Web Design

Ανακάλυψε τις νέες ευκαιρίες του διαδικτύου

απόκτησε τη δική σου ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σου ή ακόμα και ένα blog είναι η εικόνα σου προς τον κόσμο και τους υποψήφιους πελάτες σου. Όποιο και αν είναι το αντικείμενο ενδιαφέροντός σου, μία πρόχειρη-φθηνή ιστοσελίδα, δημιουργεί κακή εικόνα για την επιχείρηση και τις υπηρεσίες σου και αποτρέπει υποψήφιους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σου, προκαλώντας καθημερινή ζημιά χωρίς να το καταλάβεις.

Από την άλλη, μια σύγχρονη και προσεγμένη ιστοσελίδα, είναι μια επένδυση που θα μείνει για πάντα, δημιουργώντας οφέλη πολλαπλάσια του αρχικού της κόστους. Δώσε λοιπόν στην κατασκευή της ιστοσελίδας σου τη σημασία που πραγματικά της αξίζει.

Άφησε τα δύσκολα για εμάς!

Αν η κατασκευή μιας ιστοσελίδας σου φαίνεται πονοκέφαλος, άφησέ το σε εμάς. Το τμήμα web design είναι εδώ!!! Θα ακούσει τις ανάγκες σου, θα κάνει την έρευνα του και θα σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση. Από την πιο μικρή προσωπική σελίδα έως ένα online κατάστημα.

Παροχές - Υπηρεσίες

Δημιουργία ιστοσελίδων
Σύγχρονες και λειτουργικές δυναμικές ιστοσελίδες

Κατασκευή e-shops
Διεύρυνε το αγοραστικό κοινό και αύξησε τις πωλήσεις

Υπηρεσίες SEO
Για να φτάσει η σελίδα σου την κορυφή των αποτελεσμάτων

Εκπαίδευση διαχείρισης σελίδας
Για να έχεις την απόλυτη διαχείριση της ιστοσελίδας σου

Στρατηγική

hshost webdesign strategy

Έρευνα ανταγωνισμού

Πρώτα απ' όλα θα κάνουμε μια έρευνα στο χώρο του διαδικτύου, σχετικά με το αντικείμενο ενδιαφέροντός σου. Έτσι θα αξιολογήσουμε τον ανταγωνισμό και θα βρούμε τις ελλείψεις - ευκαιρίες που υπάρχουν.

Λίστα αναγκών

Τι χρειάζεται να προβάλλουμε στην ιστοσελίδα σου; Θα ομαδοποιήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σου (για προβολή) για να μην αποκλίνουμε από τον στόχο υλοποίησης της ιστοσελίδας και για να αποφύγουμε την άσκοπη χρήση πληροφοριών.

Στόχοι κατασκευής

Τι θέλουμε να πετύχουμε με την ιστοσελίδα σου; Εταιρική παρουσίαση, εξωστρέφεια (social media), πωλήσεις (για e-shops), ενημέρωση (blogs), επικοινωνία (χάρτες - φόρμες επικοινωνίας).

Τρόποι προσέγγισης

Βασισμένοι σε ποιοτικά και ήδη ελεγμένα προκατασκευασμένα μοντέλα, δίνουμε τη δυνατότητα να προσεγγίσουμε την προβολή σου στο Internet, με πολύ χαμηλό κόστος και σχετικά απλή λειτουργικότητα.

Τρόπος λειτουργίας

Εδώ θα ορίσουμε την λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σου, θα ορίσουμε τις προτεραιότητες προβολής και θα πάρουμε και μια πρώτη ιδέα του τι τεχνολογίες θα χρησιμοποιήσουμε.

Υλικό

Θα συγκεντρώσουμε όλο το απαραίτητο υλικό (φωτογραφίες, videos, κείμενα). Θα δούμε τι μας λείπει και τι χρειάζεται να δημιουργηθεί.

Τρόποι προβολής - εμφάνιση

'Ήρθε η ώρα του δημιουργικού! Επιλογή χρωμάτων, γραμματοσειρές, θέσεις μενού, banners και sliders. Είναι σημαντικό να ακολουθήσουμε την υπάρχουσα εταιρική ταυτότητα για να μην εμφανίζεται η ιστοσελίδα σου "ξένη" ως προς την επιχείρηση σου.

Επιλογή τεχνολογιών

Έχοντας το feed back από όλα τα παραπάνω έφτασε και η σειρά των προγραμματιστών! joomla, php, html5, java, css και ένα πλήθος τεχνολογιών περιμένει να εγκατασταθεί στην ιστοσελίδα σου.

Υλοποίηση

hshost webdesign implementation

Εγκατάσταση απαραίτητων τεχνολογιών

Δημιουργούμε τον χώρο που χρειάζεται στους servers μας και ήρθε ή ώρα της εγκατάστασης όλων των απαραίτητων τεχνολογιών που θα μας επιτρέψουν την υλοποίηση όλων των παραπάνω.

Δημιουργία βασικού template

Πού θα μπει, τι; Δημιουργία βασικού σκελετού, πλαισίου, φιλοξενίας του υλικού προβολής. Εδώ θα ορίσουμε εναλλακτικούς τρόπους προβολής σε φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, tablets).

Αξιοποίηση υλικού

Τοποθέτηση όλου του απαραίτητου υλικού, φωτογραφίες, videos, κείμενα καθώς και προϊόντα (αν χρειάζεται). Μας παίρνει και για κάποιες μικρές αλλαγές στην εμφάνιση, μιας και τώρα θα έχουμε μια πρώτη εικόνα της δουλειάς μας.

Ασφάλεια

Για να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σου θα χρειαστεί να κάνουμε κάτι και για την ασφάλεια της. Firewall, antivirus, και ένα σύστημα anti-spam είναι απαραίτητα.

Metadata - λέξεις κλειδιά

Κάθε διαδικτυακός χώρος που δημιουργούμε, συνοδεύεται και από τις απαραίτητες προδιαγραφές για να είναι εύκολος και σωστά ανιχνεύσιμος από τις μηχανές αναζήτησης. Έτσι τοποθετούμε "λέξεις κλειδιά" που αντιπροσωπεύουν το αντικείμενο ενδιαφέροντος που θέλουμε να βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι χρήστες.

Search Console

Φροντίζουμε να ενημερώσουμε την google για την ιστοσελίδα σου, για να μπορείς να έχεις πιο στοχευμένα αποτελέσματα κατά την αναζήτηση.

Εποπτεία με Analytics

Θέλεις να δεις την κίνηση της ιστοσελίδας σου; Με το εργαλείο "google analytics" έχεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

AdWords - Social Media

Και κάπου εδώ έρχεται και η εξωστρέφεια, είτε μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες της google, είτε από την προώθηση μέσω των κοινωνικών δικτύων (facebook, google+, pinterest, twitter κ.τ.λ.)

Go Responsive!

Το πρόβλημα...

Tα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι χρήστες πλοηγούνται στο internet μέσω κινητών και tablets. Τα διαφορετικά μεγέθη των οθονών καθώς και η ασυμβατότητα των συσκευών προκαλούν προβλήματα στην εμφάνιση των σελίδων και δυσκολεύουν την περιήγηση των χρηστών.

...και η λύση!

Το πρόβλημα αυτό λύνει η τεχνική του responsive design. Με αυτή την τεχνική, η σελίδα αναγνωρίζει το μέγεθος της οθόνης και προσαρμόζεται σε αυτήν ανάλογα με τις εντολές που έχει δώσει ο web developer.

Στις μικρότερες οθόνες, τα στοιχεία κατατάσονται το ένα κάτω από το άλλο, ώστε να μην χρειάζεται να "στριμόχνωνται" και να μικραίνουν. Επιπλέον, κάποια στοιχεία εμφανίζονται ή αποκρύπτονται ανάλογα με το μέγεθος της κάθε οθόνης.

Έχει πλεονεκτήματα...

Βασικό πλεονέκτημα ενός responsive website είναι πως διευκολύνει την πλοήγηση του χρήστη, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί.

Επιπλέον, η συντήρηση και η επίλυση σφαλμάτων είναι πιο εύκολη από ότι αν είχαμε ξεχωριστή σελίδα για κάθε συσκευή.

Και φυσικά, μία responsive ιστοσελίδα θα προσαρμόζεται πάντα σε όποιες νέες συσκευές κυκλοφορήσουν!

Είναι όμως για όλους;

θα πρέπει λοιπόν να γίνονται όλες οι ιστοσελίδες responsive; Μάλλον όχι. Το responsive design είναι μία εξαιρετική επιλογή για τις περισσότερες ιστοσελίδες οι οποίες έχουν απλή διάταξη και σχετικά λίγες σελίδες. Αν όμως μία ιστοσελίδα έχει πάρα πολλές σελίδες και αρκετά περίπλοκες λειτουργίες, τότε καλό θα ήταν να αποφεύγουμε το responsive design.

Δες πώς αλλάζει μία σελίδα όταν είναι responsive

Play

Our Skills

css CSS 3
97%
html HTML 5
99%
botstrap Bootstrap
94%
jquery jQuery
90%
photoshop Photoshop
95%
illustrator Illustrator
92%
matoufrance

E-shop MatouFrance

 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • E-shop
 • Καμπάνια AdWords
mymoo

E-shop Mymoo

 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • E-shop
 • Καμπάνια AdWords
nikibook

E-shop Nikibook

 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • E-shop
wootis

Wootis

 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας
mcsolar

MC Solar Systems

 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας
prodrinks

Prodrinks

 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας
xagiati

Το χαγιατι

 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας
 • Προβολή προϊόντων
zaxaropolis

Zaxaropolis

 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας
 • Προβολή προϊόντων
gsgas

SugarDecor

 • Δυναμική ιστοσελίδα
 • Παρουσίαση εταιρικής ταυτότητας
 • Προβολή προϊόντων
web design

Μια νεα δημιουργια

Γίνε ένας από τους ευχαριστημένους συνεργάτες μας

Έχεις απορίες; Ρώτησε μας εδώ!

Στείλε μας την απορία σου και θα σου απαντήσουμε άμεσα