Ποιοι είμαστε

Η ομάδα και ο στόχος της hsHost

team

Η ομάδα

Η hsHost αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων τεχνικών στο χώρο του διαδικτύου. Οι γνώσεις και η εμπειρία μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε κάθε είδους πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε. Για να συμβαδίζουμε με την διαρκή εξέλιξη της τεχνολογίας, φροντίζουμε να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας, παρακολουθώντας σεμινάρια και διαλέξεις γύρω από την τεχνολογία και το διαδίκτυο. Έτσι μένουμε πάντα ενημερωμένοι για κάθε νέο που υπάρχει στον κόσμο της τεχνολογίας για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις νέες προκλήσεις που εμφανίζονται.

team

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ό,τι χρειάζονται για να έχουν μία σύγχρονη παρουσία στο διαδίκτυο. Για να το πετύχουμε, παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Με αυτό τον τρόπο, δίνουμε σε όλους την ευκαιρία να αποκτήσουν τη δική τους υπόσταση στο διαδίκτυο. Η hsHost παρέχει υπηρεσίες κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων, κατοχύρωσης ονόματος domain με δυνατότητες όπως υπενθύμιση, διαχείριση κλπ, καθώς και υπηρεσίες streaming για τη δημιουργία διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού.

Οι υπηρεσίες της hsHost

Υπηρεσίες διαδικτύου που παρέχει η hshost

Μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

4 υπηρεσίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά

icon

AdWords

Βγες πρώτος στα αποτελέσματα αναζήτησης και αύξησε τους επισκέπτες και τις πωλήσεις σου. Άφησε εμάς να αναλάβουμε την καμπάνια AdWords της σελίδας σου ή την βελτιστοποίηση της.

icon

Analytics

Το εργαλείο αυτό θα σε βοηθήσει να μετρήσεις πωλήσεις και επισκέψεις της ιστοσελίδας σου, να δεις πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα σου αλλά και πως να τους ενθαρρύνεις να επιστρέψουν.

icon

Υπηρεσίες SEO

Η hsHost χρησιμοποιεί τις τεχνικές του SEO, ώστε η σελίδα σου να βρίσκεται στα πρώτα μη πληρωμένα αποτελέσματα αναζήτησης. Έτσι αυξάνεται η επισκεψιμότητα αλλά και οι πωλήσεις της ιστοσελίδας σου.

icon

Social Media

Τα social media είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προβάλεις την ιστοσελίδα σου. Η συνεχής ενημέρωση που απαιτείται είναι χρονοβόρα, αλλά μπορούμε να την αναλάβουμε εμείς για εσένα.

Πιστοποιημένοι Partners

Στην hsHost είμαστε πιστοποιημένοι Partners. Έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τις εξετάσεις της και με τη συμμετοχή μας σε όλα τα σεμινάρια που διοργανώνει, γνωρίζουμε πολύ καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί μία διαφημιστική καμπάνια για να επιφέρει το μέγιστο κέρδος και πώς να κινηθούμε για να βελτιώσουμε τα στατιστικά που βλέπουμε στο Analytics.

Γιατί εμάς;