τέλειο για οποιαδήποτε εταιρεία θέλει να ασφαλίσει όλα της τα subdomains και να ενισχύσει την αξιοπιστία της σελίδας σου.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 ημέρα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Σε 15 μόνο λεπτά, αφού πιστοποιηθεί η ιδιοκτησία του Domain, μπορείς να παρουσιάσεις το σήμα της Certum στη σελίδα σου και να κρυπτογραφήσεις τα δεδομένα των χρηστών σου. Με την επικύρωση μόνο του domain, εξοικονομείς χρόνο, καθώς η επικύρωση γίνεται πολύ γρήγορα, και χρήματα γιατί επιλέγεις τη βασική διαδικασία επικύρωσης. Η εύκολη εγκατάσταση και η γρήγορη έκδοση κάνουν αυτό το πιστοποιητικό αρκετά ελκυστικό για οποιαδήποτε μικρή ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό το υπέροχο πιστοποιητικό μπορεί να εκδοθεί με κρυπτογράφηση 128-bit ή 256-bit και 2048-bit root. Οι πελάτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι, με το πιστοποιητικό Certum Trusted SSL, αποκτούν ένα κορυφαίο προϊόν ασφάλειας.

Επειδή αυτό είναι ένα wildcart πιστοποιητικό, καλύπτει ένα κύριο domain και όλα τα subdomains που το συνοδεύουν, χαρακτηριστικό που κάνει το Certum Trusted SSL ένα από τα πιο αποδοτικά πιστοποιητικά της αγοράς. Έτσι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το πιστοποιητικό για να ασφαλίσεις το www.domain.com και τα mail.domain.com, signup.domain.com, subdomain.domain.com, κλπ.

 • Επικύρωση: OV
 • $250,000 Εγγύηση
 • Ασφαλίζει όλα τα subdomains ενός domain [*.exampledomain.com]
 • Αναγνώριση από το 99.00% των browsers
 • Κρυπτογράφηση 128-256 bit
 • Γρήγορη επικύρωση
 • Συμβατότητα με όλους τους κύριους browsers
 • Δωρεάν σήμα της CERTUM – παρουσιάζει την αξιοπιστία σου
 • Ασφάλισε απεριόριστο αριθμό servers με ένα μόνο πιστοποιητικό
 • Το πιστοποιητικό περιέχει ένα domain name
 • Προστάτευσε ένα domain name με www (πχ. www.exampledomain.gr) και χωρίς www (πχ. exampledomain.gr)

Αυτό το πιστοποιητικό περιλαμβάνει το σήμα "Secured by Certum". Επειδή είναι πιστοποιητικό Organization Validated (OV), το σήμα είναι δυναμικό, που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει κλικ πάνω του και να δει σε πραγματικό χρόνο τις επικυρωμένες πληροφορίες για την εταιρεία σου. Αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος ο χρήστης να επιβεβαιώσει ότι τα στοιχεία της εταιρείας σου είναι πραγματικά και να νοιώσει ασφαλής να πραγματοποιήσει συναλλαγές μέσα από τη σελίδα σου.

Το Certum Trusted SSL Wildcard καλύπτεται από μία γενναιόδωρη εγγύηση $250,000, ένα από τα υψηλότερα ποσά εγγύησης στον τομέα των SSL. Η εγγύηση του πιστοποιητικού σημαίνει ότι σε περίπτωση που κάποιος χρήστης υποστεί βλάβη ή απώλεια εξαιτίας κάποιου λάθους στο SSL, η Certum θα σε αποζημιώσει με έως $250,000.

Ενίσχυσε άμεσα την εμπιστοσύνη των πελατών στη σελίδα σου με αυτό το προσιτό OV πιστοποιητικό

Με το Certum Trusted SSL, η ιστοσελίδα σου θα μπορεί να διαβεβαιώσει τους πελάτες ότι μπορούν με ασφάλεια να πραγματοποιούν συναλλαγές με την επιχείρησή σου. Αυτά τα πιστοποιητικά σου επιτρέπουν να παρουσιάσεις κάποια από τα πιο αξιόπιστα σήματα ασφαλείας, όπως το https, το εικονίδιο του λουκέτου και το σήμα αξιοπιστίας της Certum.

Επειδή αυτό το πιστοποιητικό παρέχει την υψηλότερη κρυπτογράφηση και χτίζει την αξιοπιστία των ιστοσελίδων, είναι η ιδανική λύση για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου και οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ενδιαφέρεται να ενισχύσει την φήμη και τις πωλήσεις της στο διαδίκτυο.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1 ημέρα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $250,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Επειδή αυτό το πιστοποιητικό είναι Organization Validated (OV), η επιχείρηση θα πρέπει να ολοκληρώσει μία διαδικασία επικύρωσης για να διαπιστωθεί ότι τα στοιχεία της είναι πραγματικά. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες. Μετά από αυτή τη διαδικασία, οι πελάτες θα μπορούν να βλέπουν στη σελίδα σου ότι η επιχείρησή σου έχει επικυρωθεί από μία αξιόπιστη εταιρεία ασφαλείας.

Η εξαιρετική κρυπτογράφηση 256-bit και 2048/4096 bit root, παρέχει ένα ξεχωριστό επίπεδο προστασίας για οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να ενισχύσει την ασφάλεια και την κρυπτογράφηση της σελίδας της. Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό εκδίδεται με απεριόριστες άδειες server.

Δυστυχώς, το Certum Trusted SSL καλύπτει μόνο ένα domain και δεν προσφέρει δυνατότητα για πολλαπλά domains.

 • Επικύρωση: OV
 • $250,000 Εγγύηση
 • Ασφαλίζει ένα domain name
 • Αναγνώριση από το 99.00% των browsers
 • 128-256 bit Κρυπτογράφηση
 • 2048 / 4096-bit root
 • Γρήγορη επικύρωση
 • Δωρεάν σήμα της CERTUM – παρουσιάζει την αξιοπιστία σου
 • Ασφαλίζει απεριόριστο αριθμό servers με ένα μόνο πιστοποιητικό
 • Το πιστοποιητικό περιέχει ένα domain name και ένα όνομα επιχείρησης

Αυτό το πιστοποιητικό περιλαμβάνει το σήμα "Secured by Certum". Αυτό το διεθνώς αναγνωρίσιμο σήμα θα ενισχύσει άμεσα την αξιοπιστία της σελίδας σου. Επιπλέον, Επειδή είναι πιστοποιητικό Organization Validated (OV), το σήμα είναι δυναμικό, που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να κάνει κλικ πάνω του και να δει σε πραγματικό χρόνο τις επικυρωμένες πληροφορίες για την εταιρεία σου.

Το Certum Trusted SSL καλύπτεται από εγγύηση $250,000, ένα από τα υψηλότερα ποσά εγγύησης στον τομέα των SSL. Η εγγύηση του πιστοποιητικού σημαίνει ότι σε περίπτωση που κάποιος χρήστης υποστεί βλάβη ή απώλεια εξαιτίας κάποιου λάθους στο SSL, η Certum θα σε αποζημιώσει με έως $250,000.

Υπόγραψε με ασφάλεια σημαντικά έγγραφα όπως λογαριασμούς και συμβόλαια

Το πιστοποιητικό Professional ID είναι η premium έκδοση του πιστοποιητικού Basic ID. Πραγματοποιεί μία πλήρη επιβεβαίωση της ταυτότητας του χρήστη, της διεύθυνσης email και των στοιχείων της επιχείρησης.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1-2 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $4,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Περιορισμένη
 • Υψηλό επίπεδο ασφαλείας και αξιοπιστίας
 • Ασφαλής ηλεκτρονική επικοινωνία για τα σημαντικά αρχεία της επιχείρησης
 • Πλήρης επιβεβαίωση του κατόχου του πιστοποιητικού
 • Το πιστοποιητικό εμφανίζει τη Διεύθυνση Email, Ονοματεπώνυμο και τις πληροφορίες της εταιρείας
 • Ηλεκτρονική υπογραφή των αρχείων PDF που χρησιμοποιούνται ως τιμολόγια
 • Λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή (πχ. κινητό, tablet)
 • Ελάχιστο μέγεθος του κλειδιού κρυπτογράφησης: RSA/DSA 2048 / 4096 bit
 • EC 571 bit: sect571k1 (NIST K-571) και sect571r1 (NIST B-571)
 • Επιλογές επικύρωσης για 1-3 χρόνια

Το Certum Professional ID καλύπτεται από εγγύηση περίπου $4,000.

128-256 Bit Κρυπτογράφηση

Το Enterprise ID είναι το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας που παρέχει η Certum στα PCC ID πιστοποιητικά.

Έχει την ισχυρότερη χρηματοοικονομική ευθύνη που προσφέρει η Certum, και είναι ιδανικό για την υπογραφή των σημαντικότερων και πιο ευαίσθητων εγγράφων που έχει μία εταιρεία ή ένας οργανισμός.

Υψηλά στελέχη και διευθυντές από όλους τους τομείς επιχειρήσεων χρησιμοποιούν αυτό το πιστοποιητικό καθώς είναι και ηλεκτρονική υπογραφή.

Τύπος : OV
Έκδοση: 1-2 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $25,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη
 • Το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας που προσφέρει η Certum
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ηλεκτρονική σφραγίδα
 • Εξασφαλίζει την ασφάλεια της ηλεκτρονικής επικοινωνίας
 • Πλήρης επιβεβαίωση του κατόχου του χρήστη
 • Το πιστοποιητικό εμφανίζει τη Διεύθυνση Email, Ονοματεπώνυμο και τις πληροφορίες της εταιρείας
 • Ηλεκτρονική υπογραφή των αρχείων PDF και των τιμολογίων
 • Είναι σύμφωνο με το WebTrust™
 • Παγκόσμια αξιοπιστία σε όλους τους browsers και τα προϊόντα της Microsoft
 • 2048 / 4096-bit root
 • Γρήγορη επικύρωση
 • Είναι σύμφωνο με τις βασικές αρχές του X.509 v.3 (RFC5280)
 • SHA1 αλγόριθμος
 • Εγκατάσταση HSM (Hardware Security Module)
 • Προτείνεται για παραγωγή και αποθήκευση σε κρυπτογραφημένη smart card
 • Διαθέσιμο για 1-3 χρόνια

Το Certum Enterprise ID καλύπτεται από εγγύηση $25,000.

2Επέλεξε εταιρεία
3Επέλεξε ένα ή πολλαπλά domain
Επέλεξε μία κατηγορία για να δεις τα πιστοποιητικά
1.015,00 /έτος

Ενίσχυσε την αξιοπιστία της σελίδας σου με αυτό το κορυφαίο SSL

H Symantec™ είναι η πιο αξιόπιστη και γνωστή εταιρεία στον χώρο των πιστοποιητικών SSL. Όλα τα πιστοποιητικά της παρουσιάζουν το σήμα της Norton™ στις σελίδες που προστατεύουν.

Το Symantec Secure Site with EV όχι μόνο παρέχει στις ιστοσελίδες τη δύναμη του ονόματος της Symantec™ και το παγκοσμίως γνωστό σήμα της Norton™, αλλά και την πράσινη μπάρα στη γραμμή διευθύνσεων, το πιο αξιόπιστο δείκτη ασφαλείας στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαβεβαιώσεις τους πελάτες σου ότι είναι ασφαλές να κάνουν αγορές μέσα από την ιστοσελίδα σου, από αυτό το δυνατό συνδυασμό του ονόματος της Symantec™, του σήματος της Norton™ και την πράσινη μπάρα στη γραμμή διευθύνσεων.

Αυτό το πιστοποιητικό δεν είναι ένα επιπλέον έξοδο, αλλά μία επένδυση - μία επένδυση στην αξιοπιστία της επιχείρησής σου και ένας σίγουρος τρόπος να ενημερώσεις τους πελάτες σου ότι οι πληροφορίες τους προστατεύονται από την καλύτερη εταιρεία.

Τύπος : EV
Έκδοση: 1-10 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,750,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Περιορισμένη

Το Symantec Secure Site with EV είναι πιστοποιητικό Extended Validated (EV) και χρειάζεται μία διεξοδική αξιολόγηση της εταιρείας για να εκδοθεί. Η διαδικασία αυτή χρειάζεται περίπου 5 εργάσιμες ημέρες.

Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό αναγνωρίζεται από το 99,9% των Browsers ενώ το λογότυπο της Norton™ θα αναγνωρίζεται από τους πελάτες σου, δεδομένης της προβολής του στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, το σήμα της Norton™ έχει περίπου 800 εκατομμύρια προβολές καθημερινά σε 165 χώρες.

Το Secure Site with EV είναι διαθέσιμο με επίπεδα κρυπτογράφησης από 40-bit έως 256-bit. Αυτό επιτρέπει στους διαχειριστές του πιστοποιητικού να επιλέξουν το επίπεδο προστασίας που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό ξεπερνά την ασφάλεια ενός τυπικού SSL, αφού περιέχει καθημερινό έλεγχο malware και αξιολόγηση αδυναμιών. Δεν θα βρεις πιο περιεκτικό πιστοποιητικό SSL στην αγορά.

Αυτό το πιστοποιητικό μπορεί να ασφαλίσει έως 25 domains. Το εργαλείο Subject Alternate Name (SAN) & Multi-Domain παρέχει προστασία σε μία πληθώρα ιστοσελίδων, χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστοποιητικό SSL. Το Secure Site with EV μπορεί να κάνει μια πληθώρα εργασιών, εξασφαλίζοντας πολλαπλά domains σε μία μοναδική IP. Επιπλέον, κάθε ιστοσελίδα που προστατεύεται από αυτό το πιστοποιητικό θα παρουσιάζει τα ίδια στοιχεία αξιοπιστίας, μαζί με την πράσινη μπάρα της γραμμής διευθύνσεων.

 • Extended Validation, Πράσινη Μπάρα Διευθύνσεων
 • Ασφάλισε έως 25 Domains ( Multi SAN Certificate)
 • Υψηλή κρυπτογράφηση 256-bit, 2048 bit root
 • Το εμπιστεύονται το 99.9% των Browsers
 • Υποστήριξη κινητών συσκευών
 • Εγγύηση $1,750,000 - η υψηλότερη της αγοράς
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα της Norton™
 • Περιλαμβάνει Ασφάλεια Επανέκδοσης
 • ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχος Εγκατάστασης
 • ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση αδυναμιών και δημιουργία λεπτομερούς αναφοράς
 • ΔΩΡΕΑΝ καθημερινός έλεγχος Malware από τη Symantec™
 • Υποστήριξη 3 αλγορίθμων κρυπτογράφησης RSA, DSA
 • Ασφάλισε πολλαπλά Domains σε μία IP**

** Εφαρμόζεται μόνο σε Server που υποστηρίζει SNI (Server Name Indication)

 • Το πιστοποιητικό ασφαλίζει 1 FQDN
 • Έκδοση σε 1-10 εργάσιμες ημέρες
 • Εκτενής Επικύρωση Επιχείρησης και Domain
 • Το όνομα της επιχείρησης εμφανίζεται στην πράσινη γραμμή διευθύνσεων
 • Κρυπτογράφηση έως 40-bit ελάχιστο, 256-bit μέγιστο
 • Συμβατό με το 99.9% των Browser
 • Περιλαμβάνει σήμα αξιοπιστίας
 • Για έναν Server - Μπορείς να αγοράσεις άδειες για επιπλέον servers
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις κατά τη διάρκεια εγκυρότητας

Το σήμα Norton™ λαμβάνει καθημερινά περίπου 800 εκατομμύρια προβολές σε 165 χώρες. Έτσι, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι αυτό το ευρέως γνωστό και αξιόπιστο σύμβολο θα αναγνωρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό online πελατών, αμέσως μόλις επισκεφθούν τη σελίδα σου.

Αυτό το πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $1,750,000. Επιπλέον, η ασφάλεια επανέκδοσης και ο δωρεάν έλεγχος εγκατάστασης κάνουν την αγορά του Secure Site with EV πιο απλή από ποτέ.

Επιπλέον, η Symantec™ περιέχει το NetSure™ Protection Plan, το οποίο προστατεύει τους πελάτες του πιστοποιητικού SSL από ορισμένες απώλειες λόγω παραβίασης του πιστοποιητικού. Μόλις αγοράσεις αυτό το πιστοποιητικό, η επένδυσή σου θα είναι πλήρως προστατευμένη.

Η απόλυτη επίδειξη της αξίας της σελίδας σου - το #1 πιστοποιητικό της Symantec™

Αν πραγματικά θέλεις να επενδύσεις στην αξιοπιστία της ιστοσελίδας σου, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από το Symantec Secure Site Pro with EV. Το κορυφαίο πιστοποιητικό της Symantec™, είναι μία θύελλα αξιοπιστίας και ασφάλειας.

Ως Extended Validation, η ιστοσελίδα σου θα αποκτήσει την πράσινη μπάρα διευθύνσεων, το πιο αναγνωρίσιμο σύμβολο αξιοπιστίας στο διαδίκτυο. Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό της Symantec™ θα παρουσιάσει το σήμα αξιοπιστίας της Norton™, αυτό το διάσημο σύμβολο που βρίσκεται στις περισσότερες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Είτε έχεις μια μικρή επιχείρηση που θέλει να αξιοποιήσει τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες εταιρείες, είτε μία μεγάλη ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλει να ανανεώσει αυτό το πρώτης ποιότητας πιστοποιητικό σε μια προσιτή τιμή, είσαι στο σωστό μέρος.

Τύπος : EV
Έκδοση: 1-10 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,750,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Περιορισμένη

Το Symantec Secure Site Pro with EV είναι πιστοποιητικό Extended Validation (EV), που σημαίνει ότι η εταιρεία πρέπει να ολοκληρώσει μία διεξοδική αξιολόγηση πριν εκδοθεί το πιστοποιητικό. Αυτή η διαδικασία χρειάζεται συνήθως 5 ημέρες για να ολοκληρωθεί.

Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό αναγνωρίζεται από το 99,9% των Browsers και περιέχει το ευρέως γνωστό λογότυπο της Norton™. Γνωρίζεις ότι το σύμβολο της Norton™ καθημερινά κερδίζει περίπου 800 εκατομμύρια προβολές σε 165 χώρες; Αυτό το κάνει ένα από τα πιο γνωστά σήματα αξιοπιστίας στο διαδίκτυο. Σε συνδυασμό με την παγκοσμίως αξιόπιστη πράσινη μπάρα διευθύνσεων, το σήμα της Norton™ θα βοηθήσει τη σελίδα σου να γίνει ένας φάρος αξιοπιστίας και ασφάλειας όπου οι πελάτες θα νοιώθουν ασφάλεια να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε συναλλαγή.

Το Symantec Secure Site with EV είναι διαθέσιμο με επίπεδα κρυπτογράφησης που κυμαίνονται από 40-bit έως 256-bit. Έτσι, οι διαχειριστές του πιστοποιητικού θα μπορούν να επιλέξουν το επίπεδο κρυπτογράφησης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Επιπλέον, αυτό το πιστοποιητικό ξεπερνά την ασφάλεια ενός τυπικού SSL. Γιατί; Γιατί περιέχει καθημερινό έλεγχο malware και αξιολόγηση αδυναμιών. Το Secure Site Pro with EV ενεργοποιεί την πράσινη μπάρα στη γραμμή διευθύνσεων, κάτι που εγγυάται την ασφάλεια της ιστοσελίδας σου.

Αυτό το κορυφαίο πιστοποιητικό υποστηρίζει πολλαπλά domains και μπορεί να ασφαλίσει έως 25. Το εργαλείο Subject Alternate Name (SAN) & Multi-Domain παρέχει προστασία σε μία πληθώρα ιστοσελίδων, χρησιμοποιώντας μόνο ένα πιστοποιητικό SSL. Το Secure Site with EV μπορεί να κάνει μια πληθώρα εργασιών, εξασφαλίζοντας πολλαπλά domains σε μία μοναδική IP. Επιπλέον, κάθε ιστοσελίδα που προστατεύεται από αυτό το πιστοποιητικό θα παρουσιάζει τα ίδια στοιχεία αξιοπιστίας, μαζί με την πράσινη μπάρα της γραμμής διευθύνσεων.

 • Extended Validation, Πράσινη Μπάρα Διευθύνσεων
 • Ασφάλισε έως 25 Domains ( Multi SAN Certificate)
 • Υψηλή κρυπτογράφηση 256-bit, 2048 bit root
 • Πλήρης πιστοποίηση της επιχείρησης
 • $1,750,000 NetSure® Εγγύηση
 • ΔΩΡΕΑΝ σήμα της Norton™
 • ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχος Εγκατάστασης
 • Το εμπιστεύονται το 99.9% των Browsers
 • Υποστήριξη κινητών συσκευών
 • Περιλαμβάνει Ασφάλεια Επανέκδοσης
 • ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση αδυναμιών και δημιουργία λεπτομερούς αναφοράς
 • ΔΩΡΕΑΝ καθημερινός έλεγχος Malware από τη Norton™
 • Κρυπτογράφηση 256-bit ακόμα και σε παλαιότερους browsers
 • Απεριόριστες και δωρεάν Self-Service επανέκδοση
 • Υποστήριξη 3 αλγορίθμων κρυπτογράφησης RSA, DSA, και ECC
 • Ασφάλισε πολλαπλά Domains σε μία IP**

** Εφαρμόζεται μόνο σε Server που υποστηρίζει SNI (Server Name Indication)

 • Το πιστοποιητικό ασφαλίζει 1 FQDN
 • Ασφαλίζει 25 επιπλέον SAN
 • Έκδοση σε 1-10 εργάσιμες ημέρες
 • Επικύρωση Επιχείρησης και Domain
 • Το όνομα της επιχείρησης εμφανίζεται στην πράσινη γραμμή διευθύνσεων
 • Κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • Συμβατό με το 99.9% των Browser
 • Περιλαμβάνει σήμα αξιοπιστίας
 • Για έναν Server - Μπορείς να αγοράσεις άδειες για επιπλέον servers
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις κατά τη διάρκεια εγκυρότητας

Το σήμα Norton™ λαμβάνει καθημερινά περίπου 800 εκατομμύρια προβολές σε 165 χώρες. Έτσι, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι αυτό το ευρέως γνωστό και αξιόπιστο σύμβολο θα αναγνωρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό online πελατών, αμέσως μόλις επισκεφθούν τη σελίδα σου.

Αυτό το πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $1,750,000. Επιπλέον, η ασφάλεια επανέκδοσης και ο δωρεάν έλεγχος εγκατάστασης κάνουν την αγορά του Secure Site with EV πιο απλή από ποτέ.

Επιπλέον, η Symantec™ περιέχει το NetSure™ Protection Plan, το οποίο προστατεύει τους πελάτες του πιστοποιητικού SSL από ορισμένες απώλειες λόγω παραβίασης του πιστοποιητικού. Μόλις αγοράσεις αυτό το πιστοποιητικό, η επένδυσή σου θα είναι πλήρως προστατευμένη.

Απόκτησε την πράσινη μπάρα διευθύνσεων για την ιστοσελίδα σου, σε μία υπέροχη τιμή

Το True BusinessID with EV της GeoTrust είναι η τέλεια επιλογή για πελάτες που θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του πιο δυνατού συμβόλου στο διαδίκτυο, την πράσινη μπάρα διευθύνσεων, αλλά έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό.

Το πιστοποιητικό αυτό είναι ένα από τα πιο προσιτά EV στην αγορά. Ωστόσο, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι δεν θέτεις σε κίνδυνο την ασφάλεια των πελατών σου, επενδύοντας σε ένα EV χαμηλότερου κόστους, καθώς η GeoTrust είναι ένα από τα πιο σεβαστά και αναγνωρίσιμα ονόματα στην αγορά και το πιστοποιητικό αυτό έχει υψηλή κρυπτογράφηση 256-bit.

Το GeoTrust True BusinessID with EV είναι η τέλεια λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή στην ιστοσελίδα τους.

Τύπος : EV
Έκδοση: 1-10 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,500,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Καθώς αυτό το πιστοποιητικό είναι EV, η GeoTrust θα διενεργήσει πλήρη έλεγχο της εταιρείας σου, πριν εκδώσει το True BusinessID with EV. Αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως 1-10 εργάσιμες ημέρες. Ωστόσο, μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, θα εκδοθεί το πιστοποιητικό και η πράσινη γραμμή διευθύνσεων θα εμφανιστεί γύρω από τη διεύθυνση URL της σελίδας σου.

Οι πελάτες σου θα ξέρουν ότι τα στοιχεία σου είναι αληθή, αφού έχεις περάσει από τον έλεγχο μιας αξιόπιστης εταιρείας όπως η GeoTrust. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος δείκτης αξιοπιστίας στο διαδίκτυο από την πράσινη γραμμή διευθύνσεων.

Αυτό το EV πιστοποιητικό προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit και υπογράφεται με 2048-bit root. Επιπλέον, το True BusinessID with EV της GeoTrust περιλαμβάνει απεριόριστες άδειες server χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ προστατεύει domain names με ή χωρίς www.

Το True BusinessID with EV της GeoTrust προστατεύει μόνο ένα domain name.

 • Πιστοποιητικό με υψηλή κρυπτογράφηση 256-bit
 • Δωρεάν self-service επανεκδόσεις για πάντα
 • Διαβεβαιώνει τους πελάτες για την αληθή ταυτότητα της ιστοσελίδας παρουσιάζοντας την πράσινη γραμμή διευθύνσεων και το όνομα της επιχείρησης και της GeoTrust
 • Παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ταυτοποίησης
 • Αυξάνει την εμπιστοσύνη των πελατών
 • Περιλαμβάνει το σήμα της GeoTrust, ενσωματώνει το όνομα της επιχείρησης/ημερομηνία/ώρα
 • $1,500,000 Εγγύηση
 • 1 Domain Name (FQDN)
 • Έκδοση σε 1-10 εργάσιμες ημέρες
 • Εκτενής Επικύρωση Επιχείρησης και Domain
 • Εμφάνιση του Domain Name μόνο στο πιστοποιητικό
 • Εμφάνιση της πράσινης γραμμής διευθύνσεων σε όλους τους browsers
 • Κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • Συμβατό με το 99.9% των Browser
 • Περιλαμβάνει σήμα αξιοπιστίας
 • Εγκατάσταση σε απεριόριστους servers
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις κατά τη διάρκεια εγκυρότητας

Το σήμα αξιοπιστίας της GeoTrust ξεπερνά τις δυνατότητες ενός απλού σήματος. Ενσωματώνει το όνομα της επιχείρησης, ημερομηνία και ώρα. Έτσι, οι πελάτες που επισκέπτονται τη σελίδα σου θα μπορούν να κάνουν κλικ στο σήμα και να δουν ότι τα στοιχεία σου είναι πραγματικά και έχουν αξιολογηθεί από μία αξιόπιστη εταιρεία, ειδική στην ασφάλεια του διαδικτύου.

Το πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $1,500,000. Έτσι οι πελάτες σου δεν χρειάζεται να ανησυχούν για λανθασμένη επικύρωση ψεύτικης εταιρείας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε απώλειας ή βλάβης, ο τελικός χρήστης θα αποζημιωθεί με έως $1,500,000.

Εμφάνισε την πράσινη γραμμή διευθύνσεων για έως 100 domains χρησιμοποιώντας ένα πιστοποιητικό SSL

Το True BusinessID with EV Multi-Domain της GeoTrust είναι η τέλεια επιλογή για πελάτες που θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του πιο δυνατού συμβόλου στο διαδίκτυο, την πράσινη μπάρα διευθύνσεων, αλλά έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό.

Το πιστοποιητικό αυτό είναι ένα από τα πιο προσιτά EV στην αγορά. Ωστόσο, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι δεν θέτεις σε κίνδυνο την ασφάλεια των πελατών σου, επενδύοντας σε ένα EV χαμηλότερου κόστους, καθώς η GeoTrust είναι ένα από τα πιο σεβαστά και αναγνωρίσιμα ονόματα στην αγορά και το πιστοποιητικό αυτό έχει υψηλή κρυπτογράφηση 256-bit.

Το GeoTrust True BusinessID with EV είναι η τέλεια λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλουν να μεγιστοποιήσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή στην ιστοσελίδα τους.

Τύπος : EV
Έκδοση: 1-10 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,500,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Πριν εκδοθεί το GeoTrust True BusinessID with EV Multi-Domain η εταιρεία πρέπει να ολοκληρώσει έναν πλήρη έλεγχο των στοιχείων της. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 1-10 ημέρες και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό στην εταιρεία που ζητά το πιστοποιητικό. Ωστόσο, μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επικύρωσης, θα έχεις το όφελος της ασφάλισης έως 100 domains χρησιμοποιώντας το πιο αξιόπιστο σύμβολο του διαδικτύου, την πράσινη γραμμή διευθύνσεων. Με την πράσινη μπάρα στη γραμμή διευθύνσεων, η σελίδα σου θα συνδεθεί αμέσως με κάποιες από τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες όπως Amazon, Bank of America, Twitter και πολλά άλλα.

Αυτό το Multi-Domain EV πιστοποιητικό προσφέρει κρυπτογράφηση 256-bit και υπογράφεται με 2048-bit root. Επιπλέον, το True BusinessID with EV Multi-Domain της GeoTrust περιλαμβάνει απεριόριστες άδειες server χωρίς επιπλέον κόστος, ενώ προστατεύει domain names με ή χωρίς www.

Το True BusinessID with EV Multi-Domain της GeoTrust μπορεί να προστατεύσει έως 100 domains. Σωστά διάβασες, μπορείς να ασφαλίσεις έως 100 domains και να έχεις την πράσινη γραμμή διευθύνσεων σε κάθε σελίδα που προστατεύεται χρησιμοποιώντας ένα μόνο πιστοποιητικό. Το πιστοποιητικό περιέχει ήδη 5 SAN και μπορείς να προσθέσεις επιπλέον domains σε πακέτα των 5, έως τα 100.

 • Περιέχει 5 domains και την επιλογή να προσθέσεις περισσότερα, μέχρι τα 100
 • Διαβεβαιώνει τους πελάτες για την αληθή ταυτότητα της ιστοσελίδας παρουσιάζοντας την πράσινη γραμμή διευθύνσεων και το όνομα της επιχείρησης και της GeoTrust
 • Παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ταυτοποίησης
 • Αυξάνει την εμπιστοσύνη των πελατών
 • Κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • Περιλαμβάνει το σήμα της GeoTrust, ενσωματώνει το όνομα της επιχείρησης/ημερομηνία/ώρα
 • Ασφάλεια: επικύρωση ταυτότητας της επιχείρησης, δυνατή κρυπτογράφηση 256-bit, 2048-bit root
 • εγγύηση: $1,500,000 Εγγύηση, Δυναμικό σήμα αξιοπιστίας της GeoTrust
 • Ευκολία: έκδοση σε 1-10 εργάσιμες ημέρες, επιλογή ισχύς για 1-2 χρόνια
 • καλή σχέση κόστους-απόδοσης: απεριόριστες άδειες server, απεριόριστες δωρεάν επανεκδόσεις για όλη τη διάρκεια ισχύος του πιστοποιητικού
 • Παγκόσμια κάλυψη: υποστηρίζεται σε περισσότερους από το 99% των browsers
 • Επιπλέον: ασφάλισε το domain.com ΔΩΡΕΑΝ παραγγέλνοντας το www.domain.com
 • Ασφάλισε domain με ή χωρίς www (FQDN)
 • Έκδοση σε 1-10 εργάσιμες ημέρες
 • Εμφάνιση του Domain Name μόνο στο πιστοποιητικό
 • Κρυπτογράφηση έως 256-bit
 • Συμβατό με το 99.9% των Browser
 • Εγκατάσταση σε απεριόριστους servers
 • ΔΩΡΕΑΝ self-service επανεκδόσεις κατά τη διάρκεια εγκυρότητας

Το σήμα αξιοπιστίας της GeoTrust ξεπερνά τις δυνατότητες ενός απλού σήματος. Ενσωματώνει το όνομα της επιχείρησης, ημερομηνία και ώρα. Έτσι, οι πελάτες που επισκέπτονται τη σελίδα σου θα μπορούν να κάνουν κλικ στο σήμα και να δουν ότι τα στοιχεία σου είναι πραγματικά και έχουν αξιολογηθεί από μία αξιόπιστη εταιρεία, ειδική στην ασφάλεια του διαδικτύου.

Το πιστοποιητικό καλύπτεται από εγγύηση $1,500,000. Έτσι οι πελάτες σου δεν χρειάζεται να ανησυχούν για λανθασμένη επικύρωση ψεύτικης εταιρείας. Σε περίπτωση οποιασδήποτε απώλειας ή βλάβης, ο τελικός χρήστης θα αποζημιωθεί με έως $1,500,000.

194,60 /έτος

Χρωμάτισε τη διεύθυνση URL με την πράσινη γραμμή διευθύνσεων και να ενισχύσει την εμπιστοσύνη της ιστοσελίδας σου με αυτό το πιστοποιητικό

Για την απόλυτη ασφάλεια και εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδας σου, μην ψάχνεις αλλού, παρά μόνο πιστοποιητικά Thawte SSL Web Server EV. Τα πιστοποιητικά αυτά έρχονται με την πράσινη γραμμή διευθύνσεων, την μεγαλύτερη οπτική ένδειξη στο διαδίκτυο. Με τη χρήση της πράσινη γραμμή διεύθυνσης, η ιστοσελίδα σου θα σχετίζεται αμέσως με μερικά από τα πιο αξιόπιστα sites του κόσμου, όπως η Amazon, η Bank of America και το Twitter, δεδομένου ότι είναι όλα πιστοποιημένα με certs EV. Επιπλέον, θα έχεις το πλεονέκτημα του σήματος ασφαλείας Thawte που θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα σου, μαζί με το "https" και το εικονίδιο με το λουκέτο στο URL σου. Αυτός ο συνδυασμός των οπτικών συμβόλων εμπιστοσύνης θα βοηθήσει να παρέχει μια πραγματική απόδοση της επένδυσης σε αυτό το πιστοποιητικό, δεδομένου ότι θα ενθαρρύνει τους επισκέπτες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την εταιρεία σου, να κάνουν αγορές στο δικτυακό σου τόπο. Τα πιστοποιητικά αυτά είναι ιδανικά για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, sites ηλεκτρονικού εμπορίου, και όλα τα άλλα sites που προσπαθούν να φτάσουν αυτά τα εντυπωσιακά επίπεδα.

Τύπος : EV
Έκδοση: 1-10 ημέρες
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,500,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Περιορισμένη

Το πιστοποιητικό Thawte SSL Web Server με EV, υποχρεώνει την εταιρεία να ολοκληρώσει μια διεξοδική διαδικασία ελέγχου και αξιολόγησης πριν από την έκδοση. Συνήθως, αυτά τα πιστοποιητικά εκδίδονται για έναν τομέα σε 5-10 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα την απόκριση του πελάτη, όσον αφορά την αποστολή των δικαιολογητικών

Η κρυπτογράφηση του SSL γίνεται με ένα μυστικό δυαδικό κώδικα, ο οποίος εξασφαλίζει όλες τις ιδιωτικές πληροφορίες που αποστέλλονται ανάμεσα στο πρόγραμμα περιήγησης του πελάτη και τον web server της ιστοσελίδας σου. Το πιστοποιητικό Thawte SSL Web Sever με EV φέρει κρυπτογράφηση 256-bit, το υψηλότερο στη βιομηχανία, για τα τελευταία λειτουργικά συστήματα & web browsers. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν 40-bit ή 56-bit κρυπτογράφηση για παλαιότερα προγράμματα περιήγησης στο Web.

Ένα μόνο πιστοποιητικό Thawte SSL Web Server με EV μπορεί να υποστηρίξει έως και 25 στο σύνολο τους τομείς (domain). Έτσι, τα πιστοποιητικά αυτά είναι άριστες επιλογές για τις επιχειρήσεις που θέλουν να εξοπλίσουν πολλαπλούς τομείς με την αξιόλογη πράσινη γραμμή διεύθυνσης.

 • Το Thawte EV SSL είναι ένα πλήρως επικυρωμένο πιστοποιητικό.
 • Υποστήριξη κρυπτογράφησης μέχρι 256 bit
 • Ως πιστοποιητικού EV, η ιστοσελίδα σου εξασφαλίσει την "πράσινη γραμμή διευθύνσεων"
 • Ως επίσημος Platinum Partner της Thawte, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αγοραστική μας δύναμη και να πάρεις μια πολύ χαμηλότερη τιμή από ό, τι αγοράζουν απευθείας από την Thawte.
 • Εγγύηση $1,5 εκατομμύρια
 • Υψηλή ποιότητας τεχνική υποστήριξη.
 • Προσφέρουμε δωρεάν και ασφαλής επανέκδοση χωρίς κόστος, yep ... zero, zilch, Nada.
 • ΔΩΡΕΑΝ οδηγίες Εγκατάσταση
 • Εκδίδεται σε λιγότερο από 10 ημέρες
 • Μπορείς να επανεκδόσεις το πιστοποιητικού σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος

Το πιστοποιητικό (EV) έρχεται με μια δυναμική σφραγίδα (σήμα ασφαλείας), πράγμα που σημαίνει ότι οι επισκέπτες της σελίδας σου θα είναι σε θέση να κάνουν κλικ σε αυτό για να πάρουν ενημερωμένες πληροφορίες για την επιχείρησή σου, το οποίο καθορίζει περαιτέρω την αξιοπιστία σου ως εταιρεία. Και δεδομένου ότι η Thawte Site Seal έχει ήδη δημιουργήσει ένα τεράστιο ποσοστό αξιοπιστίας στην online κοινότητα, οι πελάτες σου θα ξέρουν ότι έχεις επικυρωθεί από έναν ηγέτη στο χώρο και συνδυάζεται με την πράσινη γραμμή διευθύνσεων.

Το πιστοποιητικό Thawte SSL Web Server με EV έρχεται με μια εξαιρετική εγγύηση των $ 1.500.000. Η εγγύηση αυτή εξασφαλίζει ότι, εάν το site σου βιώσει μια παράβαση, μια εξαιρετικά απίθανη περίπτωση, τότε θα πρέπει να αντισταθμίζεται από εγγύηση έως $ 1.500.000 για τυχόν ζημιές του πελάτη σου.

Εμφάνισε την πράσινη γραμμή διεύθυνσης (URL) σε όλους τους τομείς (Domains) με ένα μόνο πιστοποιητικό SSL

Οι Ιστοσελίδες που προστατεύονται από το πιστοποιητικό Comodo EV Multi-Domain SSL έχουν όφελος από την υψηλού επιπέδου ασφάλεια και υψηλό στρώμα online εμπιστοσύνης. Αυτό συμβαίνει γιατί το πιστοποιητικό αυτό προσφέρει το ισχυρότερο επίπεδο κρυπτογράφησης, μαζί με τους περισσότερους αναγνωρισμένους δείκτες εμπιστοσύνης του ιστού, το πιο σημαντικό από τα οποία είναι η πράσινη γραμμή διευθύνσεων.

Μόνο το πιστοποιητικό Extended Validation (EV) παρέχει την πράσινη γραμμή διευθύνσεων, το οποίο οι πελάτες έχουν μάθει να συσχετίζουν με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κόσμο, όπως Paypal, Amazon, Twitter και άλλα.

Το καλύτερο από όλα, δεδομένου ότι αυτό είναι ένα πιστοποιητικό για πολλούς τομείς, μπορείς να εκμεταλλευθείς τη δύναμη της πράσινης γραμμής διευθύνσεων σε όλους τους τομείς σου με ένα μόνο πιστοποιητικό. Αυτό το προϊόν ασφάλειας web είναι ιδανικό για εξαιρετικά υψηλής επισκεψημότητας ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τύπος : EV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,750,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Το EV συμβολίζει Extended Validation, το οποίο σημαίνει ότι η εταιρεία σου θα πρέπει να ολοκληρώσει μια διεξοδική διαδικασία ελέγχου και αξιολόγησης προτού το πιστοποιητικό εκδοθεί, η οποία συνήθως διαρκεί 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Το Comodo EV Multi-Domain SSL προσφέρει τις αυστηρότερες υπογραφές 2048-bit, μαζί με πλήρη κρυπτογράφηση 256-bit. Αυτό το πιστοποιητικό έρχεται επίσης με ένα χρόνο δωρεάν σάρωση PCI.

Το πιστοποιητικό EV multi-domain έρχεται συνολικά για 3 τομείς. Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανιστεί η πράσινη γραμμή διεύθυνσης σε όλους τους τομείς με ένα μόνο πιστοποιητικό SSL. Μπορείς επίσης να αγοράσεις επιπλέον τομείς, μέχρι 99 - κάνοντας το ένα από τα πιο αποτελεσματικά πιστοποιητικά EV στη βιομηχανία.

 • 128-bit στο ελάχιστο και 256-bit στη μέγιστη κρυπτογράφηση
 • Πλήρης έλεγχος ταυτότητας των επιχειρήσεων
 • Εγγύηση $1,750,000
 • Σήμα Ασφαλείας COMODO
 • Αναγνώριση 99.9% στα προγράμματα περιήγησης
 • Υποστηρίζει για κινητά
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις
 • Ασφαλίζει πολλούς τομείς (Μέχρι 100) με ένα πιστοποιητικό
 • Πιστοποίηση EV
 • Πράσινη γραμμή διευθύνσεων
 • Πάνω από 256-bit, αυτόματη step-up (SGC) κρυπτογράφηση
 • Συμβατότητα 99% με τα προγράμματα περιήγησης
 • Απεριόριστοι διακομιστές - Πρόσθετες άδειες χρήσης διακομιστή μπορούν να αγοραστούν αργότερα
 • Εκδίδεται σε 1 εβδομάδα
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις
 • Σήμα Ασφαλείας
 • Απλό και βολικό - ένα πιστοποιητικό για να διαχειριστεί όλους τους τομείς σου
 • Τεράστια εξοικονόμηση επί του κόστος των επιμέρους πιστοποιητικών SSL EV

Το SSL Comodo EV για πολλούς τομείς, θα εμφανίσει το δημοφιλές Comodo Seal (σήμα ασφαλείας), καθιστώντας το άμεσα ορατό στους online πελάτες σου. Επίσης, αυτή η μοναδική ένδειξη θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις όλο και μεγαλύτερη αναγνώριση στο διαδίκτυο, ενώ οι χρήστες μαθαίνουν να συνδέουν την Comodo Ασφαλές "logo" με την εμπιστοσύνη. Δεδομένου ότι είναι ένα cert EV, θα είναι μια δυναμική σφραγίδα στο χώρο και θα εμφανίζει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εταιρείας σου.

Το πιστοποιητικό Comodo EV Multi-domain είναι διαθέσιμο με εγγύηση $1.750.000, ένα από τα υψηλότερα στον κλάδο. Μια υψηλή εγγύηση για ένα πιστοποιητικό SSL σου δίνει την απόλυτη βεβαιότητα.

Βασικά, στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση που το site σου έχει παραβιαστεί και οφείλεται σε ελάττωμα του SSL και ένας πελάτης σου υποστεί απώλειες εξαιτίας αυτού του γεγονότος, θα πρέπει να αντισταθμιστεί από την Comodo για τις ζημίες μέχρι και $1.750.000.

173,60 /έτος

Πέρα από την κρυπτογράφηση: πρόσθεσε εμπιστοσύνη στην ιστοσελίδα σου με την πράσινη γραμμή διευθύνσεων

Το πιστοποιητικό Comodo EV SSL είναι ένα από τα πιο πλήρες πιστοποιητικά SSL στην αγορά, το χαρακτηρίζει η "HackerGuardian" ευπάθειας σάρωση, η σφραγίδα - σήμα ασφαλείας (αξίας $ 119), η δωρεάν σάρωση PCI, η δωρεάν καθημερινή σάρωση ιστοσελίδας, ο έλεγχος υγείας μετά την εγκατάσταση, και το "point-to-verify" σήμα αξιοπιστίας της Comodo.

Ωστόσο, το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του πιστοποιητικού SSL είναι η πράσινη γραμμή διεύθυνσης - η οποία θα συνοδεύει το URL της ιστοσελίδας σου σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης. Η πράσινη γραμμή διεύθυνσης είναι η πιο ευρέως αξιόπιστο οπτικό βοήθημα στο διαδίκτυο και χρησιμοποιείται από μερικές από τις πιο επισκέψιμες ιστοσελίδες στον κόσμο, όπως το Amazon, το Twitter και την Google.

Τύπος : EV
Έκδοση: 1 εβδομάδα
Επανέκδοση: Απεριόριστο
Εγγύηση: $1,750,000
Σφραγίδα: Δυναμική
Άδεια: Απεριόριστη

Τα πιστοποιητικά EV είναι ένα προϊόν ασφαλείας premium, έτσι ώστε να απαιτούν το υψηλότερο ποσοστό επικύρωσης, όπως ορίζεται από την CA/Browser Forum. Η διαδικασία αυτή ολοκληρώνεται συνήθως σε μία εβδομάδα μετά την υποβολή των νομικών πληροφοριών για την εγγραφή σου.

Σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης όπως Explorer 7+, Firefox 3+, και Opera 9.5+, θα εμφανιστεί η πράσινη γραμμή διευθύνσεων γύρω από το URL της ιστοσελίδας σου. Η πράσινη γραμμή διεύθυνσης είναι η πιο αναγνωρισμένη οπτική ένδειξη εμπιστοσύνης στο διαδίκτυο και θα εξασφαλίσει στους πελάτες σου ότι είναι ασφαλείς να κάνουν δουλειές μαζί σου.

Η Comodo αποκαλύπτει τα διαπιστευτήρια ασφαλείας της εταιρείας σας ανά πάσα στιγμή εάν ένας επισκέπτης βάλει το δείκτη του ποντικιού πάνω από το λογότυπο. Αυτό αποδεικνύει περαιτέρω ότι η ιστοσελίδα και η επιχείρησή σου είναι νόμιμη.

Το πιστοποιητικό Comodo EV SSL είναι σύμφωνο με τις συστάσεις ασφάλειας του Εθνικού Ινστιτούτου της κυβέρνησης των ΗΠΑ "Standards and Technology" για το SSL-root-key με την υποστήριξη επίπεδο κρυπτογράφησης 256-bit και υπογραφή 2048-bit.

Αυτό το επίπεδο προστασίας προσφέρει στους πελάτες μια ιστοσελίδα που ικανοποιεί τις "βέλτιστες πρακτικές" ασφαλείας.

Δυστυχώς, αυτό το πιστοποιητικό δεν υποστηρίζει SAN και εξασφαλίζει μόνο ένα ενιαίο όνομα τομέα.

 • Πλήρης επικυρωμένο πιστοποιητικό επιχείρησης
 • 2048-bit βιομηχανικό πρότυπο SSL Certificate
 • Απεριόριστες άδειες χρήσης
 • 99,3% η κάλυψη προγραμμάτων περιήγησης
 • ΔΩΡΕΑΝ EV σήμα ασφαλείας αξίας $119.00
 • Κρυπτογράφηση 128/256 bit
 • $1,750,000 Τρίτου Συμβαλλόμενου Εγγύηση
 • Ενιαίο όνομα τομέα (FQDN) domain.com και www.domain.com
 • Εκδίδεται σε 1 εβδομάδα
 • Organization Validated to EV guidelines
 • Πράσινη γραμμή διευθύνσεων (URL)
 • Βαθμός κρυπτογράφησης πάνω από 40-bit στο ελάχιστο & 256-bit στο ανώτατο όριο
 • 99,3% συμβατότητα με τα Προγράμματα περιήγησης
 • Σήμα ασφαλείας
 • Δωρεάν Απεριόριστες Άδειες διακομιστή
 • Απεριόριστες επανεκδόσεις
 • Εγγύηση Επιπέδου $1.750.000
 • Δυναμικό - TrustLogo που παρέχει σε πραγματικό χρόνο την εξακρίβωση της ταυτότητας των επιχειρήσεων

Το σήμα ασφαλείας TrustLogo EV (αξίας $ 119) επικυρώνει την ιστοσελίδα σου και θα δώσει στους πελάτες σου την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να κάνουν αγορές. Πως; Με περίοπτη θέση του δημοφιλούς λογότυπου της Comodo. Επίσης, όταν οι πελάτες σου βάλουν δείκτη του ποντικιού πάνω από το σήμα ασφαλείας "TrustLogo", μπορούν να δουν τα στοιχεία εγγραφής της εταιρείας σου, με άμεση επιβεβαίωση της ταυτότητας online.

Οι εταιρείες που βασίζονται στο Comodo EV SSL μπορούν να είναι ήσυχοι γνωρίζοντας ότι το πιστοποιητικό αυτό υποστηρίζεται από εγγύηση $1.750.000.

Η hsHost προτείνει

τα πιο δημοφιλή πιστοποιητικά

Free Certificate DV
ΔΩΡΕΑΝ
 • Ένα Domain
 • Στατικό Σήμα
 • 99% Αναγνώριση Browser
 • Γρήγορη Επικύρωση
Commercial SSL DV
15,33€/έτος
 • Ένα Domain
 • Δυναμικό Σήμα
 • 99% Αναγνώριση Browser
 • Γρήγορη Επικύρωση
Positive SSL DV
22,40€/έτος
 • Πολλαπλά Domains
 • Στατικό Σήμα
 • 99% Αναγνώριση Browser
 • Γρήγορη Επικύρωση
SSL 123 DV
36,40€/έτος
 • Ένα Domain
 • Δυναμικό Σήμα
 • 99% Αναγνώριση Browser
 • Γρήγορη Επικύρωση
Instant SSL OV
44,80€/έτος
 • Ένα Domain
 • Δυναμικό Σήμα
 • 99% Αναγνώριση Browser
 • Έκδοση: 1 εβδομάδα
Trusted SSL OV
74,20€/έτος
 • Ένα Domain
 • Δυναμικό Σήμα
 • 99% Αναγνώριση Browser
 • Έκδοση: 1 ημέρα
SSL Webserver EV
194,60€/έτος
 • Πολλαπλά Domains
 • Δυναμικό Σήμα
 • 99% Αναγνώριση Browser
 • Έκδοση: 1 εβδομάδα
True BusinessID EV
208,60€/έτος
 • Ένα Domain
 • Δυναμικό Σήμα
 • 99% Αναγνώριση Browser
 • Έκδοση: 1-10 ημέρες
Έχεις απορίες; Ρώτησε μας εδώ!

Στείλε μας την απορία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα